Dychtiví bobři / Diskuze (9.9. - 15.9.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, právě, že už to tu bylo (nesplnění spol.úkolu) tak mě nenachytali :) pár bobříků jsem přihodil, ale víc ne ....

babička38
    : držím palce ať to vyjde. Nemíním to tady dál rozvádět, hodně bylo napsáno, každý dodává podle sebe, já už pomalu nemám co, tedy bobry (vyšší šlechtěnce nedám) :)

Naposledy upraveno: 13/9/15
  2. babicka38

babicka38 Magnát fóra

Pitrýsku nezoufej všechno dobře dopadne musí.nejsme žádný béčka.večer naházím ještě co mi zbylo a co se ještě do večera narodí. a to by bylo aby nebylo. tak všichni prosím vzhůru a s nadšením do posledního boje ..

3. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Pěknou neděli všem, správně, naděje umírá poslední. Řiďme se heslem : Není, český král, co by z boje utíkal! Nezapomeňte, že každá kapka plní moře. :):)

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Pitrýsek47 Přesně tak.A to minule se tuším dodávalo všechno a ne jedna položka jako teď! Jak sem již psal, RT si nevidí na špičku nosu a stále si myslí , že hrajou miliony hráčů! Od začátku hraní jsem již několikrát vymněnil všechny sousedy,z původních nezůstal vůbec nikdo!!! Takže nezoufejte , úkol se stejně nesplní a dostaneme 2a půl dekorace a žádný stonek!!:eek:
    Možná by pomohlo, kdyby RT dal bonusový kód!! Třeba "HLADOVÝ BOBR" = 10.000 obyčejných bobrů , ať stím krapet hneme!xD

5. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

Jak tu postupně čtu příspěvky a koukám na ten teploměr, jak neleze - mám pocit, že se tu zapojila jen česká komunita:D a svět se veze:oops: (PS: když bude potřeba tak tam nahážu těch mých bídných pár šlechtěnců co mi zbylo)

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No ti kdo si mysli ze ukol poskoci se zamyslete nad tim, ze prvni skok byl pri kratkem slechteni a druhy ted, tedy kdyz si tech zlomek z poctu registrovanych farem udelalo osobni ukol... ve chvili kdy skonci BB, tak uz nebude nikdo slechtit, nebude co koupit novyho a vsichni budou mit osobni ukol, zbyvaji jen ti co pomalu delaji bobry (a ze C++ bylo v TS!) a to je slaba protihodnota...
    Staly problem toho, ze RT je mimo realitu, viz odmeny v minuly akci za med proti hrncum - proste pracujou naprosto bez sledovani cisel... my vidime jen vnejsi dusledky chovani hracu, oni maji uplne presna cisla, ale asi neumi cist, nebo spis pocitat...
    Takze po BB bude jedno, jak dlouho akce trva, poleze to jen rychlosti bobru - 18 hodin zaklad, zkraceno vodou a C++, nyni i remeslnickyma produktama....

7. Simík21

Simík21 Znalec fóra

pěkné nedělní skoropoledne fšem farmářům a farmářkám ;)

toto je můj příspěvek do společného [​IMG] o moc lepší už to nebude... ještě budu dohazovat obyčejné bobry, co vypěstuju, ale víc nee... není SK a penízky navíc jsem utratila za pár hadříků ve slevě xD

8. Hideous

Hideous Pisálek fóra

Nechme to koňovi jak se říká. Splnil jsem osobní úkol a dal ještě bobříky za 1,5 farmáře
    Tož uvidíme. Je to jen hra :)

9. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Správně, nějak to dopadne. Třeba nám dá RT možnost dokoupit si stonek za peníze ..... :pxD

Připomíná mi to akci, která byla asi před třemi lety, se slepicema. Hodně podobný nápad, akorát tam nechali možnost použít základní zvířata, stejně jako teď. Většina to udělal během 5ti minut a bylo hotovo. Akorát tam byl rozdíl, že se neházelo do globálního úkolu,
    ale odměny včetně stonku byly už v základním zadání.

Nemá cenu uvažovat nad tím, kolik je aktivních farem. I kdyby jich byla jen desetina z registrovaných, tak je to pěkné číslo, které násobeno jenom investicí do pomocníků, generuje obrat jako hrom. A víme, že ty investice ze strany hráčů jsou mnohem vyšší. Kdyby
    se to RT nevyplácelo, tak už to zabalili. Z BP her je Farmerama stále nejhranější a proto se hra stále vyvíjí. I když směrem, který se někdy může zdát kontraproduktivní. Jiné hry od BP stagnují, nic se tam neděje a například v takový Zooramě už všechna zvířata chcípla.

RT dělá pouze jedinou chybu, nepřemýšlí nad hrou z pohledu hráče. Nepřemýšlí nad tím, za co by hráč byl ochoten zaplatit. Za stonek
    s dekoracema určitě ne.

