Dychtiví bobři / Diskuze (9.9. - 15.9.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

necháme se překvapit ... ještě jednou díky všem za společnou bobří akci a teď už dobrou noc :)

2. kominík73

kominík73 Rádoby autor

Nejdříve ze všeho chci poděkovat všem, kteří se zapojili do plnění globálního úkolu a nevzdali se svého cíle i když to občas vypadalo zle.. je úžasné vidět, kolik radosti dokáže přinést jeden společnými silami zvládnutý úkol..

Kaolínku, doufám že tvůj příspěvek č.548 nebyla narážka na moji básničku o něco výše před tebou.. Nebyla myšlena ani coby agitační.
    Zkrátka jen jsem vyjádřila svoje pocity z doby, kdy jsem se snažila něco šikovného vyšlechtit a protože se mi tentokrát vydařili dva moooc pěkné kousky, radost byla tak obrovská, že jsem si ji nemohla nechat jen a jen pro sebe.
    No uznej sám, že za 1) sdělená radost je dvojí radost, no a kdybych se takovými úlovky šla pochlubit nehrajícím kolegyním z práce, asi by to nebylo zrovna to pravé.. za 2) Byla by tu možnost si je nechat a časem je směnit za krejcárky či roztomile vybarvený chlíveček, ale to už by nebylo tak napínavé, navíc já jsem převážně pěstitel a chlívek by jen rozšířil inventář.. za 3)vyloudit někomu na tváři úsměv nebo zahřát srdíčko třeba jen několika veršíky je taky moc fajn odměna..
    Ještě jednou díky všem za námahu a další společné akci zdar..

3. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

Ke konci to byla fantastická atmosféra, vypjatá, nervy jak struny. Zároveň ale byla cítit úžasná spolupráce, soudržnost, fakt jsme táhli za jeden provaz. Přihazovali, co bylo ve stodole, dokupovali ve městě, aby bylo vůbec co dodávat. Odskočili si na vedlejší farmy, aby jsme i tam dodali, co šlo. Dokonce se nechali strhnout v závěrečném finiši i někteří dřívější oponenti a také přihazovali. A hlavně hypnotizovali jsme tu zelenou příšeru, aby se doplazila až nahoru. No a když se objevilo zatržení stonku, tak jsme se společně radovali. Byla to všeobecná euforie. Je krásné sdílet radost s druhými, protože jak říká klasik sdílená radost je dvojnásobná radost a sdílená starost je poloviční starost.
    Nicméně když střízlivě hodnotím, tak bych nechtěla, aby se tento typ akcí často opakoval. Chyběly průběžné podrobné informace o množství dodaných bobrů. A celkové množství bylo nastaveno neúměrně vysoko. A moc často by asi nebylo tolik lidí ochotno do hry tak investovat. Někteří opravdu předvedli heroické výkony a oběti ze svých kont. Byli zároveň tahouny pro ostatní, aby také popojeli. Takže si myslím, že by v budoucnu zájem asi rapidně klesl i v poměru k cenám za splnění a akce by se nesplnila. Teď můžeme konečně jít klidně spát a těšit se na další akci :).

4. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Jsem rád, že se globální úkol také splnil ;). Sice jsem nepřispěl tak velkou protihodnotou jako někteří, ale aspoň jsem se zapojil, takže mám z toho radost. No a dárek navíc v podobě oranžového vylepšení je super :).

5. Rocco9999

Rocco9999 Zelenáč fóra

zdravim,chcem sa opytat kedy dostaneme odmenu za dychtivi bobri.mal som splnene vsetko a do teraz nemam odmenu.a nie som sam.hra aj moja priatelka a ona tiez este nic nedostala.

6. jana563

jana563 Dozorce fóra

Rocco čti ofiko tam je napsáno že dnes kolem poledne

pajaable tohle ocenil(a).
  7. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

Ahojky. Tak tipoval som správne ,že sa úloha splní. Rád by som poďakoval všetkým čo sa snažili a prispievali do súťaže. :D:D:DPre tých,ktorí sa len zviezli a získali stonku,nech pri každom kliknutí a získavaní BBS a BS ďakujú tým,ktorí to za nich potiahli. Ak by sa v budúcnosti opakovala globálka, tak dúfam že sa zapoja aj tí, ktorí sa len prizerali ako to dopadne a teraz sa tešia z toho že stonku získali.:sleepy: Je to len hra a o nič v nej neprichádzate.Je to len šikovnosť farmarčenia a rozdelenia si záhrad na chov, pestovanie plodín a pestovanie stromov. Všetko je len o dobre premyslenej taktike. Želám veľa šťastia všetkým farmárom v ďalších súťažiach a úlohách. Ak budeme jednotní a budeme ťahať za jeden povraz,tak to stále spolu dáme. Ešte raz všetkým súťažiacim ĎAKUJEM.

