Domácí puťky (11.11. - 1.12.2020)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 10/11/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

dasa1143
    Jelikož soby degradovali na úroveň obyčejných zvířat,můžeš si sobí chlévy zakoupit v krámu a potřebné kusy nachovat!

2. vrbovka

vrbovka Pilný autor

Vzhledem k tomu, že už se brzo stmívá, tak to zkusím. Co jinak dělat. Koukat na telku nebo na farmu ...:):)

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

No na tak dlouho si zaneřádit jednu plochu na bahama se mi fakt nechce :p, pírka jsou třeba a i do sezony bych potřebovala pěstovat

-Jara05- tohle ocenil(a).
  4. barca279

barca279 Expert fóra

mam strašnu dilemu či sa do toho pustit,jedna dekorka ktora da par milionov bodov niekolkokrat a jedna truhlica v ktorej bude pravdepodobne medvedi kamarat alebo genius,,ak by tam bola aspon nasprejovana kytka miesto toho festivala

-Jara05- tohle ocenil(a).
  5. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Zkusím se stát domácí puťkou,uvidím ,jak mi to půjde ...doufám,že na konci nebudu kvokat ( babička nazývala slepice puťkami ) :D

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Beruško, já budu klidně i kvokat, když to pomůže, u pěstování se spokojím s jednou plochou, však do prvního prosince je daleko... Domácí puťka jsem nikdy nedokázala být, ale těm běžně kvokacím to možná vyhovuje... 8)

7. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Jen pro upřesnění, správně je puta, puta ,puta... na puťku slepice nesvoláš. Puťka je zdrobnělinka:)

8. Y_n_O

A u nás se teda na ty opeřence dycky volalo zdrobněle, s tím háčkem nad t a jak slyšely ;)

9. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Babička určitě svolávala puťky " puťa,puťa náá " ,ale je možné,že zrovna zuby neměla ;)

10. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tak sliepky je téma na dnes večer?:) Uvidíme,ako to bude padať!

11. Y_n_O

Peťo ano, máme slepičí kongres... Skoro jako ve filmu Sexmise 8) No a protože akce potrvá spoustu dnů, můžeš ji určitě dokončit i ty, který neumíš kvokat, ale kokrháš ;)

12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Milá díťata, držte se raději tématu, ať vás nemusím zavřít každou do jiného kurníku. Slepičí kongres můžete pořádat v debatním ;)
    Děkuji

13. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

..super, že dali puťky s hľadaním, škoda by bolo bonusov a SH len na 1 plochu;), z bedne Piccolo budem dúfať vo florenovníkxD, verím, že aspoň niekomu sa to tu podarí, a Svetelný festival, len, trošku horší ako Kvetinové melódie, je fajn:p

už viem, odkiaľ má brat puťa,puťa, tak volá na 7kg kocúra, on niekoľko rokov robil v PrahexD, ale už ideme do debaty, lebo Skali nás fakt pozatvára;)

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer, nevím jak se volá na slépky xD ale do akcičky určitě jdu, sice to čtu až teď - no dlouhodobku jsem stihla zasadit a uvidíme, jak budu kvokat, když nebude padat mýdlo :p

15. GordonSargent

Skali, souhlasím, ovšem že v debatním to bude nejspíše na podestýlce, kdybychom pokračovali tady, tak by nás nejspíš čekal klecový.

k akci: vzhledem k tomu, že mě jednou vypekla vánoční akce, tak jsem se letos předpřipravila:)

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Kdysi dávno jsem se také předpřipravil!:wuerg:
    To kdyby si to RT zase rozmyslel a soby opět z krámku stáhnul.o_O

17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

GordonSargent - přesně tak, zavedeme klecový chov xD

Do akce jasně že jdu :music:
    Ještě, že těch sobů nechtějí víc, bo mám málo sob.png .
    Musela bych jim zkusit nacpat jeleny jelen.png a doufat, že to projde o_O
    Takže zítra ve 14:00 na startovní čáře.
    Příprava hotová - na plantáži už roste pobyška (a na honičku zasazen laskavec).

PS: Kdyby někdo tápal, co je to vánoční baňka, tak klik tady

18. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

• Prosím nepiš dva příspěvky pod sebe, jedná se o multipost, pokud chceš něco doplnit použij tlačítko upravit - Dave Lister
    Do akce jdu, je pěkně dlouhá, takže to bude v pohodě. Co mi bude chybět stihnu udělat, ale myslím, že vše mám. Teď dělám zvířata do zásoby. Těším se jako vždy, že budu mít další řadu do stonku.

No já na ně volám putí, putí.... a funguje to.

***Příspěvky sloučeny***

Naposledy upraveno moderátorem: 10/11/20
  19. GordonSargent

Inčučuna, chov slepic byl odkázán jinam, i když si nejsem jista, že by nedělám, nedám mělo větší vypovídající hodnotu :)

K akci, všude stromy, co kdybych jako obvykle založila brýle?;)

Edit Skali pobýška , na Tvůj popud jsem udělala experiment a absolutně proti saguaru propadla. Rozdíl byl 3O padátek na plochu!!!

Naposledy upraveno: 10/11/20
  20. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

To bude dobrý stihnout by se to mělo a když ne nic se neděje hlavně že se hraje.

Y_n_O tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.