Tvůrce hry teď už zajímá pouze profit, vytáhnout z lidí co nejvíce peněz, ale neumí za to nabídnout adekvátní protihodnotu. Na jednu stranu tady perou akci za akcí, kde chtějí vydělat, přitom nastavení hry jim to neumožňuje a 90% hráčů to splní v podstatě "zadarmo".
    Na druhou stranu jim jinde utíkají obrovské peníze, které by mohli mít, ale novým nastavením hry např. při BB, se o ně sami připravují.

Problém je, že ani po této akci si to RT neuvědomí. Místo nějakého zamyšlení proč, raději vymyslí deset nových zvířat a deset nových stromů. Přitom kdyby se podívali do historie, tak jsou tam určité momenty, které pokud by zopakovali, tak by prachy přehazovali
    vidlemi.

Jenže musí se chtít, někdo to musí prosadit a když si člověk vezme, co tam sedělo za atomový hlavy /plnoštíhlá madam s hlavou
    plnou komiksů nebo Varun/ tak se nějakých změn nedočkáme. Bude to stále na jedno brďo.

Už mě i jednou napadlo, že pokud bych chtěl skončit, tak bych si v kompu spojil Farmeramu s WoT, udělal si na ní bitevní pole, pole rozjezdil, vyhrabal zákopy, válčil, na Bahu dal depo ponorek a v době klidu zbraní bych si pěstoval mrkev .... Pak bych tam hodil atomovku a stránku vymazal ze záložek :)

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Téédy já zírám a chválím. Nejen věty jednoduché, ale celý elaborát. Přeložit a poslat do Hamburku;)

11. jaji

jaji Vévoda fóra

zas kousek co zbyl hozen do globálu... ale nehrotím to, co zbyde, pošlu... abych šlechtila jen do globálu, to se mi nechce... Nechávám šlechtěnce na nový úkol, co jsou navíc jdou do akce...

Hrnkajda a evainfo tohle ocenili.
  12. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

Tak po včerejších 30 bobrech dnes do globálu letělo 6 Bobrů Albínů, 1 Bobr dřevorubec a 1 Bobr v červené uniformě.:D Co stihnu do konce akce z chlívků, tak na konci přihodím jestli bude potřeba;)

Hrnkajda, silviec a evainfo tohle ocenili.
  13. Crower

Crower Vážený autor

Když už se chlubí všici, tak musím taky, tak že honem lidi házejte do společného, ať nejsem jediný kdo se "SNAŽÍ" :D :D :D :D

14. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Já při této akci nejsem vůbec optimistická a nevěřím ve splnění [​IMG]
    Akce běží cca 96 hodin, do konce chybí cca 48 hodin. V tuto chvíli už by měla být zaplněna dvě políčka teploměru a to třetí by mělo být za polovinou a to není. A přitom předpokládám, že většina hráčů, kteří se rozhodli plnit alespoň svůj osobní úkol, že už má splněno a nebo stojí těsně před dokončením. A tak stoupání teploměru se hodně moc zpomalí.
    Dávat do nejistého se nebojím v případě, že jsem schopná výsledek nějakým způsobem sama ovlivnit. Tady výsledek jako jedinec neovlivním a vůbec nepředpokládám, že každý z hráčů přispěje do společného. A ona také odměna v podobě řádku není zas až tak motivující, takže je mně celkem jedno, zda-li se dílo podaří či nikoliv.
    A nehledě k tomu, že mně vadí i to, že u teploměru není i "číselník", na kterém bych viděla, kolik chybí protihodnoty do konce a měla jakousi kontrolu, že to co já vhodím a připíše se u mě, že to samé se přičte do společného.

15. lucifuk827

lucifuk827 Pisálek fóra

Tak ja som tiež prispel.

16. jaji

jaji Vévoda fóra

tak mi to nedalo, přikoupila jsem balík SK a pokračuju dál..
    jo a pořád si myslím, že se globál splní ;)

Naposledy upraveno: 13/9/15
  17. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Protože se k nám blíží třetí dekorka tak i já sem přikoupila SK ;)[​IMG]

18. sava43

sava43 Zelenáč fóra

Dala jsem dva bobry za 720000 navíc ,je to přeci jen hra:D:D:D:D

19. doben

doben Ikona fóra

Já jsem dodělal pár úkolů v družstvu a mám z toho tohle: deštný prales, cca 60 florenů, cca 120 SK, TBZ a BZ a nĕkolik hvězd navíc. Ve šlechtění z obyč bobra Bobi graf. Do globálu nic dávat nebudu a je mi celkem jedno jestli to RT posune těsně pod úroveň stonku nebo ne. Jestli ještě někdo šlechtí tak ať se daří.

20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD ruším vánoce, šlechtím bobry, co chlívky a konta povolují... třetí dekorka je na dosah, tak jedééém!!!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.