Domácí puťky (11.11. - 1.12.2020)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 10/11/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak já si pečlivě přečetl FAQ a vypadl mi z hlavy, zatímco jsem do sebe mordoval FAQ a diskusi honičky... A při čtení této diskuse marně vzpomínám, jak na ně volala babička(egerland deutsch). :DMy samo s háčkem! Já si na plantáž dal změť stromů, polí a zvěře. Šel jsem se podívat na plodinu a málem jsem propadl hysterii - leknín! To je ještě horší než plamének na farmě. Nu, sklidil jsem ho - ručně - a pozřel nějaké ty chemikálie a zasadil lablab a ucedil krapet zelených kapek. Za chybky se holt platí... :(
    Osobně si myslím, že pipky reagují na hlas a tón hlasu, a je jim fuk, co to ve skutečnosti je. Chovatelky - zkuste vyměnit ono slovo - a pak se podělte o výsledek!
    Jdu se odebrat do klece, Skalinko! a vezmu si tam knihu, heč. ;):p

2. vykrocilova46

vykrocilova46 Pisálek fóra

ahoj prosím co je to ta vánoční banka,nemůžu ji nikde najít

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

vykrocilova46 - ahoj, na předchozí stránce jsem dávala odkaz ;) Vánoční baňka je plod stromu Vánoční stromek 2011 (klik)
    (plody je možno zakoupit na trhu)

-Jara05- tohle ocenil(a).
  4. vykrocilova46

skali děkuji už jsem to taky našla

Skali tohle ocenil(a).
  5. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

[​IMG] a [​IMG] ,no neda sa nic robit,tu padatka budem musiet odpracovat xDxDxD
    uz by nam mohli vymysliet nieco aj na baha aby sme nemuseli cakat na padatka tak dlho ;)

6. vykrocilova46

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. Pokud chceš něco dopsat, použij u příspěvku volbu "upravit". Děkuji Skali
    už jsem tady zase ,mám vánoční stromek 2011na poli ale žádné banky nikde nemám už bych jich musela mít hodně protože ten strom tam mám dlouho prosím o radu předem děkuji.

omlouvám se,už jsem je našla hledala jsem je jako produkt,ale on je to plod stromu

*** sloučeny příspěvky

Naposledy upraveno moderátorem: 11/11/20
  7. alexandrakerulova00

[​IMG] napestovane by aj bolo,ale padatka dosli :),[​IMG] aj trosku som uz dodavala ;)
    tak nech sa vam dari :);)

8. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

heh tak ja som este len na 5 urovni no mam teraz 3 dni volna tak sa mozno polepsim :D Ved casu dost :) Pekny vikend prajem :)

hnojivo, evainfo a Y_n_O tohle ocenili.
  9. alexandrakerulova00

;) a zas som trosku dalej [​IMG] ,ach tie mydla xDxDxDxD

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak já mám na ukazateli 3/54. No, semotamo mám volný den, do prvního prosince je daleko, ještě jsem ani nikde nesnědla tu úvodní husu se zelím a knedlíkem, ani nevyslopala lahvičku patřičného moku, takže mám furt čas ;)

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Celkem to de.[​IMG] :)

evainfo tohle ocenil(a).
  12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No moc ne a to jsem vytocil i +1, takze 11 krok, ale casu je dost...

evainfo tohle ocenil(a).
  13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Už třetí den stojím na mýdlech 18/54 krok a 155/23 nevím jak je mám donutit aby vypadla-ta mýdla-:cry::oops:

sovicka64, dinoalesi a evainfo tohle ocenili.
  14. ašada01

ašada01 Titán fóra

Při mém postelovém farmaření jsem kousek za půlkou.

15. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

[​IMG] kdepak jsou, aha Alexandra, Danka a Eva si s dalšími holkami odjely na víkend, kluci hrají kuželky a tenis...

edit: aha mejdan jste měly a mě nepozvaly:sleepy:

Naposledy upraveno: 15/11/20
  16. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Gordonka, my sme si to tu s Bambulom odsedeli v noci, lepšie sa nám vedľa hľadalo:D
    z Picollo bedne vyšiel Nemŕtvy poklad, dve fajn dekorky z jednej akcie, fajn, môže byť;)

17. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak tady jsem zatím pozadu ale času dost a není potřeba se honit :)
    Navíc za nákup SH jsem dostal bednu a v té další festival světla takže mám jeden starý teď jeden co je nový a pak tento až to dodělám :D :)

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mě ta blbá mýdla nepadají, asi si říkají,že na to moje mytí je jich dost. Už nevím co mám na noc sázet.:(;)Stojím zase druhý den na 26/54:cry::p

evainfo tohle ocenil(a).
  19. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

No já jedu jak drak a už vidím v dáli konec :sleepy: ale kam spěchat ,dit slimák taky se snad dostane do konce ;) no já doufám :D

20. alexandrakerulova00

GordonSargent dva dni som mala plny barak ludi-oslava narodenin,takze farma sla bokom,ale teraz som to dorazila [​IMG]
    no a trosku som sa prepocitala [​IMG]

evainfo, Y_n_O a GordonSargent tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.