Dychtiví bobři / Diskuze (9.9. - 15.9.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem nakonec poslala všechno, co jsem měla... [​IMG] a k sobotní zásilce [​IMG] a malým troškám podle dorůstání bobříků jsem přidala něco přes půl mega [​IMG] . Snad to pomůže :)

2. lott_lott

lott_lott Stará škola

Pustila jsem se ještě do šlechtění a házím albíny, asi spíš pro dobrý pocit než, že bych věřila, že albínama nějak významně pohnu ukazatelem :) Bobrům zdar! ;)

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] se mi ještě narodilo od včera 40 miminek .. jsou malí, ale snad pomůžou aspoň nosit sváču :p ... a ti moji flákači na stavbě hráze začali vážně makat ;) .. no prémie jsou dobré vodítko xD ... sem si nasadila růžové brejličky a když si je sundám, to vidím stále růžově :p ... a velký "hold" a obdiv těm s velkými čísly a velké díííky těm, co přispěli i málem ;) (nechci jmenovat, protože já hlava dubová bych na někoho zapomněla) a to si nezaslouží :music: ...

4. Sluníčko

Sluníčko Pisálek fóra

tak dohozeno ještě 300 bobrů a děj se vůle rt o_O držím palce

5. farmík84

farmík84 Pilný autor

Tak jsem utratila skoro milion a přihodila a asi poletí aj ten potápěč abych si byla jistá, že jsem proto udělala maximum, pak bych si to vyčítala. No a učila jsem se dělat obrázky, ale když to dám vložit, tak se mi udělá křížek, tak nevím, kde udělali soudruzi z NDR chybu xD

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Stav bobroměru (měřítko 250%) [​IMG]

mirae, Hrnkajda a ell1956 tohle ocenili.
  7. Kája1942

Kája1942 Rádoby autor

Akci jsem dokončila, ale bohužel jsem nenašla na magickém stonku dekoraci za splněnou akci

ell1956 tohle ocenil(a).
  8. maribeja

maribeja Stará škola

Tak jsem sklidila své bobříky a hned je s několika albíny naházela do společného a snažila se vytáhnout stupnici měření výš,buď hodně špatně vidím na což ve svém věku mám právo a nebo se stupnice trochu posunula,no uvidíme zda ještě někdo přihodí a stupnice se posune až nakonec,je to škoda,že nevíme kolik nám toho ještě schází,bylo by to škoda nedotáhnout to,ale budeme doufat,že to společně dáme.

9. čarodějka22

čarodějka22 Pisálek fóra

Ahojky, tak jsem přihodila další 3 mega a moje konečný je - 5 586 800, tak teď jen doufat, že se to nakonec povede a stonek bude :)

10. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Tak jak to vidíte? Přihodím potápěče a ještě koupenýho bobra grafa tak ať nám to vyjde ;) :)
    Přihozeno na 10.653 140 a ještě něco už jen málo chybí

Naposledy upraveno: 15/9/15
  11. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj všem ;) tak jsem narychlo také ještě něco přihodila:) a věřím, že se akce podaří.. byla by to škoda, když se již proto tolik udělalo :cry: všem nám držím palečky :D myslím, že nás budou napínat do poslední chvilky..

12. ewelynn48

ewelynn48 Rádoby autor

takže pokud všichni nesplní , nebude stonek? mám všechny úkoly slněné a dála jsem navíc 2.301. 720 a stonek nikde, asi tomu nerozumím... může mi někdo odpovědět? děkuji

Hrnkajda, ell1956 a evainfo tohle ocenili.
  13. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj ewelynn48,
    bohužel je to tak, pokud se nesplní celý globální úkol, tak stonek nebude pro nikoho.

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak jsem ještě nějaké bobříky dokoupila a také se nestačila divit, jak na společné akci
    mnoho lidí vydělává a rve cenu nahoru.
    Já neprodala a ani nestačila prodat ani jednoho bobra. Řeknu též pravdu, že můj jediný
    úspěch při šlechtění a to bobra potápěče, nedám. Kdyby mě mučili , ne a ne. :p
    A nechci být poslem špatných zpráv, ale ukazatel se za poslední hodinku ani nehnul.
    Problém je v tom, že nemáme žádnou kontrolu, kolik je třeba ještě dodat. U poslední
    takové akce kontrola byla. Jak už jsem psala, toto pochybení či záměr se mi moc nelíbí.

Teď se to hnulo, ale to byl skok až na konec !!! Že by přece jen tentokrát
    společná akce vyšla?

15. Crower

Crower Vážený autor

Rád někomu prodám za max cenu bobry aby je tam mohl hodit, tak si rychle pište :D :D :D :D

16. lenuska76

lenuska76 Pisálek fóra

Děcka, dohodila jsem co jsem mohla .... Držím palce ať se nám to povede !!!

17. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Crower Jestli si myslíš, že jsi vtipný, tak tě musím zklamat, fakt nejsi;)

18. jana563

jana563 Dozorce fóra

Tak jsem tam dala i těch 170 obyč. bobrů.

19. Crower

Crower Vážený autor

Fakt to nemělo být vtipny, ale upřímny ;)

Hrnkajda, ell1956 a natram54321 tohle ocenili.
  20. anvan

anvan Dozorce fóra

Souhlasím s pajaable - ukazatel se přestal hýbat. Sleduji ho od rána...lidi stále přihazovali a lezlo to nahoru hezky. Jak dolezl teploměr sem, je stop....a přihazuje se pořád dál. Myslela jsem že kolem poledne je to "doma", ale jestli to dopadne tak, jak psal myslím bbowling, že to odkliknout jako "hotovo" 15 minut před koncem, tak už nevěřím ničemu.
    Přesto doufám, že to tak nebude!!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.