Dychtiví bobři / Diskuze (9.9. - 15.9.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Blahozelam!!!! Nam vsetkym, bez rozdielu kto kolko prihodil.

2. vojtechto

vojtechto Zelenáč fóra

mám radost, že jsme to dokázali,díky všem

3. Jenifer.76

Jenifer.76 Perspektivní autor

Jen jsem si odskočila od počítače na oběd, přijdu, koukám a nevěřím svým očím!
    JE TO TAM :D Mám fakt radost, já věděla, že to dáme!
    Jupíííí! Paráda!
    Obrovská gratulace a díky všem!:music:

4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

slíbil jsem, že dám k veřejné kontrole, to co jsem byl ochoten obětovat pro plnění tohoto nesmyslného úkolu. Při začátku akce jsem si usmyslel, že dám ty nejvyšší šlechtěnce co mi padnou a hned z prvního šlechtění mi padl jeden potápěč, tož tedy šel a pak tam jsou dva bobři na kterých jsem testoval to co někomu zde nefungovalo. Bohužel potápěč padl jen jeden. Víc jsem dát prostě nechtěl a nevidím důvod proč bych to dělal.

5. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkné odpoledne.

Nebyla jsem tu 3,5 hod a uvítal mě obrázek.... odškrtlý stonek. Máme ho. Já mám takovou radost. :)xD:D
    Všem, kdo se podílel, gratulace a děkuji.

Madulka_cz

6. SelkaJarus70

SelkaJarus70 Pilný autor

Tak a nebylo to marný;)

7. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

i já jsem velmi potěšena:D....hurá máme stonek... sousedi super, je vidět, že jsme všichni zamakali:inlove:

8. .pepanek.

.pepanek. Pilný autor

hurááááááááá

9. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

My to opravdu "dali" - nevěřím svým očím !!!! Díky,díky všem co přidali třeba jen jediného bobra. Je skvělé, že dokážeme společně dělat zázraky :p

10. Slnieck0

Slnieck0 Perspektivní autor

Vďaka všetkým, ktorí verili v šťastný koniec!!! Radosť je úžasná emócia a tu je jej teraz habadej! V tom je krása tejto hry!
    Ste skvelí ľudkovia moji:inlove: ... len tak ďalej;)

11. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

Díky díky a velká gratulka všem xDxDxD jupíííííííííí

12. farmík84

farmík84 Pilný autor

tak a jde se globálně slavit :D, mám velikou radost, že jsme to dokázaly a všem blahopřeji :inlove:

13. Teyla32

Teyla32 Rádoby autor

všichni tu píšete že máte stonek ale já ho nemám, jak to ? a restartovala jsem stránku a nic

evainfo, Iwuska a -Zdenka tohle ocenili.
  14. lucie68

lucie68 Pisálek fóra

Tak nevím jak Vy ostatní, ale vyhrané ceny ani stonek nikde nevidím...????? :-(

-Zdenka a Iwuska tohle ocenili.
  15. maxikov

maxikov Aktivní autor

Mám radost,že jsme splnili.Děkuji všem co přihazovali i těm co splnili alespoň osobní úkol.Přeji si,abychom takhle rozsvítili i město pokud se bude opakovat vánoční akce kterou jsme bohužel nezvládli.Ještě jednou díky a farmaření zdar.:D

16. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Také nemám, ale počítám, že se to připíše do 24 hod po ukončení akce....asi tak jako když se proplácí zbylé akční plodiny.

17. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Mám radostxD díky všem.. nešlo mi ani tak o stonek... ;)ale hlavně jestli jsou ještě lidi kteří se umí spojit... vím je to jen hra.. ale i tak to v životě chodí .. jak se říká: v nouzi poznáš přítele.. je to pravda! Díky všem co se podíleli!!:D:D

18. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

Ahojky, taky mám velkou radost , ale věřila jsem , že se to nakonec povede, jsme přeci šikovní farmáři :inlove:

19. Benniches

Benniches Zelenáč fóra

Také ještě nemám připsanou odměnu, jsem zvědavá, kdy se mi ukáže,,, Jen díky komentům vím, že nakonec se dosáhlo i na stonek,,, tak supper,,,

Danielaa25, -wiolan- a evainfo tohle ocenili.
  20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ono to nějakou dobu bude trvat a myslím, že o připsání odměny budeme informováni
    info oknem .

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.