Dosáhni až ke hvězdám (3.8. - 8.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 2/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. davidson00

davidson00 Baron fóra

Tatsume - klikni na levé liště na bedýnku, pak na kytičku a v inventáři dej spotřební zboží - tam ji najdeš, po rozkliknutí se ti ukáže co ní je, ahoj přeji příjemnou hru, zatím se mi melou ve mlýně 10 dalekohledů, jsem v polovině,

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak nevim, ja jeste nezacal a cely den bude trvat nez se uvolni mlyn, co lidi tak fofrujete?
    To pak chudaci co makaj nemaj chvili oddechu :)

Vypadavat ma 140 cocek/den, v tuto chvili ma byt 163 (nebo chybet 537 ), mam 438 (chybi 262 ), mam 62% hotovo.
    Stav kvetu : idealne 3027 kusu (2600/den ), mam 3911 z 13000 (30% ).
    Zatim uplynulo 23% casu, zbyva 92 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn 20* dalekohled, celkem za 5 hodin.

3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce hotova byla super ;)

4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

též mám hotovo - měla jsem štěstí, bedničky vydaly i celé dalekohledy, tak to šlo rychle ... ;) ... čát florenů vrátí dekorka, něco jsem vytáhla z úkolů a za kino (měla jsem tam našetřené bodíky ještě od vánoc) ... takže teď honem dochovat a dopěstovat, co chybí ...

5. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahojky, včera jsem hodil klasicky rozpěstování, zdříml před noční, sklidil a zasadil. Pak jsem, trubka, koupil dvě bedny - 50 kytek a já je neměl kam upíchnout. Obě neplacené přestávky jsem akorát měl na otočení další dávky, akorát to časově vyšlo. Pro jednou ta noční ušla. Nu, ráno jsem sklidil a zasil, odpo už bylo na umletí 5 binokulárů. Začal jsem delfínem, neb bylo tam SK a ZB. Také bedny s dárky - poněkud monotematické, byly tam lístky na KŠ. Z kola padaly samé hodnotné produkty - elixíry, sůl, bz...
    Po jedenácté večer sklidím dnes naposledy a protože mám celkem dost padavek, tož je dám na dvě menší plochy na noc a na tu největší hodím oříšky, řádně vytuněné nějakým tím elixírem od Kozla a hnojem s vodou. V neděli jdu zase do práce, tak chci mít co nejvíce bejlí doma.
    Na první sklizeň jsem měl jako vždy mix stromů, chlévů a šípků a sklizeň 150. Méně než jindy, co nadělám.
    V tuto chvíli je celkový stav: 4442 kytí + zaseto a vypadlo 335 čoček.
    Hm, dostal jsem chuť na čočku, tož si udělám zítra čočkíto.
    Gratuluji všem, co už mají hotovo - ať si pomohli SH či bezednou kešení.:);):p My ostatní tam svým tempem také dorazíme, co by ne...:p:inlove::inlove::D

Naposledy upraveno: 4/8/17
  6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] [​IMG] ... hezký večer :) mě to nedalo a ještě koupila pár bedýnek ... jen samé rostlinky a čočky a potom z posledních získala hned 3 dekorky naráz :p ... dalekohled ani jeden, tak melu ve mlýně ... no bych řekla, že KFC je drobet flustrující xD ale to asi jinak nejde :p Hotové tři úkoly a u posledního chybí jen tři namleté dalekohledy, v deset sklízím a ráno bude hotovo. Jsem to hned psala, že ty astro-bedýnky jsou mi podezřelé a zaberou půl plochy ... mě přidaly zhruba celé dvě plochy akčních rostlinek ale dekorky za 2 FL jsou pro mě asi zatím nejdražší :D. Přesto jsem spokojená, akce moc hezky ztvárněná, se mi líbí a kdo bojuje držím palečky ;)

7. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Jinak jak jsem se tu kasala že tahle akce jde mimo mne, tak už ji samozřejmě taky plním. Padátka padají jak divá (tentokrát u mně hlavně z chlívků), tak jsem přeci jen rozpěstovala i rostlinku. Jsem teda na víkendovém výjezdu kde mám omezený přístup na PC, ale ty počty rostlinek nejsou tak závratné, že bych to snad mohla dát i tak. Na noc tedy dávám akční, ráno na plochy hodím zvěř co se bude zanedlouho šlechtit, večer je sklidím a zaseju opět akční. Zatím to tak funguje jak na herní strategii, tak i co se týče možností mé dovči.

Pro modíky
    - hned u prvního + je u první odměny chybný překlad či překlep - aspoň předpokládám - místo "nápověda" by asi měla být "nálepka"? Není to sice nic zásadního, přesto mi chvíli trvalo než jsem přišla na to, o co se jedná.

8. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Já před chvílí sklidila další várku akčních plodin a tím akce zatím pro mě končí. Zítra nebudu a tak jsem na všechny tři plochy hodila obr stromy a v akci budu pokračovat nejspíš až v neděli. Zvážím, zda-li dopěstuji jen na jedné ploše, chybí jen 1.711 plodin. Je to jedna otočka na všech plochách, možná jsem jí měla udělat hned a po půlnoci by byly akční plodiny všechny. [​IMG][​IMG][​IMG].

