Dychtiví bobři / Diskuze (9.9. - 15.9.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Čarodějko vyber si, buď půjdeš kolektivizovat venkov nebo budovat širokorozchodnou :D a Mikeš ten to má jasný, ten má slušivé drápky, tak to vidím na Ostravu nebo Příbram.

2. LOKETINOV

LOKETINOV Aktivní autor

[​IMG]:D

evainfo tohle ocenil(a).
  3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

pajda361 nech to na komisařkách....třeba přijdou s něčím jako zakopat do hnojiště - momentálně by to i šlo, jak byl levnej hnůj, doplnila jsem zásobu. Nebo navrhnou odebrat mi ten kempinkový řádek, co jsem si před chvílí koupila xD

zemanka01, duna.duna1 a Martis.B tohle ocenili.
  4. lott_lott

lott_lott Stará škola

To je vtipné, všichni nadávají, že je moc řádků a potom je kupují xD .... ehm...já taky :music:

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

loot_lott: nenadávám jen v tichosti trpím :)

6. čarodějka007

lott_lott já jich po 2 letech a 3 měsících hraní nemám zas tolik....momentálně nejvíc trpím tím, jak si do začátku Oktoberfestu neodprásknout kaštanový řádek na SH...:D

7. Martis.B

Martis.B Pisálek fóra

Na stonek také věřím, ale korálový ostrov podle mě určitě nebude na spolupráci, ale uvidíme.

jaji a evainfo tohle ocenili.
  8. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

Platících hráčů je víc a přesto se snaží každou dekorku nebo řádek dosáhnout.Asi jsi jen hráč, který rád píše a chce být zajímavý - vybočuješ z davu.Přeji klidnou hru a každému kdo se o řádek a dekorace snaží držím palce.Píšete, jaké jsou ve šlechtění přeskoky a šoupnout 1 bobříka ne.

9. hel.cak

hel.cak Perspektivní autor

čarodějka007

já to řeším tak, že jednu dekorku zbourám do lišty a tak si řádek předem neodkliknu :) a když ho pak potřebuju odkliknout, tak tu jednu dekorku dodám zpátky a řádek aktivuju :)
    jinak k akci - osobní jsem splnila pomocí obyč bobrů a do globálu jsem taky něco naházela, po BB i nějaké šlechtěnce :)

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

čarodějka007 od té doby co jsem odklikl řádek 2 dni před akcí dávám vždy jednoho kaštánka do lišty, případně sem umísťoval 3 kaštánky co dávaly BZ(BBZ)do parku,přece jen dávají dost bodů!;)

11. jana563

jana563 Dozorce fóra

Šmarjá,čarodějko,:inlove: ještě žes ty kaštánky připomněla.xD

12. čarodějka007

-Zdenka pokud bys četla pozorně, zjistíš, že šlechtění se na mé farmě nedaří. Na své rozhodnutí mám právo ... a ano, máš pravdu, nejsem ráda v davu, mám svůj názor a nenechám se ovládat davem, který místo logiky používá emoce:music:

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Tak to je vážně na kolaps :p (jsou zde skvělí farmáři ze zdravotnictví), tak se mě snad někdo nakonec ujme) xD, když to zítra bobříci nesplní .. a podala jsem hlášení, že moji bobři se flákají ;). No mám pocit, že si někdo s námi hraje, protože po konci BB a v týdnu, kdy jsou farmáři více v práci,to jde snad na vrchol docela rychle ... no jak se říká: .. "mluviti stříbro a mlčeti zlato" ... se necháme překvapit :p

Naposledy upraveno: 14/9/15
  14. čarodějka007

evainfo kolaps radši odlož....kdovíkde skončím :D. Možná budu kolektivizovat pohraničí, případně kolonie - na železnici to nevidím...za prvé by Pavka Korčagin kulaka do svého vzorného kolektivu určitě nechtěl a za druhé, už tak jsou stížnosti, že nejezdí vlak na stromy a chlívky - co kdybych sabotovala i železniční dopravu xD.

