Exkluzivní podivuhodný výběh (14.7. - 16.7.)/Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 13/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. doben

doben Ikona fóra

Koupil jsem 1 TCH a uvidím, co z toho vyleze. Podle toho se rozhodnu, jestli koupím další.

Trepifajksl a -Jiřulka- tohle ocenili.
  2. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

tak jsem tedy koupila 12 kadibudek, velebnosti....a očekávám bažanta a bizona - ne že tam budou zase samí bobři, i když to je taky od "B" xD

karbar, michalka59 a ezzra tohle ocenili.
  3. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

koupila jsem tři a třetí byl bažant
    to se mi už dlouho nestalo.
    ostatním, přeji také štěstí

4. -bobča-

-bobča- Pilný autor

Nechápu, proč se nedá koupit hned bažant? PROČ?

-Jiřulka- tohle ocenil(a).
  5. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny den vsetkym...tak kupila som 12 TCH...tajomne mi s nich aj ostalo...bazanti nech ostanu na poli a bizoni v prerii...u mna total prepadak a tie zlte velebnosti uplne...vsetkym co sa zadarilo gratulka...pekny vikend,,a to cierne su zlte sliepky na vyrobu hnoja,nech vas to nemate..xD

6. anvan

anvan Dozorce fóra

Já koupila 8 tajemnic a tedy jen mám oranžovo před očima. Oranžové krávy a oranžové králíky za 15 florenů - možná kdybych byla někde v 50.levelu, tak bych zajásala. Teď teda nahlas kleju. Ti oranžoví orli, oranžová liška nebo žlutí medvědi to fakt nevylepšili. Jediné co tedy za něco stálo byl jeden bizon. Ale ti králici a krávy mě fakt dojali...a to jsem je všechny odkryla hned za floreny.

7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mne sa nič nevyliahne,lebo nič nekúpim.Aj keď nemám bizóna,krokodíla a nebudem mať ani bažanta.Keď pôjdem do obchodu tam si ho kúpim v plechovke a výjde ma lacnejšiexDxDxD.Aspoň s neho budem mať niečo ale lištu napchávať nebudem.

8. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Koupila jsem 7 x...dva hned odkryla, oranž ryby a bizon...;)

9. čarodějka007

Tak jsem odkryla první dvě kadibudky: žlutí orli a oranžová výrobna vajec >:(. Vážený RT, toto si strč do .. archivu..nebo někam jinam, celkem dle vlastního výběru, ale na mou farmu to už neposílej.
    Ještě zbývá 10 kousků - asi si preventivně zobnu Lexaurin xD

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Vyděsili jste démona těma hrůzama natolik, že jsem těch prvních pět odklikla za floreny taky... 3x oranžoví orli, 1x oranžové včely a 1x žlutí křečci. Aspoň něco xD Tak jdu na další nákup :)

skalara.v a evainfo tohle ocenili.
  11. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

No to je neskutečné za 15 FL jsem dostala oranžové slepice, tak to je naprosto naposledy co jsem naletěla a něco vůbec koupila .Jsem velmi zklamaná :(((

12. čarodějka007

Měla jsem si ten Lexaurin fakt vzít >:(

žlutá: krtek, medvěd, vrány
    oranž: osel, husy, pštrosi, orel a samozřejmě bobr
    červená: kozy
    jelen

... a stačilo

Naposledy upraveno: 14/7/17
  13. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

koukám že kdo nic nekoupí (EHMMM, JÁ) tak je na tom stejně jako ti co kupují.
    Mně bohatě stačí ten hnůj co dostávám z kadibudek vyhraných v akcích.

14. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Kolomajzníková, asi jsi neměla měnit podpis, systém vyhodnotil že už nemáš co vozit na trh;) koupila jsem 4 stáje, jen proto, abych se zúčastnila, chovatelství přenechávám jiným, ale že byl dvakrát osel taky něco napovídá:)

15. kytka50

kytka50 Expert fóra

Bazanta mi sezral krokodyl ktery se schoval pod vrbu..... jeee to je utopie nic z toho nemam :D

a vubec mi to nevadi.Pockam si na dalsi akci,stejne jsou nekde pripravene a nedostatkove chlivky a stromy snad ziskam

16. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Ajajaj... Na bažanta kašlu, ale chci BIZONA! U nás na trhu AY stojí pořád 100.000,- :oops:. Tak možná vyměknu a něco koupím a pak si budu rvát vlasy xD.

Helena1313 tohle ocenil(a).
  17. tonda333

tonda333 Perspektivní autor

tak mám koupenou jednu stáj a do rána si může rozmyslet jestli z ní bude bizon nebo bažant xD

Komu není rady, tomu není pomoci .... oranžový chovný rybník

Naposledy upraveno: 15/7/17
  18. čarodějka007

-Amalka možná si budeme rvát vlasy později - napřed vyměkneme, utratíme floreny za slepice a bobry a podobné hity a pak nám kalendář v bonusovém dárku toho bizona dá všem, stejně jako sekvoj ... ale pochopitelně, až skončí akce na kadibudky xD

19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

GordonSargent a to čo si vyfasovala aký hit?Také by som ti mohol podarovať cez O-D a veľa by ťa to nestálo iba 1 zlatý bažantxDxDxD.

evainfo a GordonSargent tohle ocenili.
  20. Boty

Boty Magnát fóra

Žlutý medvěd :cry: a já tak moc chtěla ty slepice :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.