Drobné poklady (19.2.-25.2.2026) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/2/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

k.vitek - souhlasím, že ta formulace je špatná a může to leckoho zmást. Napíšu to do reportu, ale jestli to bude něco platné (pro příště), to netuším. Ideální je mrknout vždycky do diskuze na poznatky spoluhráčů :)

2. Eliter

Eliter Vycházející hvězda fóra

Ahojte :) dekorka Úklidová hra se mi povedla díky mobilu - vyfotila jsem si sestavu, nakreslila cestu, dodala šutry co chyběly a mohly pomoct, spočítala volné aby jich bylo 29 a je ve stonku. Třeba to někomu taky pomůže. Na té ploše mi to furt nešlo. :) Ať se daří. <3

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Opravdu není nutné nic počítat fotit apod! Prostě začnu na nejužším místě,zhruba odhadnu jak by to mohlo bejt a pak si to koriguju myší!
    Zde je situace před vytvořením obrazce a následné doplnění rubikových kostek(roboty už nemám!)
    Jak je patrné,přebejvá mě 6 dlaždic! šipkou je označeno místo kde jsem začal(pokračoval jsem poté nahoru)
    Nyní si to vrátím myší a kostky uberu!
    A mám obrazec který potřebuju!Nemusím nic počítat, fotit..... jenom pohybuji myší! Hlavní je neustále držet levé tlačítko myši a nepustit!!! Jinak se to okamžitě ukončí!
    Tak snad to ještě někomu pomůže!

Naposledy upraveno: 24/2/26
  4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

xD:p;)Hurá tak mám třetí dekorku

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Přesně, jak píše kaolin, někoho může zmást, že se čísla ve spojeném obrazci nezobrazí okamžitě. Stačí chvíli počkat, nebo trochu víc zatlačit na levé myšítko, ale nepouštět. Čísla se objeví. Když nemáte požadované číslo, zrušíte pravým a zvětšíte obrazec nebo uberete.
    Komplet hotovo už včera.

6. raddre

raddre Baron fóra

Zdravím, přidám jednu radu pro ty co ještě nemají sklípkana, podařilo se mi ho získat po 28 tazích, jela jsem jen po okrajích vždy s jednou hračkou,pak jsem jela podle úkolů linky a zbytek do 70 plných tašek spojovala tvary třeba i po jednom uprostřed, nepočítala jsem nic jen jsem počet tvarů potřebných na řádek a vyšlo to, dokonce jsem získala 2x piccolo a mám splněné všechny úkoly a všechny dekorky,tu jednu asi náhodou, dál nepokračuji.

7. hroudov

hroudov Veterán fóra

petrusena, -Jara05- a dasa1143 tohle ocenili.
  8. minnie30

minnie30 Obyvatel fóra

tak ja akciu nespravím, chýba mi ešte vytvor tvary 35 a 45. Počet bodov mám 677720, ale nemám hry, mám len 29/80. Aspoň by som chcela tie tvary spraviť, ale nejdú mi. Gratulujem tým, čo už máte hotovo.

9. anvan

anvan Velvyslanec fóra

minnie30
    ahoj - to ti určitě půjde! to máš vytvořit 35 a 45 tvarů jakýchkoliv - to můžeš i obklíčit jediné políčko! Stačí mít jen tašky hraček...nahrála jsi už hodně bodů, takže logicky tvar udělat umíš. Takže pokud máš tašky (umleté), máš to raz-dva

10. 14087

14087 Titán fóra

Ahoj ve spolek,
    koukám, že opakování je matka moudrosti, ale i to některým nepomáhá :D :D
    Já, přestože akci nejedu, tak využívám peněženky ;) a to mi stačí :D
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    A pročítám konverzace :D a nestačím se divit :D jak některým nestačí jedna dobrá nápovědaxD

11. kralslnko

kralslnko Rádoby autor

Ahojte, priznavam, som v koncoch, mam obklucit 30 nasobicov. Uz asi 5x som si spocital, kolko som toho obklucil a pocital som do 30. Nepodarilo sa. Vsetko mam len toto obklucenie nemam a teda nebudem mat dekorku do stopky. Neda sa ani kupit :(

petrusena tohle ocenil(a).
  12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Komu není rady, tomu není pomoci!:cry:
    Asi poslední rada.Vyber si nějakej obrázek zde v diskuzi s nasobičem x30 a udělej to přesně podle něho!! To snad zvládne každej!!

Zde máš šablony:
    [​IMG][​IMG]

Naposledy upraveno: 24/2/26
  13. Pumpička

Pumpička Vycházející hvězda fóra

kaolín11:
    "Hlavní je neustále držet levé tlačítko myši, a nepustit!!!"

Díky. To mě pronásleduje od doby, kdy tuhle minihru vymysleli:) Ale jinak hlásím, že stonek je na větvi. Opakuji. Stonek je na větvi.

14. k.vitek

k.vitek Titán fóra

o_O diskuze číst nestíhám. Jsem ráda, když se 2x, max. 3x za den dostanu ke sklizni a novému vysetí. A to jsem tentokrát nestihla přečíst ani návod k akci :p

Prepperka, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  15. kralslnko

kralslnko Rádoby autor

kaolin11: super dakujem pekne, mam hotovo. Ja som si myslel, ze mam obklucit 30 dlazdic ale bolo to 29 :).

Prepperka, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

k.vitek: Chápu, ale když potom stíháš sem napsat a čekat na odpověď, není takový časový problém mrknout na poznatky v diskuzi. Nakonec by to měla být hra pro radost, malované obrázky jsou jen obrázky, není to realita.
    Tak ať se daří, nehledejte v návodech žádnou vědu, zbytečně si komplikujete život.
    Kaolin11 sem dá několikrát obrázek a stejně to pro někoho nestačí.
    Nezapomenout navštívit ropuší obchod.

lacrima, 14087 a -Jara05- tohle ocenili.
  17. hroudov

hroudov Veterán fóra

tak asi po půlhodině ,,čumění,, na obrázek od kaolína jsem konečně přišla na chybu kterou dělám a mám dekorku doma, nevím jestli dám stonek, ale sklípkana snad ano, nevadí a děkuji všem co sem trpělivě dávají rady pro nás, kteří máme delší vedení ;)příště snad budu chytřejší:)

18. selene90

selene90 Aktivní autor

kde se dá prosím získat sklípkan

19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

selene, v právě probíhající akci ;)

20. selene90

selene90 Aktivní autor

díky ale nevím jak

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.