Dokonalost sama (18.11. - 24.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Tak nakonec letošní Dožínky vynechávám.... všichni víme co znamená věta "již brzy"... snad 2020? ,-

2. milteska

milteska Expert fóra

třeba nám RT příští rok promění krejcary za kačky;)

3. kobliha01

kobliha01 Pisálek fóra

pustila jsem si ovci se sbíječkou. čumím jak se třepe - probrala jsem se asi až po minutě.
    jdu na vzduch. lidi , je to zhoubná hra, pozor!!! xD
    a ještě po mě chtějí celou mou strašidelnou úrodu !!! neeeeeeeeeee

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jako každý rok: do TOP 1000 bych se pustila, ale chybí mi stále v odměnách florenovník, kvůli kterému bych se vyprázdnila xD i bych překonala kontrolu botů, tam bych měla jen strach, jestli jsem si po vyprázdnění nenašlápla.

Tak mne v TOPce nevyhlížejte, dokonce ani akci tentokrát nepojedu, řádek by se teda hodil, ale nic jiného mne neoslovilo a fakt se mi tentokrát nechce bourat a pěstovat nejlépe na všech plochách. Řádek bude chybět, jako už některé před časem a svět se nezboří. Jdu si dál pěstovat ty nej dlouhodobky a střednědobky do úkolů a budu sledovat diskuzi. Ta se zdá být na tom nejzajímavější, tak v té lajně prosím pokračujte

xD;)

5. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Milá evoku :D to já bych se ráda vyprázdnila i za cenu rozhodně nižší :D a florenovník k tomu nenji třeba :D mě osobně stačí ranní káva :D :D :D :D :D s kouzelnou trubičkou ;)

Jen lehce jsem si udělala sčot co jsem za rok nasyslila a jsem někde kolem půl miliardy což v minulé top1000 stačilo na horní stovečku, takže joooo, dáme letos repete ;)

6. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

7. slootr

slootr Baron fóra

nezmarka: Já byl pryč, myslel jsem, že už to je hotovo, ale vykoplo mě to až ve tři čtvrtě na tři. Hloupej nápad naplávovat si sklizeň na třetí... Ale když já jsem doma jen na skok a zase mizím...

Spíš než protáhlo se to trochu opozdilo či posunulo, se mi zdá :)

8. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

nezmarka.cz bodejť by se to neprotáhlo, když se začalo se 40 minutovým zpožděním.....asi jsou "momentálně zaostalí", jak praví klasik :D a jestli jim to vezme avizovaných plných 90 minut, můžeme jít zatím na grog....aspoň nějaká příprava na dožínky, když už někteří budou makat naboso xD

9. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

no jo, načasování je v této hře problém - buď něco vypadne dřív nebo později xD

nějak nemám chuť počítat obsah stodoly, aby na mne nepadla depka ... ale boty mám, plný botník jak jsem koukala, třeba by šly dodávat ty, co už nenosím :p

10. Milik62

Milik62 Rádoby autor

Jablko za 1,-- Vám prodat nesmím, tak jak se ještě jinak dá pomáhat? Aby teda ty moje boty prošly kontrolou. Pokud Vím, tak loni byli perzekuování i Ti co pomáhali.

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hm ... opravdu kdo akci vymýšlel, musel dodat i ten dokonalý název :D mám trošku v práci čas a nestačím se divit. Padátka jen z akčních, vesměs krátkých, na noc to určitě bude akorát, odměny v topce sem hledala " .. čepice jim vstává na hlavě a já jsem tajtrdlík?" Si asi pustím při pěstování oblíbenou pohádku o ne moc chytrém královi :p Akci určitě budu dělat a v topce budu pomáhat zásobit trh drobnou květenou;) Jinak stonek se mi docela líbí, ale na orosená políčka jsem vážně zvědavá, jen aby nám nevysychala. Kdo půjde do topky, držím palce.

12. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Kytek i vypadávátek celkem dost, pěstování na obvyklých třech plochách nebude stačit, tak budu muset obětovat mýtinu. Na chvost minulé topky ,"stačilo" něco přes 2OO mega protihodnoty, ale jak to bude letos..
    anvan, pokud se něco nezměnilo, tak je katynka v plné formě a nadupaná jak zavodní kůň, zahlédla jsem ji, když zavítala mezi nás trhovce, a to je vždy mimomořádná událost - existuje a občas i něco prodáváxD

13. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj čarodějka007,
    třeba začali včas, ale ne pro správné časové pásmo. Naštěstí se nemusí dělat žádná super příprava na akci, když to bude padat jen z akčních.

14. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

nezmarka.cz no jo no....jsou prostě Dokonalost sama xD

15. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Mně hodně vadí, že když chci stonek, musím si vzít nálepku, kterou nechci, a ještě za ní dát zvířata v protihodnotě 75 000. Mohli k nálepce přidat alespoň nějakou maličkost pro ty, kteří o nálepky nestojí.

16. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Do akcičky jdu jako vždy odměny nu dobrá ale Topka to je výsměch to nejsou dožínky ale vyždímky ještě to zvážím uvidím zítra;););).

17. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:eek: údržba se prodlužuje o další 2 hodiny - zdalipak ty boty budeme vůbec potřebovat? prostě dokonalost sama

18. kobliha01

kobliha01 Pisálek fóra

jakoupak dostaneme asi kompenzaci za "nenadálé potíže" při údržbě?
    bylo by to fér , ne? třeba 2 SK každému hráči...

19. gemin1

gemin1 Aktivní autor

tak to jsem zvědav, běží mi časový úkol

20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

už to pustili

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.