Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. takjo

takjo Pisálek fóra

tak koncové je 2x žába a 1x kohout. Zbytek je oničem.

2. upirka42

upirka42 Pisálek fóra

z 6 mám: oranžové ryby a králíky:(, dvakrát výrobna šperků, myšky a čápa;). Dál už nepokouším.

3. piginka

piginka Perspektivní autor

Přejí všem krásný den .Musím říct,že jsem neodolala a také nakoupila no včera nic moc,kdo chce,tak se může podívat do debatního,tam jsem dala výsledky a baroland mě nasměroval sem,tak jsem se přišla podělit a raději se neptejte kolik stáji bylo zakoupených vše uvidíte v animaci,před sklízni a po sklízní ,nejvíce se dařilo u stromu modudrosti myslím,že tam se kohoutům líbí mají to blíž k vodě,kdyby jím zaskočilo jadýrko ....??? Moničko a všem ostatním gratulují ke kykyrýkovíí.

PS: Pajda361 píšeš že se nedají získát obyčejné stáje,týče se to i obyčejných výroben? Jestli ano,tak se koukni na animaci mám jí před odtajněním a po odtajnění no fakt obyč.. výrobná vajec mě nesmírně potěšila no uznej,kam bych vložila tu zlatou že??

4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj piginka,

ne netýká se to výroben jasně jsem napsal stáje.

5. piginka

piginka Perspektivní autor

Ahoj pajda361,

Jasně,děkují za odpověď.

6. evca190

evca190 Vážený autor

Čím víc stájí kupuji tím jsou výsledky horší :music: Zakoupeno cca 85 chlívků a ani jeden jediný kohout nevypadl :oops: A ani nic růžového... tak nevím... na tohle fakt nemám štěstí :cry:

7. VendyF01

VendyF01 Zelenáč fóra

Držím pěsti v odhalování kohoutků, jen ať je jich hodně. Hlavně hodně utrácejte korunky za tajemné chlívky. Osobně kupuji zvířata pouze na trhu, chlívky ani stromy v tajemných akcích nekupuji. Ani korunu bych těm vydřiduchům vývojářům nedal. Tak všem co hrajete a platíte, držím pěsti.

_.hela._ tohle ocenil(a).
  8. mituli

mituli Polobůh fóra

ahoj,tak jeden kohout je doma,ale fakt mi to pripada jak poutovej artikl stesticko,jenom to bylo driv za korunu,taky skoro samej brak,tady to stesticko je o hodne drazsi a neni to pout,ale hra zdarma

ahoj,az bude oad tak ti poslu capa kdyz das zaby,ja na ne nemam stesti,za to holubi jsem dostala troje

Prosím nevkládej více příspěvků hned pod sebe. Když chceš něco dopsat nebo změnit, použij u svého příspěvku volbu upravit

Naposledy upraveno moderátorem: 7/9/14
  9. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Mám kohouta ale ježka ne;)

10. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak ke mě ten kohout nebo ježek také nechce,zato 4x oranž.krůty a 3x myši a 1x kočka-Těm zvířátkům se u mě líbí.
    Tak já končím a komu se vyplnilo přání-velká gratulka

11. chvíle

chvíle Pisálek fóra

Ahoj všichni všem kterým se dařilo blahopřeji, moc by mě ale zajímalo v čem je exkluzivita chlévů asi v tom, že padají oranžová prasata, koně, krávy atd. Já měla ze všeho x koček a ORANŽ. chlévů pouze 1x ježek, žába a červený chov ryb v 90 levelu super a lišta přetéká oranží,ale už jsem si zvykla a beru to s humorem :D

12. slootr

slootr Baron fóra

Tak jsem po dlooouhý době porušil svoje předsevzetí nekoupit nic, dokud nepude darovat kouzelný strom. Řekl jsem si - jedna stáj, to mne nezruinuje, třeba bude překvápko. A bylo. Oranžoví koně. Takže jsem zase na další rok vyléčenej. :)

Mersi7 a čarodějka007 tohle ocenili.
  13. -BigJohn61-

-BigJohn61- Aktivní autor

Tak se nám změnil název,doba "líhnutí" - ale jinak stále stejná písnička:eek:Oranžoví koně posté,postoprvé,postodruhé....takže za mě podtržená pětka s vykřičníkem a doporučení pro RT: když exkluzivní,tak exkluzivně ZDRAŽIT - ať to stojí za tu srandu!

14. evulik011

evulik011 Rádoby autor

Ešte nikdy som tolko stajní nekúpila, ale som rada, mám toho nenažranáho kohútika a aj holúbkov. Tak som spokojná. Ešte by som prijala žabky, bociana a ježka, lebo tieto stajne nemám. Možno nabudúce. Teraz už nekupujem, lebo už nič z toho nepadá, a všetko musím dať do lišty. Nech sa Vám všetkým zadarí, a vykľube sa to čo chcete.:)

15. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Odolal jsem, opět, a teď už nepochybuji, navždy odolám :). Ať tam dají třeba pterodaktyla.

Zluta_konadra tohle ocenil(a).
  16. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Koupila jsem jen jednu tu "podivuhodnost" - orlí hnízdo, u mně v 93 lvl čtvrté, všechny v liště..... Tak jsem taky na dlouho "vyléčená" - aspoň dokud nefunguje kino, aby se daly získat floreny.

17. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Tak jsem chtěla ještě ty kokrháče a koupila 2 kousky.Oranž.pštrosy a kozí mlékárna.Opravdu obdivuhodné.Čím víc pokusů,tím horší.Tím jsem tedy skončila,protože ta mlékárna nejde dát ani do expresu.
    Hezký zbytek neděle.

18. elen22*

elen22* Perspektivní autor

takže som nakúpila ďalšie a čuduj sa svete samé oranžové stajne ale najviac králikárne, no mne už stačilo toľko prekvapenia

19. jahudka81

jahudka81 Rádoby autor

Tak se taky přidávám k "vyléčeným" - koupila jsem jen jednu, takže vlasy mi zůstanou :))
    no ale v 92 lvl pštrosí farma základní ..... když si ji můžu postavit z nářadí..... No, už zas dlouho žádné "tajemnosti"nekoupím.

kontesa tohle ocenil(a).
  20. Ria30

Ria30 Pisálek fóra

Moja investícia bola pôvodne 1.ts-krtko .Napokon ešte dve-medv.čistotný aaaaa padol ježko(kt.som nemala)xD