8. kominík73

kominík73 Rádoby autor

Všem krásný den.. Květo54 mohu jen závidět, že jsi tu v ty poslední minutky před koncem akce mohla být.. já zažívala leda nervák u notásku, který se ne a ne připojit k síti, no a když už se to zdařilo a došla jsem na forum, než jsem stihla dočíst řádek, spojení bylo zase fuč.. tak hlavně že to vyšlo a je důvod k radosti..
    A jen tak mimochodem jsem si říkala, což takhle lidičkám, co se vzájemně napadají, až už to pěkné není, kdyby jim modíci naordinovali namísto banu řekněme tak 12 hodinového bobříka mlčení?.. a kdo z nich jej poruší, pak dostane za uši..

Lišiak-Vuk, pajaable a Květa54 tohle ocenili.
  9. alexisia

alexisia Pisálek fóra

Ďakujem všetkým a sebe za úspešne zvládnutú spoločnú akciu. Neviem presne kto to so mnou presne zvládal, ale som som si istá, že každý jeden bez rozdielu a množstva prispenia si zaslúži poďakovanie.

10. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

zdravím, tak já akci skončila v neděli, dokonce jsem dodala i něco do globálního před chvilkou mi vyskočil obrázek hurá udělala jste s přáteli na 110% jdu na stonek,že ho konečně aktivuji a koukám jak puk ,dvě dekorky nejsou v mém invetáři :(, tak kde tedy jsou?:oops::cry::(

pajaable a evainfo tohle ocenili.
  11. Biďoun

Biďoun Zelenáč fóra

Mám podobný problém jako bursuk59 , ale myslím že si v klidu počkejme, až to naběhne všechno tak jak má :), chvilku to jistě všichni vydržíme ;)

pajaable a bursuk59 tohle ocenili.
  12. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

1. Aktualizujte načtenou stránku. 2. Dekorace 2x1 Stůl pro dva byla odměna z osobní části, kterou jste dostali hned po splnění, takže jste si ji už mohli klidně hodit do parku, na ostrov, na jiný stonek atd.....

13. Aflen

Aflen Zelenáč fóra

Moc díky, už je to OK

pajaable tohle ocenil(a).
  14. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:)tak u mne vše v pořádku - bobříci již dovádějí ve svém novém oranžovém hradu a stonek funguje jak má ...

aktualizace hry ale byla nutná, ačkoliv se objevilo hlášení s gratulací a sdělením, že odměny byly připsány, tak nebyly ... proto nepanikařte, aktualizujte a pečlivě hledejte xD

Lišiak-Vuk a pajaable tohle ocenili.
  15. Sluníčko

Sluníčko Pisálek fóra

tak už to máme super děkuji všem jsme dobří:)

16. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

hlásím že i myš59 i já už máme stonek aktivován :D

kačenka5, evainfo a pajaable tohle ocenili.
  17. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Fakt jsme všichni hráči uhráli naplnění všech 3 globálních úkolů (resp. 4 se Stonkem)?

:) Dodatečná výhrala přistála na účtu. Děkuji všem za to, že se snažili ;)

18. stadole57

stadole57 Pisálek fóra

Zdravím. Tak nevím na jedne farmičce už mám stonek,ale tady ještě ne.........Mám počkat anebo někde reklamovat? Děkuji za odpověď.

19. dannger11

dannger11 Expert fóra

Takže jsme globál splnili na 110 % ?No,že já tam toho poslední den ještě tolik naházela:pAle nevadí,raději více,jako méně.;)Díky všem,byli jste úžasní:)

20. barapo

barapo Zelenáč fóra

i já všem moc děkuji za společné dílo. příliš do diskuzí nepřispívám, ale tentokrát je to povinnost. poděkovat se musí:inlove:
    vše se zadařilo a mám radost :p DĚKUJI:music:

21. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezké dopoledne. Tak, já zatím ještě nemám ani stonek ani oranž . bobříky, ale
    je času dost, ono to ke mě také doputuje.
    Legrační je, že jediné, co mi vylítává je....kup floreny, kup, kup , za zvýhodněnou cenu.
    xDxDxD A já na to..neotravuj, zmizni ! xD
    Kdo ještě odměny ani po aktualizaci nemá, nebojte, i na nás se dostane . ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.