Dosáhni až ke hvězdám (3.8. - 8.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 2/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Sklidil jsem 3 plochy Žita a nestačím se divit.

Koupil jsem pár bedýnek, ale dekorka tam nebyla :sleepy:

Dostal jsem z bedýnek trochu akční kytky a taky čočku. Teda čočku jako čočku ne jako čočku nebo nedej bože čočku.
    Času je dost, akční není potřeba tolik jako jindy a co se týká padátek, tak uvidím den před koncem jak na tom jsem a zužitkuju nebo to nechám vyměnit. O řádek v nebi extra zájem nemám.
    Řádek špatný není ale na co mi bude takových hvězd to nevím. Leda že by je v budoucnu šlo za něco směnit.
    Když máme řádek na toliko hvězd, tak třeba někdy dostaneme i řádek který bude dávat banány.

:music:

2. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

A pak že lidi nemají prachy xDxD Stačí jim hodit kreslenou bedýnku a už se jim to sype xD

3. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

kde koupit koše vím,ale kde koupím tu bednu?

4. Persefone

Persefone Aktivní autor

Teď jsem se vrátila domů a abych dohnala časovou ztrátu (byť minimální) :p, taky jsem pár bedniček koupila (asi 25). Ve všech bylo akční kvítí (25 nebo 50 ks, pouze v jedné 100 ks), jen obsah jedné bedničky se lišil (v ní jsem našla 60 čoček). Na dekorku, ani dalekohled jsem bohužel štěstí neměla. :(

mija.kecka: Já je kupovala přes farmářský obchod ve městě, pod záložkou sezónní zboží.

5. Barbora6262

Barbora6262 Rádoby autor

Ze 6 beden 200 akčních kytek, nic moc.

evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  6. Filipov

Filipov Pilný autor

. . . začal jsem později, ale z první sklizně 141čoček - tak snad zatím dobrý - jo a bedýnky nekupuji, těch pár florenů šetřím na kombajny :p

7. krávaveliká

krávaveliká Zelenáč fóra

Asi budu za prudiče a možná to i schytám,ale proč sem hráči ,kteří mají mraky JC chvástají kolik mají vypadávátek je to vůči ostatním depresivní,taky jich mám dost a nedávám to sem

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Bezejmenný - to jsi lepší než já na ml. farmě :D Ze žita a špaldy jsem vyždímala 176 kousků čočky (za asistence 2 JC). A ani dekorku mi tam nedali, škrti, a to jsem koupila 42 bedýnek (jsem se nějak rozšópla.... na skaláře z 15ti bedýnek dekorka byla). Tak jsem pěkně naprdnutá -.-

9. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Nemám ani jednoho JC a z 8 zakoupených bedýnek jsem dostal 12 kusů padátka (čočky)
    V mém případě to není machrování ale čirá radost z neuvěřitelného množství padátek. Při jiných akcích bych měl možná tak polovinu.
    Prostě jsem se chtěl o tu událost podělit.
    Kdybych si myslel že to někomu může vadit (nenaznačuju tím že tvůj post byl mířen i na mě) tak to sem nedám a napíšu jen pár nicneříkajících plků jako že třeba jedu v klidu a akce teprve začala tak nebudu hned nadávat. Nebo tak něco.

Jo a bacha, prudič jsem tady JÁ.

************************************************************************************************

Skalára : nevěřícně jsem na to číslo hleděl asi 5 minut :)

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Filipov: Inu, jedna bednička se 25 sazeničkami na rozpěstování navíc nemůže škodit. Zaplať pámbu za to kino.

11. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

krákaveliká: Mluvím za sebe, mně je teda jedno, kolik mají ostatní vypadávátek, nebo spíš jim to přeju. Někdo zase může vrazit do hry víc peněz, proč ne. Každej hraje, jak může. Třeba (když budu velkej blázen) budu mít po několika letech hraní taky tolik vypadávátek... :p ;) Mně teda upřímně vůbec nejde promejšlení dopředu, kombinování různejch marmelád a květináčů :(. Proto vždycky nějak zavostávám, když koukám, jak ostatní už mají splněno :oops:. Potřebovala bych nějakýho mentora, aby mi radil, ačkoli jsem level (musim se kouknout) 86 :wuerg:. A jelikož jsem líná kůže na přemejšlení, budu hrát asi pořád jak naprostý tele xD xD xD.
    A jdu si koupit tu bednu! 8)

12. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

bežne som si rozpestovala, Ďalekozraký kvet už rastie na 2 plochách, šošoviek vypadalo dosť, idem si poctivo oddýchnuť po Hadích očiach:p, Astronomické bedne som nekupovala, o dekorku nestojím, ale páči sa mi bedničková novinka - aj dobrá cena, aj prekvapenie, aj pomoc v kríze, ocenila by som to aj pri iných akciách, pokiaľ nebudú podmienkou na splnenie akcie, nedajbože TOP-.-.