Nejlepší bude koupit si kempinkový řádek a vydat se do Národního parku Jasper pozorovat bobry v reálu....a kdyby něco, kanadská jízdní policie v červených uniformách to vyřeší. Prý jsou mezi nimi docela pohlední chlapi :p

15. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

Číslo 85 000 aktivních farem jsem napsala já na str.5, viz citace: "My v Čechách a na Slovensku to asi nevytrhnem, tady hraje pár stovek (možná pár tisíc?) lidí, nejspíš mnozí mají více farem a na všech akci určitě plnit nebudou, ale týká se to přeci celého světa. Hodněbude záležet na tom, kolik je skutečně aktivních. Aby se dosáhlo na stonek jen za splnění osobního úkolu, muselo by se zúčastnit cca 85 000 farem."
    K číslu jsem došla prostým vydělením požadovaných miliard globálu hodnotou osobního úkolu. (Teď po přepočítání jsem zjistila, že to číslo je chybné, zřejmě jsem vzala v potaz jen hodnotu jednoho globálního úkolu. Omlouvám se.) Vedla mě k tomu domněnka, že RT si potřebuje ověřit, kolik opravdu aktivních (akčních) farem ve vysokém levlu je. Možná i z důvodu nastavování obtížnosti u akcí.
    Za aktivní farmu osobně považuji tu, na které je děláno minimálně 5 akcí z 10 a přihlášení třeba 10 dnů v měsíci.

Pro každého je motivací něco jiného. Být jako hlavní cena kouzelný strom, obří stromy či chlévy, tak do akce nejdu, protože je mám a za tu cenu by mi to nestálo, stejně tak jako tady mnohým je malou motivací stonek s 10000. Pro mou strategii nejsou motivací ani růžové chlévy, nepotřebuji je. Protože jsem téměř dva roky nehrála, řádků na stonku mám málo, proto je stonek motivací zase pro mě. Když bude, budu ráda. Když ne, mašli si nehodím.
    Každý jsme jiný a máme jinou strategii, nesuďme proto prosím strategii druhého. Někdo je obchodník, někdo pěstitel nebo chovatel, další třeba šlechtitel. A někdo jen na farmě hledá "kudy z nudy" :)

Naposledy upraveno: 14/9/15
  16. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

Pokud se někomu nedaří šlechtění, je možné dodat i obyč.bobra :p to je logika - při akci, kde se dav snaží - jednotlivec se vysmívá, že on je chytrý a odměnu dostane také.To není moc fér :cry:

17. čarodějka007

-Zdenka nikomu se nevysmívám a své rozhodnutí jsem tu napsala už před začátkem akce. A logiku mé rozhodnutí má. Snad se shodneme alespoň na tom, že když se něco dlouhodobě nedaří, tak to ani nebaví. Náhodné číslo mé farmy nepřeje šlechtění, tedy ani nechovám zvířata. Nebudu dělat to, co mne nebaví a dělám to, co mne baví a daří se - tedy plodiny, stromy a řemesla. Zvířata kupuju a to jen do nutné míry - na dodávky do běžných akcí a nutné šlechtění. Dodávat zvířata (jakákoliv) do akce, kde nemohu sama ovlivnit výsledek, je z mého pohledu naprosto kontraproduktivní a dělat to nebudu.
    A pokud jde o hodnocení, co je fér - inu to si vyřiď s RT, já pravidla akce nestanovila...

Největší předností této hry je podle mého názoru to, že nabízí mnoho variant, jak farmařit - je na každém, co si vybere a jak bude postupovat. Farma je strategická hra a za výsledky zvolené strategie si každý farmář zodpovídá sám - dav za ni odpovědnost nenese a tedy názor davu je naprosto nezajímavý

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

To určitě není problém ... kempingové "bungalovy" má moje kamarádka a v přírodě :) a to není pro mě nic nového xD, jako bývalá členka " skvělé party na "Stvořidlech" ... při sjíždění Sázavy .. a taky plno potlachů v minulosti ... a pohledných, zmáčených vodou je tam vážně dost ;)

Květa54 tohle ocenil(a).
  19. čarodějka007

evainfo ta červená uniforma šlechtěnce opravdu připomíná kanadskou jízdní....ale jinak je ten bobr dosti vypasený, takže jestli bude zmáčený vodou i pohledný - no moc bych se teda netěšila xD

jaji, zemanka01 a evainfo tohle ocenili.
  20. ALDOUSKOV

ALDOUSKOV Pisálek fóra

Tak po splnění osobního úkolu sypu do společného všechny bobry co sklidím a sloupec se ani nehne. Tak to jsem zvědavá, jestli bude stonek.
    Zdravím všechny, co jdou s davem!

PS: proč se tu trpí plytké, rádoby vtipné, plkání? S tím mohou jít na chat, nebo i někam úplně jinam.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.