Ale pro tuto chvíli je už rozhodnuto..... Nijak zvlášť mě tato akce nebaví nebo spíš vůbec mě nebaví, klasická pěstovačka bez nějakého oživení. Jediné pozitivum vidím v tom, že tady náhodné číslo na vypadávání čoček je podstatně lépe nastaveno než při minulé akci a tady to zrovna není potřeba....

9. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj Prepperka, na SK ju máme ok, aspoň niečo;). Na CZ zadáme na opravu.
    Peknú hru prajem

10. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak mam už taky hotovo jelikož mě to nebavilo ale chtěl jsem stonek koupil jsem ještě nějakou bednu a stačilo to na dokončení příště už nepustim ani korunu ale ted pozřebuju pěstovat jiný věci na farmě :) :D

čočky: Mám 964. Ideální stav 189. Plním na 510,1% Celkově hotovo 137,7%
    akcni: Mám 14968. Ideální stav 3510. Plním na 426,4% Celkově hotovo 115,1%

11. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Fíhá... už mám 427 vypadávátek... tj. 61 %
    ale zato akčního kvítí jen 3.894 ks... tj. 29,95 %
    tak to budu asi "točit" jen akční.

Vypadá to, že vypadávátka vypadávají. Že bych pustila pro pěstování i 3. plochu (lesní mýtinu), kde mám jumbo stromky a chlívky?

EDIT: Já hlupák jsem si to pořádně nepročetla... neodolala jsem o koupila 3 astronomické bedýnky... no, prostě... 2x 25 akčních kvítí a 1x 50 akčních kvítí... :wuerg: Tak doufám, že začne trochu fachčit kino, abych si těch 6 FL vynahradila...

Naposledy upraveno: 4/8/17
  12. doben

doben Ikona fóra

Mi chybí 1 sklizeň a budu mít taky hotovo. Po ní už zahájím přípravu na neonky.

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

evainfo - nedráždi mě s těma dekorkama, jo -.-;)
    Tak děcka, já to na té mladší farmě dotáhla až do konce. Ne, nemám hotovo, jsem hotová. A to jakože úplně :eek:
    Jak jsem psala, 52 beden dekorku nevyplivlo.... Tož jsem si řekla, že dokud ji nedostanu, nepřestanu. Zajímalo mě to konečné číslo o_O... Kupovala jsem dneska po dvou, třech...max pěti bednách, zapisovala...a celkový počet zakoupených bedýnek se vyhoupl na 100 (možná o malinko víc, bo mám dojem, že né úplně všechno jsem zapsala - kdož ví). Poslední nákup byl 3 bedny, takže dekorka se objevila někde mezi 98. a 100. bednou o_O :eek::wuerg: Krása....-.- Dopadl tu někdo ještě hůř ? Takovej pech by mi mohla závidět i pechfóglová s flexkou...
    Teď si jdu rozbít stan před místní biograf, abych neprošvihla, až budou promítat...A příště si zas určo něco koupim... :eek:

Naposledy upraveno: 5/8/17
  14. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Teda Skalárko, jsi horší než gambler! I než já... Jsem podobně přišel o floreny při strombole - a ten mizerný mangrovník prostě nepadl a nepadl, grrr. Teď mám floreny jen z dekorky a 1 jsem uhrál v kině. Pořád mele něco o tom, že momentálně nic nehrají, zrovna teď, když je možnost utrácet. Koupil jsem třetí bednu a dopadla jako ty před ní - 25 bylin. Dosť bolo srandy, říká můj skrblík, na toto máš pole a ne prachy.

15. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Jen malý dotaz...Proč všichni tak pásnete po té dekoraci? o_O:eek:

16. doben

doben Ikona fóra

Proč ta dekorace z bedny nejde umístit na Křišťálové vodopády? Je to chyba, nebo to tak zůstane?

zejdy66 tohle ocenil(a).
  17. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Dobré ráno všem,
    tak mám šílenou radost, z minulé akce jsem získala 5výběhů, ze kterých by mohl být krokodýl, večer jsem dala jeden výběh a ráno tam byl KROKODÝL..... :) Co bude z těch 4 dalších už mi je celkem jedno.
    Ráno běželo kino, tak mám další kino bodíky....
    K akci: hotová kotva, teď dělám delfína, vyberu ještě ZB, pak by tam měl být stonek. Na ten počkám až budu mít všechny 3dekorky.

Doben: fakt tam nejde, taky ji mám v přeškrtnutým kolečku :(

18. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Twinulka - v tom bude nejspíš něco děsně tajného, jinak to ani není možné.
    xDxDxD

19. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

Tak dekorky z bedýnek mám 2 a dnes budu mít soutěž hotovou , jde to opravdu rychle , jen pro zajímavost těch beden jsem koupila asi 70 ;)

20. Preceja

Preceja Mistr fóra

Tak nevím, z nakoupených cca 20 beden mi padalo výhradně buď 25 rostlin nebo 5 čoček takže se mi nechce do tohohle investovat. Šance na cokoli jiného mi připadá mizivá.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.