Dokonalost sama (18.11. - 24.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pesfanny

pesfanny Rádoby autor

Casey27 - vidíš už by 250 M nestačilo , jen aby stačilo co jsme si vzali u jezedáka xD . Když tak ještě skočit k Lyžařce, ta je na školení a také má pod díru v plotě, přímo za stodolou:p .

2. kikiriki

kikiriki Rádoby autor

To je teda napětí, sledovat své favority, jak dopadnou v TOP. :)
    Držte seeeee!!!!!

3. Matheana

Matheana Zelenáč fóra

no tak já sázím o 106 a nemám padátka...nikdy nemám padátka...většinou mám předměty(dekorace)a nemám stonek z celé plochy na výrobu 6 stříbrných papírků...to je smutný a to to dnes padá...takže jsem mínus cca 30 k dokončení

petaM2001 a babina51 tohle ocenili.
  4. Moni13

Moni13 Zelenáč fóra

Tahle akce byla horor, Stavíme domeček, tak nemohu sedět hodiny u hry. Mně chybí 4 rosy, chápete to, abych mohla udělat jeden papír, kašlu na to, tohle už nikdy!!!!

karbar, petaM2001 a babina51 tohle ocenili.
  5. cocrouche62

cocrouche62 Rádoby autor

Tak jsem napěstovala 21450 ks žluté kaly navíc + ostatní barvy, zkusila jsem všechno možné a výsledek je ten, že mi chybí 168 stříbné rosy, což už určitě nenapadá. Za mě tedy jednoznačně palec dolů, tohle nebyla akce, to bylo nucení ke koupi. Asi nás chtějí léčit ze závislosti na farmě a u mě se jim to docela daří :)

6. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Chichi, stihla jsem domů před koncem, ale že je to fičák, komeťák96 a tazvenuše, šup šup, máte to jen tak tak. I prach ze stodoly z obilí se počítá, košťata do ruky a kvapem na to. Držím všem pěstičky, co se pokoušejí dostat do první tisícovky :)

7. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Asi si půjdu přeposlat pár desítek tisíc parfémů mezi farmama za 0,10 kr. Pak dám vědět, jestli s tou kontrolou nekecali .... :music:
    Kdybych se už neozval, tak nekecali ..... xD

8. Nefertiti

Nefertiti Rádoby autor

Hm, opravdu "Dokonalost sama" je trefný název akce. Jsem 91 lvl, legenda komplet, Johny žádný, chybí mi 17 fofopapírů, což je 102 rosy, tlaku na moji peněženku nepodlehnu, nic kupovat nebudu, tak mi přibude šedý řádek, protože poslední dekorka nebude. Ještěže jsem do toho horlivě necpala SH, tedy kromě na rozpěstování. Pěstovala jsem na všech plochách, kromě pár stromků zanechaných pro orientaci, aby se mi farma lépe znovu stavěla. Jsem doma, takže jsem sklízela bez prodlev. No nic, když nejde o život, jde o nic. Jen to člověka otráví.

9. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

bbowling: Ale to přece není zakázaný ,-) Spíš probuď tu z Venuše.... ,-)

10. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Hergot to jsou nervy jen se na to koukat. Sousedka z tisícovky padá, v duchu ji pobízím ať přihodí, tedy chudák, jestli je mimo net a nestihne to. Do tohohle já bych nikdy nešla, seklo by to se mnou. A ti, co jsou v první stovce, no mít klobouk, tak ho ani nesmekám a rovnou ho sež... xD

11. kikiriki

kikiriki Rádoby autor

Venuše, sousedko, co se děje??? Neusla jsi? Padáš nám, honem tam přihoď, mám děsný nervy za tebe.

12. Filipov

Filipov Pilný autor

. . . sice jsem na poslední chvíli akci stihnul i se stonkem (padlo na to pár tisíc SH) :p - kal mám navíc něco přes 31 tisíc -
    - ale horší akci za léta mého farmaření nepamatuji >:( :oops:

13. wikky29

wikky29 Pisálek fóra

TAK JSEM FAKT SMUTNÁ...... o 3 stříbrné fotopapíry nemám stonek...... klidně vypadly z 1plochy jen 4rosy....... ACH JO

14. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

poslední sklízen a chybí ještě 12x6 , no nic za mě velké zklamání teda , naštěstí je to jen hra

15. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Je mi to líto moc, ale letos to nedám...:cry:

16. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

tazvenuse: ajaj.... škoda... jsme jinej trh ,-( A co panda? Tam je to taky na ......

Edit od pandy: Panda měla pohovor (x hodinovej) a nemohla se hnout z místa a utřela ubu prostě, škoda, ale nešlo to jinak. :(

Naposledy upraveno moderátorem: 25/11/16
    -samadoma-, petaM2001 a babina51 tohle ocenili.
  17. babina51

babina51 Veterán fóra

Uf,ale dala jsem to.Ráno jsem namlela posledních pět stříbrných hodila dekorky a bylo.Vyzkoušela jsem všechny 4 druhy polí a vítěz-velké obyč. pole.Ty dávaly nejvíc, poho nesplnily vůbec svůj účel.Příště ,ale do takové akce nejdu.
    FA101....BAHA322

18. albert201102

albert201102 Zelenáč fóra

Tak hotovo uff ... nikdy viac sa do takejto akcie nepustam ... kvoli vypadavatkam pred tym nebudem sedavat !

Nefertiti, Ikebara77 a petaM2001 tohle ocenili.
  19. zmesa47

zmesa47 Rádoby autor

Tááák, akce dokončená díky dobrým farmářským kolegům s časovou rezervou sedmi minut.
    Díky všem co poslali dárek. Děkuji

20. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tak to mě tedy teto skutečně mrzí .... :cry:

Mezi námi, když vidím tu urputnost k.tynky, která to tam rve, jen aby byla první, tak tu bych ve skutečném životě znát nechtěl ....

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.