Dychtiví bobři / Diskuze (9.9. - 15.9.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) osobní úkol splněn, bobr obyčejný odpochodoval v potřebném množství, pro klid duše navíc odešlo ještě 10 bobříků, zbytek půjde na šlechtění ... a pokud se nebude šlechtění dařit, tak pomašírují za ostatními z farmy pryč xD a bude pokoj ...

blondmary a evainfo tohle ocenili.
  2. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

No jo, ale odkud,vlevo se mi otevírá stále tato akce...jinak nic...

evainfo tohle ocenil(a).
  3. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Akci asi dělat nebudu, ale šlechtim bobry na trh. :p
    Zatím se daří.
    PS: Ano, šlechtím i slepice. ;) :p

1robinsonka1 a evainfo tohle ocenili.
  4. drakobyk

drakobyk Aktivní autor

Akci v základu mám hotovou a pomáhám i se společným úkolem. Už jsem tam vložila,ale nevím, kde se ukáže kolik jsme tam toho vložili kompletně. Myslím protihodnota. Ukazuje mi to jen tu moji. Lze to prosím někde najít. Díky:)
    A tohle se mi děje s tulidomkama:sleepy:

Naposledy upraveno: 9/9/15
  5. babioli

babioli Osvícený autor

Úkol mám hotový, šlo to rychle.

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

ja-pe: sousedům z pravé lišty z dárku, přátelům (i sousedům) třeba z pošty a správně, taky ?! Top10 (nahoře vpravo)

šlechtím, sloupec plnění z globálu také nevidím, jdu si pro brýle :)
    Edit: óó vidím, je vlevo, ale zatím bílý a je velký jako vrata i se šipkou :p už se trochu zelená
    vyšlechtěna jedna modrá košile, zubař toho zrovna potřebuji :)

blondmary a evainfo tohle ocenili.
  7. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Mám taky hotovo do globálu jsem zatím přihodila v protihodnotě 51 300 a taky bych ráda někde viděla celkový stav.:)

8. marymary2002

marymary2002 Pisálek fóra

pro ja-pe: darky máš vpravo nahoře pod otazníkem a top 10 . A pro ostatní plnění globalu se pozná podle stoupající zelené lišty .

blondmary tohle ocenil(a).
  9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak zatím jen šlechtím a pak budu dodávat ;) .. no nevidím nějaký přehled "společného dodávání do globálu" :oops: a to je nefér ...
    jinak první otočka byl [​IMG] bobr graf .. až teď jsem zjistila i červenou uniformu .. foto není k dispozici :D dále už jen dřevorubci a nějakej zubař (fakt supr, když jdu k němu příští týden) :sleepy:

Bobr v uniformě a bobr dřevorubec se vážně plete a zase si s tím "někdo" dal málo práce o_O.. kdyby alespoň ti lepší mávali ocáskem xD bych je rozeznala líp ..

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

evainfo: ale čti nad sebou 2xxD a bobr v uniformě má čepici (ta k ní patří) ;)

farmář-Šimon: zelená, zelená, slabý proužek, ale je tam. Nebo je to oáza v poušti ?

Dva běloši (to jenom abych nebyl mimo)

Edit: tak vyšlete bobříky jako na Měsíc :) a bude se zelenat víc

evainfo tohle ocenil(a).
  11. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

Došlechtěno: 85 domků = 106 albínů, 23 dřevorubců, 5 zubařů, 3 v červené uniformě a 1 lovec.
    A pokud se Pitrýskovi47 už zelená globál, tak u mě tedy ani Ň :(

Brýle vyčištěny třikrát, ale nad kolečkem se znaky mám stále bílo...

Madulko, stonek je až v globálních odměnách :)

evainfo tohle ocenil(a).
  12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pitrýsek47: to vážně čtu a tu lištu vidím, ale je snad celá bílá ... si jdu vyčistit brejličky xD ... to snad s plněním trochu pohne :p a tu čepičku už vidím xD
    farmáři-Šimone: díky ... sem si připadala jako slepec xD

fujtajblinka a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  13. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

Souhlasím s Pitrýskem47 -zelená se, zelená (těsně nad erby) sice asi 1 mm, ale je to tam
    Na abych nebyla mimo (tedy alespoň na pár chvilek =o) ) - zavítala ke mě červená bobříkovic uniforma

14. máťochov

máťochov Stará škola

Mých 130 SK je pryč. Akce hotova, do společného jsem odhodil 5 bělochů a ve stodolě zůstalo toto. Myslím, že to byla úspěšná hodinka;).

15. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Ahoj tady.
    Akce splněna, ale stonek se mi neaktivoval, pláču :cry:. Aktualizovala jsem si hru a dokonce odhlásila i přihlásila a nic.
    Taky jsem naházela do globálu bobry za 9 100 astále mi tam někde visí, protože tam mám vyslat .. uložit a opět mi vyjede můj majetek bobrů ve stodole. copak se mi můj dar hned do globálu neuloží?
    Pěknou hru, mnoho štěstí a málo komplikací se hrou.

Madulka_cz

evainfo tohle ocenil(a).
  16. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Osobní úkol splněn

mirae a evainfo tohle ocenili.
  17. drakobyk

drakobyk Aktivní autor

Madulka_cz , stonek se aktivuje pokud splníme 4. úkol, ale globální. Ten klasický nikoliv. Asi jsi se přehlídla na 1. straně.:)

1robinsonka1 a evainfo tohle ocenili.
  18. doben

doben Ikona fóra

Jak jsem se tak díval na ty vaše obrázky, tak jsem neodolal a hned při prvním chovu jsem dostal bobra potápěče, takže pokud se mi to podaří ještě jednou budu mít růžovou stáj. :D

19. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

pro drakobyk
    děkuji, to jsem asi překoukla.
    Jé to mám radost na jednu stranu, ale na druhou stranu, snad to všici dáme.

Madulka_cz

20. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Tak jsem to taky konečně objevila a u mě už je zeleno skoro 3mm paráda :)

blondmary, Pitrýsek47 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.