Bezejmenný, s čočkou to máte fakt těžký, my sme na tom lepšie, bo máme šošovky a šošovicu, ale pobavil si ma;)
    a na Slovensku kino nejde:sleepy:

13. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Já mám také rozpěstováno, 2x jsem otočila velká pole s SH a víc ho používat na tuto akci nehodlám. Bednu jsem nekoupila a nekoupím, dekorku tak nějak nepotřebuji, do stonku naštěstí nejde ..... Kdyby byla bedna nutnou součástí akce, už vidím ty nářky, když jde o dobrovolné nakupování, koupí se i víc beden a je klid. Jsem zvědavá, jestli se bedny časem stanou pravidlem ....

S vypadávátkama problém nebude, ale to pěstování na 3 plochách mě štve, mám radši možnost pěstovat na všech plochách, tak nějak to rychleji přibývá a pak zas farma produkuje co je třeba [​IMG][​IMG][​IMG]

14. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak já jsem na tom takhle jelikož se mi zdá lepší nakoupit pár bedýnek za tu cenu tak jsem to udělal potřebuju na farmě taky dělat jiné věci než jen akce takže tohle se mi zdálo trošku výhodnější a navíc jsem byl v práci a neměl jsem čas sklízet včas. Teď jsem na tom takhle .

dalekozraké květy: Mám 2673. ( plus zasazeno ) Ideální stav 78. Plním na 373,8% Celkově hotovo 20,6%
    čočka: Mám 220. Ideální stav 4. Plním na 578,9% Celkově hotovo 31,4%

Jinak dekorku jsem dostal 5x celkem z těch bedýnek :) A překvapilo kolik mi vypadlo čoček ze sklizně něco kolem 140 asi a to nemam JC a legendu jen na 28/30 myslim :D Takže ještě mi chybí 16 dalekohledů :)

Naposledy upraveno: 3/8/17
  15. mazulu

mazulu Zelenáč fóra

3bedny -100 ks kvety,5cocka,1 dalekohlad
    celkom spokojnost

Trepifajksl, Xenie6161 a evainfo tohle ocenili.
  16. Holubka64

Holubka64 Pisálek fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. Příspěvek je tvořen zbytečnou citací bez vlastního obsahu, jedná se tedy o spam
    Vadí mi že o prázdninách není trochu klid akce stíhá akci. Včervenci jsem byla 14 dní mimo a ted je blázinec pěstovat mlít a co dovolená

Naposledy upraveno moderátorem: 3/8/17
    -mariemk- a Michalka8383 tohle ocenili.
  17. slootr

slootr Baron fóra

Klasické rozpěstování = 10 velkých polí s SK, bobkama, vodou a vrtulkou od ZUZI, to dá 90 akčních, pak ještě jednou 44 + 44 velkých polí s tím samým (jedu jen na dvou plochách) dá dost na osetí dvou ploch pidipolí, které zrají a budou v jedenáct. To už je jen s vodou. Tedy na rozpěstování padlo 98 SH a 98 Zuzi. Ale tak to mám prakticky pokaždý.

Před akcí byl šípek na dvou plochách, mýtina jsou chlívky, výrobny, pár stromů. Celkem mám teď 244 padátek, z první sklizně bylo 174. Dneska nevím, co dám na noc, jestli akční nebo něco delšího. Asi to zařídím podle toho, kolik vypadne ze sklizně obou ploch akční. Jestli to pude, dám jí i na noc, ať to je z krku. Potřebuju 11 sklizní, jedna je dneska, při třech sklizních za den by to mělo bejt v cajku.

Bednu nekupuju, nějak vůbec nechápu, proč to dělat. Koukám, že hodně lidí kupuje, marně dumám proč. Jestli kvůli tý dekorce... Mám jich plnou lištu, jedna navíc by mě spíš otravovala. Ale třeba mi něco podstatnýho uniklo :)

Naposledy upraveno: 3/8/17
  18. tolokan

tolokan Pisálek fóra

kde koupím astronomickou bednu za 2 FL

19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj tolokan,

levá lišta - symbol červeného košíku - symbol kombajnu - oddělení Sezónní zboží:

zejdy66 tohle ocenil(a).
  20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Milý Siouxi - pod emblémem červeného košíku vlevo v liště, v chlívečku Sezónní zboží.

Trepifajksl tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.