Drobné poklady (19.2.-25.2.2026) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/2/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. stěby

stěby Polobůh fóra

Škoda, že se nedá hrát dál a zobat odměny, motivace k vyšším výkonům žádná. Já bych skládal, až bych brečel :D. Jdu se pro jednou vyhřívat v elitní společnosti, bramborová medaile taky medaile ;). Mise 28/28.

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Sklípkan je doma. Jen nevím, co s ním budu dělat, bo mám arachnofobii. Tak buď půjde do zvěřince a nebo si nebudu brát brejle :eek:

sklípkan.png

3. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Ahojky, mám hosipa a nemôžem prísť na to ako mám splniť posledné 3 misie vytvor tvary 25,35 a 45 Nech rátam okolo alebo vo vnútri tak nič :wuerg: Poraďte prosím starej sovičke :inlove: Ďakujem ;)

babina51, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  4. janar53

janar53 Aktivní autor

Také mám problém s poslední misí. 45 000 jsem ve tvaru udělala, i víc a když dělám linku, tak nevím, kolik má, tak jsem neuzavřela více než 45 a zase nic. Kde dělám chybu? Díky

babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  5. rysak87

rysak87 Aktivní autor

sovicka64-musíš vytvořit uzavřený tvar a ne jenom linku;)

6. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte,

sovicka64, to je počet minihier (použitých vriec s hračkami), v koľkých musíš vytvoriť ľubovoľný uzavretý tvar.

janar53, vytvor velikánsky uzavretý tvar so skóre (počtom bodov) 45 000 a viac, to je takmer po celom obvode.

7. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Ďakujem krásne Vando :inlove: už mi to mizne ;)
    xD

8. janar53

janar53 Aktivní autor

Tak mně se nezadařilo, měla jsem uzavřený tvar a počet dost přes 45, obdržela nějaké odměny, ale ta správná, 28 se mi neodklikla
    Teď znovu počet 54 a nic, tak nevím, co dělám špatně

Jo, to skóre se objeví, až se to odklikne, takže to musí být skutečně po celém okraji, děkuji. Ať se všem daří.

Naposledy upraveno: 20/2/26
  9. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

janar53 45000 značí celkové skóre, nikoliv počet spojených dlaždic. Stále se ti nepodařilo dosáhnout dostatečně velkého tvaru. ;)

10. Vanda

babina51, sovicka64 a -Jara05- tohle ocenili.
  11. FarmarTomiii

FarmarTomiii Pisálek fóra

Len na dekorku Boing potrebujem 250 peňaženiek, co je 1000 ropuch a nedá sa to získat mimo chovnej ohrady ak som tomu správne pochopil. Neviem úplne či to dám keďže mám ropuch nedostatok a superkrmivo je tiež nedostatkové zbožie.
    Takže buď som jediný kto nemá tolko ropuch alebo tá akcia je fakt uletená a napriklad pre nižšie levely absolutne nesplnitelná.Co myslite?

ZUZKAMAT, babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  12. Vanda

Ahoj FarmarTomiii,

áno peňaženky sa dajú získať len šľachtením ropúch, tak nakúpiť chlievy, vyrobiť krmivo a produkovať viac ropúch pomocou bonusov, príp. si pomôcť nákupom na trhu, pri baby-boome sa ti veľa základných zvierat vráti, zvlášť pri aktivovanej rune na Strome múdrosti, Superkrmivo môžeš získať vo Farmárskej predajni za groše a tiež plnením úloh s SK vo Farmárskej hale, dosť ho je aj v odmenách z akcie, príp. pozrieť bedne v inventári...

13. janmil

janmil Aktivní autor

Ahoj, čo značí získaj násobok dlaždíc /počet 10/ v tvare? Musím spojiť 10 dlaždíc alebo v strede musím mať 10 políčok.

14. FarmarTomiii

FarmarTomiii Pisálek fóra

Díky @Vanda, nejak som zabudol, že ropuchy sa už dajú kúpiť, v tom prípade s ropuchami problém nemám. ;)

15. Vanda

Ahoj

janmil,
    vo vnútri uzavretého tvaru musíš mať požadované číslo násobiteľa, obrázok (príklad) nájdeš vo FAQ - Ukázka tvaru

FarmarTomiii,
    nie je za čo, verím, že to zvládneš, treba občas mrknúť na oficiálne oznámenia, bolo info s dostatočným predstihom

hony101, na plantáži vypadávajú len prázdne tašky, alebo ty to máš ináč?

16. babička-květa

babička-květa Obyvatel fóra

chci se zeptat co dělám špatně : získej násobič 10 dlaždic. Uzavřela jsem jich deset a stéle nemám splněn úkol. Děkuji

babina51 tohle ocenil(a).
  17. Vanda

babička-květa,

vo vnútri uzavretého tvaru musíš mať požadovanú číslicu 10, obrázok (príklad na násobič 15) nájdeš vo FAQ - Ukázka tvaru

babina51, davidson00 a lacrima tohle ocenili.
  18. babička-květa

babička-květa Obyvatel fóra

Vando,já se omlouvám ,ale žádné číslo tam nevidím a to jsem tam byla dnes už kolikrát

babina51 tohle ocenil(a).
  19. davidson00

davidson00 Veterán fóra

babička-květa - ahoj, když se podíváš na ukázku tvaru od Vandy, kde to chce 15 tvarů, když to uvnitř sečteš, tak ti vychází číslo 14. Musíš mít uvnitř jenom 9 tvarů. Já se také trápila s 30 tvary. Stále to nevycházelo. Udělala jsem jenom 29 tvarů a je to dobrý. Úkol splněn. Přeji příjemnou hru

20. Vanda

babička-květa, vidíš tie číslice x15? na násobič 10 tam musíš mať číslicu x10

upload_2026-2-20_16-2-14.png

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.