Dychtiví bobři / Diskuze (9.9. - 15.9.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. žufánek

žufánek Rádoby autor

Lidičky to jsou nervy i když je to jen virtuální,ale koupila jsem šlechtěnce za 2 Mega a naházela do globálu co jsem mohla,ale už došly zásoby,už budu jen držet pěstičky,aby to naše úsilí bylo oceněno,děkuji všem hráčům co se snažili pomoci,díky,díky,přeji krásný den

2. Jenifer.76

Jenifer.76 Perspektivní autor

Přihodila jsem z každé farmy něco, už je to fakt jen maliličkatý kousíček,
    to dáme! Jupííííí!
    Stonek bude a pak zase budeme brblat, že ho musíme odklikávat ručně :D Už se na to těším :);)

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak jsem přihodila ještě nějaké zubaře , když najednou stonek tak krásně poskočil,
    až jsem po dlouhé době zase ucítila to prima mrazení z napětí .
    Snad to za ty dvě hodinky dáme . Až bude stonek mít zelenou fajfku, můžeme
    se radovat. xD

4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) místo oběda "odskok" na farmu - "sklizeni" poslední bobři a odesláni na přehradu ... víc už jich do konce akce nezískám, snad to bude stačit ... už je to skoro hotovo

5. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj tak jsem ještě zase přihodila co se mi mezitím urodilo a koupila pár albínu,ale stonek ,alespoň mně to připadá se zastavil ,já ho vidím celý zelený ,ale fajfčičku ještě nemá,škoda ,že se neví kolik je ještě potřeba.Takže radost se zatím žádná nekoná.

6. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

[​IMG] Jsem se tu nechtíc asi nakazila, něco málo jsem také ještě přihodila, ale zdaleka nedosahuji protihodnoty některých farmářů tady.

Máte můj obdiv především za to, že věříte ve společný výsledek [​IMG]

7. Slnieck0

Slnieck0 Perspektivní autor

Ahojte,
    tak táto akcia je iná tým, že udržala pozornosť hráčov až do konca. Inokedy tí šikovní už po dvoch dňoch ani nevedia, že nejaká akcia beží:)))) Tak snáď ten pidi-kúsok už dáme, nech sa tešia aj tí aj tí;)
    Diskusia bola zábavná a poučná:)
    Majte fajn sviatočný deň a hurá do finále!

8. lott_lott

lott_lott Stará škola

No, mne to fakt po delší době opravdu baví....asi bych takové akce nechtěla moc často, ale jinak se podařilo udržet mou pozornost a napětí, ač jsem po noční :)
    Je to napínavější než detektivka ;)

9. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Nechci se vytahovat, ale měl jsem pravdu. U teploměru nezáleží na naházeném množství, jede to úplně samo. Pokud by záleželo na dodaném množství, tak při najetí na teploměr by se v tooltipu zobrazovala naházená hodnota/požadovaná hodnota. A to tady není.
    Tohle tady bylo u rozsvěcení města před Vánoci, které nedopadlo.

10. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

je opravdu skoda a taky trochu divny ze nevidime kolik chybí.

11. hani.fojtikova

hani.fojtikova Pisálek fóra

Je to tam, stonek má fajfku... :D:inlove::D

Naposledy upraveno: 15/9/15
  12. Lillien9

Lillien9 Pisálek fóra

13. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

14. mikesek76

mikesek76 Pisálek fóra

Viděli jste ? Máme to doma !!!!!! Jsme úžasní ;)

15. reno122

reno122 Pisálek fóra

Už je to tady,už je to tady...

16. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

jupi. uz jsem se bala ze to vsechno co jsem nahazela bude nanic

17. anvan

anvan Dozorce fóra

No sláva, už mám vyčučené oči!!! Společné dílo se podařilo, i když apelovala bych na RT, aby nám příště umožnilo nahlédnout do bodového skóre...

18. žufánek

žufánek Rádoby autor

Hurááááááááááááááá fajfka skočila splněno,všichni hráči byli úžasní,že sloučili své síly a nakonec se povedlo,kéž by to takto bylo i v reálném životě,všem hráčům zdar!!!!!!!!!!!!

19. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Jupííííí je to naše ....všichni co jsme věřili ,že to dáme jsme se dočkali,všem velká gratulace jsme skvělí jupííííííí :D ;)

20. vilmax

vilmax Pisálek fóra

Mám problém - šlechtím jako blázen - utratila jsem spoustu peněz a podle grafiky bych měla mít splněno, ale nová řada na magickém stonku nikde?!:oops:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.