Dychtiví bobři / Diskuze (9.9. - 15.9.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Vážně i mě to docela dostalo :p a i když to nevypadá, či mnozí to nepřipouští „solidarita“ nakonec ukázala své, protože je to v nás a emocím neporučíte. Nevím, kolik ta naše malinká česká a slovenská komunita přispěla, ale určitě jsme na té hrázi „zacpali“ velkou díru :p :D :music:

2. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

bbowling
    nevím jak je to s teploměrem, jsem také nedůvěřivá, ale co je jisté, tak lidi přihazovali. Oproti včerejšku se ceny bobrů a jejich šlechtěnců zvýšili a hlavně z trhu nabídky i rychle mizely a přibývaly jiné. Byl to prostě otoč. A nepředpokládám, že by si někdo dělal drahé zásoby, naopak každý se snažil prodat.

3. Ssuva

Ssuva Pisálek fóra

Všechny bobříky - albíny, dřevorubce a ostatní v červené uniformě, aj ty MuDr. zubaře, co mi v BBčku vyskotačili, jsem pěkně nadirigovala směrem do přehrady - až na potápěče, toho jsem uškudlila :c) A máme to v kapsičce. Jsme fakt dost dobří magůrci...

4. jandak

jandak Rádoby autor

:DVšem veliké dííííky mám radost jste uuuuuužasný

5. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

Huráááááááá......... všem nám moc gratuluji a děkuji. Podařilo se, mám radost hlavně kvůli všem, co do toho dali vše. Světlejší okamžik dnešních dnů.

6. Sluníčko

Sluníčko Pisálek fóra

díky díky díky všem jste super mám radost:D:D

7. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

Gratulace a také poděkování těm, "kdož si od vlastních úst utrhli a do společného hrnce přisypávali". Navzdory skeptikům a pochybovačům je akce splněna. ;)

Tak teď klidně vydechnout, počkat na připsání odměn, asi to nebude okamžitě, budeme si muset počkat. A pak bobry do lišty, na plochy stromy a plodiny a hurá na septemberfest (hihi, někdo se chytl za nos a pochopil, že oktoberfest v září není to pravé ořechové xD i když "velká říjnová" se také slaví až v listopadu ;)).

8. elkabana

elkabana Pisálek fóra

Také mám radost, že se společné dílo podařilo. Díky všem, kteří věřili a bobříky přihazovali :D:D:D;)

9. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

... klobouk dolů....

10. máťochov

máťochov Stará škola

Koukám, že už oslavujete a co? Stonek ještě fajfku nemá. Předpokládám, že tam naskočí asi tak 10 minut před koncem akce;).

11. megi1967

megi1967 Rádoby autor

máťochov už tam fajfka je...musíš aktualizovat hru a uvidíš ji. :)

12. sejara

sejara Pisálek fóra

podařilo se ,je to naše, díky a gratulace všem,

13. máťochov

máťochov Stará škola

Jéééé, tak se omlouvám. Tak se tedy radujtexD.

14. -Ilonka61-

-Ilonka61- Perspektivní autor

Ahojky, stonek fajfku má, je třeba aktualizovat stránku:)))

A také gratuluji ke splnění:)))

15. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Velká gratulace nám všem ! ! ! To jsme šikulky ! ! !

16. kudlakastan83

kudlakastan83 Zelenáč fóra

sláva je to doma,velké díky všem co se zúčastnily.

17. lott_lott

lott_lott Stará škola

Jupííí, zatím největší radost ze stonku a hezký pocit - kolik je na světě fajn "bláznů" jako já :inlove:

18. jana563

jana563 Dozorce fóra

Mám velkou radost že se nám to podařilo.

19. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Velká gratulace všem dík ;)

Farmerama 97+ *** Bahamarama 267+
    říjen 2010

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Mám velkou radost jako všichni. Dozvěděla jsem se příjemnou novinku až nyní, měla
    jsem u sebe vnoučata a vykládání, co bylo ve škole nového, mě naprosto zaměstnalo.
    Takže gratuluji nám všem !

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.