Dychtiví bobři / Diskuze (9.9. - 15.9.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. milanvj

milanvj Pisálek fóra

Akce se zúčastním a budu házet i do globálního úkolu.

2. STYBI

STYBI Velmistr fóra

tak já mám 1300 bobrů, takže do akce naházím základní bez šlechtění, šlechtěnce si nechám
    do stálého úkolu a ještě hodím něco na trh a nějaký krejcárek na tom trhnu, protože co je doma to se počítá !!!!

evainfo a silviec tohle ocenili.
  3. Lida7373

Lida7373 Analytik fóra

Taková to akce tu není poprvé...moc dobře si pamatuju, že při společným odhazování se nám jednou v prosinci ani nerozsvítili světýlka.....ve městě.
    Pochybuju, že bude něco z té druhé části.

1robinsonka1, evainfo a Janké861 tohle ocenili.
  4. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Na to jak se RT honí za penězi, tak tady si to docela zazdili tím, že dali možnost naházet do úkolu základní zvířata. Kdyby byla požadovaná protihodnota v mutantech, tak by museli lidi utrácet za SK. Pochopitelně by hodně hráčů koupilo mutanty na trhu, ale spousty by investovaly do SK, aby naopak vydělaly na trhu nějaký krejcary. Asi jim to nějak nedocvaklo, všude samý bobr nebo jiný chundeláč a na tohle zapomněli .... :p:)

5. máťochov

máťochov Stará škola

Zdravím farmáře. Minulou akci jsem vynechal, tak na bobry se vrhnu. Škoda, že si je nemohu naházet do domků už teď. S parfémy stále nějak bojuju. Krmiva mám 130 a bobrů cca 300, to bude v klidu stačit. Co se týče společné části, netuším kolik aktivních farem co mohou šlechtit bobry je ale myslím, že to nemdopadně dobrexD. Osobně přihodím co po šlechtění zbyde, abych nebyl škrt. O víkendu jsem na svatbě mé neteře, tak to udělám celé dnes. Přeji všem ať vyskočí třeba i nějaký ten pravěký bobřík. Mějte se prima.

Naposledy upraveno: 9/9/15
  6. duna.duna1

duna.duna1 Velmistr fóra

ahojte vsetci farmy-chtivi ludkovia ;), stale som na pochybach ci zacat alebo nezacat tuto akciu. Zvyknem sa pustit do kazdej jednej, tak uvidim. Mam nejakych 350 bobrov, nejake to SK, ale rozmyslam, ci si ich nenecham do stalych uloch, za ktore su aj hviezdicky. Tie teraz potrebujem, pretoze par dni pred otvorenim novej plochy som vsetky rozflakala na rozne runy, ktore som az tak nepotrebovala, len sa mi zdalo, ze tych hviezdiciek mam nejako prilis vela...:cry:xDxD. Drzim prsty vsetkym, ktori sa do akcie pustia...snad sa tiez pridam:p;). Krasny den prajem.

evainfo a Viky007 tohle ocenili.
  7. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ahoj tady,
    rozhoduji se zda hrát nebo šlechtit do úkolů, potřebuji hvězdičky a hlavně mám stále v hlavě zmatek z první zprávy o množení bobrů a ze druhého dne, kdy je zase všechno nějak jinak.
    Přeji hodně šlechtitelských úspěchů
    Viky007

1robinsonka1, evainfo a duna.duna1 tohle ocenili.
  8. ekanagi

ekanagi Aktivní autor

Osobní úkol splněn, dodáno obyčejnýma bobrama :)

evainfo, Pitrýsek47 a Janké861 tohle ocenili.
  9. hansicek

hansicek Velmistr fóra

tak akcia splnena, dodane iba zakladne bobry, investovat SK do tejto ulohy nestoji za to a usetrene+ziskane SK pouzijem do stalej ulohy

evainfo a silviec tohle ocenili.
  10. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Ti bobříčci jsou úplně k sežrání ..... :music:

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Hotovo plus jeden bobr do globálu :)

Edit: ze 4 základníchvyšlechtěn jeden bílý a jeden s červenou košilí (asi dřevorubec)

Naposledy upraveno: 9/9/15
  12. silviec

silviec Mistr fóra

to je masakr zatím bobr za 8700 a na trhu 0)), nakupni cena 600-900kr kdysi , a ze jich mam))

13. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Ja som v tejto akcii tiež mimo hru. Bobrov vyrábam len pár dní - aj to v malom počte. Ich produkcia je veľmi dlhá (mám iba jeden c+ od bohyne mňau - ostatné základ). Nakúpiť ich - museli by byť grajciare. Dali by sa síce vyšľachtiť aspoň tie čo už mám, ale ako? Bez SK to nejde a zatiaľ som nenamlel...
    Ale aspoň sa pokúsim zarobiť nejaký ten grajciarik predajom toho čo mám, aby som mohol zase nakúpiť to čo potrebujem.
    Všetkým čo do toho idú prajem veľa zdaru.

14. Baroland

Baroland Ikona fóra

Mávl jsem rukou..co bych s těmi drevokocůry dělal. Akce splněna se základnína,tisíc bobrů ponecháno na šlechtění a ostatní jsem tam naházel.
    Nakonec,nálepku mám,dekorku taky,aspoň oranž.výrobnu si snad se 75 SK vyšlechtím,takže tak jako vždy...

15. burds

burds Titán fóra

Ukol splněn.Navíc dodáno 10 bobrů.

Bagíra77, evainfo a Janké861 tohle ocenili.
  16. babina51

babina51 Hrabě fóra

Akce dokončena,domky jsou na ploše,tak uvidím jak to bude padat a jestli to má cenu šlechtit dál.:cry:>:(xD

evainfo tohle ocenil(a).
  17. Baroland

Baroland Ikona fóra

Edit : 9200 za bobra mě dostalo operativně měním rozhodnutí,na šlechtění stačí 500 ta druhá jde na trh.8)

18. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Během akce s bobry se sousedům nedá nic posílat? Myslím dárky???

19. Peťák

Peťák Pisálek fóra

Jsem asi slepá. Zobrazuje se někomu u toho globálního ukazatele alespoň tooltip s aktualní hodnotou? Znamená to tedy, že všichni budeme po celou dobu akce jen totálně tápat.. kolik už je dodáno a kolik je ještě potřeba dodat?:oops:

duna.duna1 a evainfo tohle ocenili.
  20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

ja-pe: posílat můžeš obvyklé dárky jako každý den, v sezonních žádný nový není :)

1robinsonka1 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.