Dychtiví bobři / Diskuze (9.9. - 15.9.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. liliana3211

liliana3211 Perspektivní autor

oooou ouuuu, ja nešírim paniku, záchranku nemusíímmmm, mám jej v práci vela

.mama789., Hrnkajda a evainfo tohle ocenili.
  2. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Tak jsem přihodila do globálu ještě nějakýho toho bobra a budu doufat, že stonek dostaneme.
    Snad jóóó.
    Madulka_cz

3. Hajas

Hajas Pilný autor

Tak i já jsem něco naházel do globálu. Moc to není, ale kdyby každý přihodil nemuseli bychom se tolik stresovatxD.

By mě jen zajímalo jestli se pochlubí i ostatní8). Aspoň bych vyděl jestli jsem dodal dost a nebo málo.

Fa92, Ba225, Pe5, Spa4, Kvě4, mar3, AO

4. polacka

polacka Vévoda fóra

No myslím, že přihazuje bobry i RT.

5. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Přihodila jsem taky na 6.307 600 a zítra ještě uvidím, pokud to bude nutné mám ještě 3,7 mega i s potápěčem jsem ochotná to přihodit.
    Věřím,že stonek získáme.;) ;)

6. čarodějka22

čarodějka22 Pisálek fóra

Ahojky, tak i já jsem teď něco hodila do globálu a dalo mi to - 2 504 400 .... ještě je něco v zásobě tak uvidíme zda něco zítra přihodim a nebo mi zbyde :)

7. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Dnešní posun na stupnici mě mile překvapil....můj podíl [​IMG]a podle situace dopoledne ještě přihodím;)
    Bobrům zdar!

8. Hajas

Hajas Pilný autor

No jak to tady čtu tak jsem asi moc nepřihodil.:oops: Budu se muset nad sebou zamyslet a něco ještě přihodit. Nechci patřit k těm kteří tady jen melou, nic nepřihazují a jen se vezou na cizím úspěchu. A že jich tady není málo. Já bych osobně neměl ani malou radost z věcí, které jsem si nezasloužil8)

9. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Ahojky.
    Tak jsem ještě bobříky přihodila.
    Jsem z práce vyřízená jak žádost a mažu dodělat večeři. Dnes jen jednoduše, budou špagety s kuřecím masíčkem a smetanovosýrovou omáčkou. Fofolomyška se za chvíli přiřítí ze Sokola a určitě bude mít hlad.
    Jinak já se hlásím k těm zachraňujícím zdravotníkům. Pravda, RZS mám za sebou, ARO mám za sebou a teď už kvůli Fofolce jen pečuji o staré lidi po infarktech, mozkových příhodách, zlomených "krčcích" a třeba s bércovými vředy. Hlavně že ráno odejdu a večer se vrátím, abych se cácorce mohla věnovat.
    Bobrům zdar.

10. Hajas

Hajas Pilný autor

Tak jsem to trochu vylepšil. Ale na některé opravdu nemámxD.
    Krásný zbytek dne a držím palce ať to zvládneme dodělat8).

11. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

tak přijde mi, že se to konečně trošku pohlo.
    doházela jsem co jsem měla.
    i obě mé děti daly co měly - tak snad se globál pohne ještě víc

12. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Sakra jak jen on to ten Štrosmajer v Nemocnici na kraji města říkal. Ne a ne si vzpomenout.
    Napadlo mě, jestli dalším zvířetem na šlechtění nebudou holubičky. Těch je dostatek.xD

Hajas
    Myslím, že není důležité jestli jsi přidal dost nebo málo. Ti, kteří přihazují jistě přihazují dle svých možností. Nepřihodil jsi tolik jako třeba Daniela25 nebo farmaEviky (ať se to někomu líbí nebo ne, to virtuální poplácání po ramenou si zasloužíte), ale rozhodně jsi přihodil více než já (necelý půlmilión). Ještě doházím zbytek obyčejných bobrů, víc zkrátka nemám a pak se děj vůle boží. Ráno jdu do práce, přijdu domů až bude akce u konce, tak jsem zvědavá, jak to dopadne.
    Dnes odpoledne jsem tu nebyla, ale zapomněla jsem dopoledne vypnout pc. Před chvílí jsem si k němu sedla a se zklamáním jsem koukala, že se teploměr od dopoledne nepohnul. Pak jsem si uvědomila, že musím aktualizovat hru.
    Mám radost, teploměr za odpoledne hodně poskočil. Je za polovinou posledního úseku, možná ve 2/3, začínám věřit, že ten stonek dopadne. A buď hrdý, že i tvým přičiněním. ;)

Naposledy upraveno: 14/9/15
  13. bexopipa8181

bexopipa8181 Rádoby autor

Tak dneska poprvé po Rodičovské dovolené v práci :) a hned jsem přihodila bobříky 832 920 tak snad to dáme kouknu ráno než zas pujdu všem pěkný večer a dobrou noc :)

14. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Protože v ten stonek už věřím, tak ještě dnes takto[​IMG].

15. Margziam

Margziam Stará škola

Taky se koukám, že se to přece jen blíží k tomu stonku.. Bobři přibývají.. tak uvidíme..
    já mám v červené uniformě jen 2, zubaře 4, Grafa 1 a vyšší žádné.. Zdaleka se mi vyhnuli.. Takže to nechám na těch, kteří mají lépe nastavenou farmu na vysoké přeskoky.. Ale stejně mám dojem, jestli tam není ten automat, co se posunuje bez ohledu na to, kolik bobrů se tam naháže (poté, co jsem o něm tady četla).. nebo jestli to není obojí dohromady.. Nevím..
    S tím automatem by to bylo fajn.. :)

A jak se tady psalo o banánech, tak tady máš, Pajdo (a ostatní taky) nějaké banány i v tekutém stavu.. Dobrou chuť.. :)

A dobrou noc.. :)

16. -Spoony-

-Spoony- Pisálek fóra

Můj příspěvek, je to všechno po šlechtění včetně základních bobrů, nechal jsem si jen po jednom pro pilu :)

17. hnojivo

hnojivo Aktivní autor

Samozřejmě, že nějaké bobříky do globálu přihodím, ale ty miliardy se mi nějak nezdají:wuerg:

evainfo, Hrnkajda a .pepanek. tohle ocenili.
  18. ThirtyThree

ThirtyThree Pilný autor

taky bych řekl, že RT nám pomáhá.. nějak to výrazně poskočilo víc jak při BB :D

19. timonek.

timonek. Pilný autor

Tak sem se nechal strhnout obecnym nadšením a dal 2 500 do společnyho ,
    doufám že ten albín mě v noci nebude strašit
    sem se s nim ani nerozloučil o_O

20. .pepanek.

.pepanek. Pilný autor

Taky jsem přišpěla svou troškou, ale na miliony to fakt není-klobouk dolů-jste fakt dobří......snad to tentokrát dopadne :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.