Dobyvatelé ztraceného puzzle (18.9. - 1.10.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. hroudov

hroudov Baron fóra

super, opět celý večer bez možmosti dostat se na farmu

2. Lida7373

Lida7373 Stará škola

No sice nevím co s tou hrou je, zase od 4h nešla a naběhla až nyní.
    Ale je mi to snad i jedno, nakonec jsem ty řádky stihla oba.

wikky29, -Jara05- a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  3. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

ach jo tak to nedokončím, včerejšek prostě chybí

-Jara05- a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  4. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Něco naběhlo, ale ne všechno. Od včerejška jsem se dostala dnes poprvé a asi to ještě úplně v pořádku nebude

lacrima, -Jara05- a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

janaj - ahoj, IT pracují na zprovoznění, tak snad to bude co nedříve v pořádku :)

6. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Skali - já vím. Je mi to jasné. :)

7. hroudov

hroudov Baron fóra

dnes ráno opět farma nešla, bohužel po těchto výpadcích asi akci nedodělám, jedu pouze voda, hnůj a MJS, jeden bonus, který jsem konečně získala mi včera propadl kvůli výpadku, mohli by tvůrci hru prodloužit alespoň o jeden den, možná by to pomohlo více hráčům

8. rampusak

rampusak Veterán fóra

[ahojky,

hra mi jde jen v Opeře, ovšem jde je silné slovo. Potřebovala jsem sklidit krtky, aktivovat časovku síla a sklizeň další. A nejsem si ani jistá, zda-li se ta sklizeň bude po odhacknutí počítat, to stejné s kalendářem. Asi mám splněno, ale to jsem mohla mít už kdysi v sobotu, kdyby se mi na farmu chtělo. Nechtělo a tak jsem na to dojela, jako mnoho dalších. Kombajn projel, bonusy též. Kombajn mě štve, to ostatní ani tak ne.

Pevné nervy všem, Martina :p.

9. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Děkuji moc moc moc všem co jste mi poslali padátka. Vůbec mě nenapadlo, že vás bude tolik.:inlove:
    Bohužel stejně nedodělám protože jsem si na začátku nepřečetla co ještě všechno musím dodat. Moje blbost:(
    Gratulka všem, kdo dokončili.:):p

10. taraba

taraba Rádoby autor

Tak zase akce na nic, výpadek, a již nejde nic dohnat, jen utracené hnojivo a další. Tady je riziko jít do jakékoliv akce, protože jestli bude výpadku je ještě horší než předpověď počasí. Za výpadky by měli dávat, to co se mělo získat splněním, ne nějaké nesmysli, které nenahradí ani omylem. :(:wuerg:xD:cry:>:(

11. milteska

milteska Magnát fóra

tak mi chybí ještě dodělat 2 puzzle,je to sice bonus navíc,ale ta včerejší sklizen prostě chybí a dnes,aby to nebylo málo,tak mi nešel zapnou notas a z mobilu mě to při přechodu na jinou plochu vykoplo.........moc akcí navíc,mě se zdá,že tu neplechu dělá renzo-vždycky jsou problémy

lacrima, -Jara05- a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  12. libakos

libakos Titán fóra

Ještě že jsem měla akci hotovou,včera šla hra v pohodě, dnes od rána nic a když se tam dostanu jsou tam jen kytičky,no nic snad se zadaří později.

13. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Vévoda fóra

Hra je zase v běhu, od včera večer až do dopoledne ani ťuk. Prodloužili akci do zítra, tak ještě ti co nemají hotovo mají šanci. Chce to trpělivost. Mám hotovo od neděle, ale stejně zamrzí profláknutý kombajn na 12 hodin a o ostatních bonusech ani nepíšu. Ale určitě budou náhrady, tak se můžeme těšit.

14. hroudov

hroudov Baron fóra

supeeer a děkujeme, snad to vše a všichni doženeme :)myslím si, že ten jeden den bude stačit ( alespoń pro mne ) ;);)

15. rampusak

rampusak Veterán fóra

Nevím, ale puzzle které jsem už skládala, se mi ukazují jako nesložené. Tak halt poskládám podruhé, napěstováno bylo, jen mi chybí cca 4 skládačky, to dám. Fajka u nich je, pamatuji si jeden obrázek a šup, prý není složený. Možná se mýlím, ale zrovna tohle puzzle mi tenkrát dalo zabrat. Martina

Jeden úkol, časovka kozy, králík a ještě cosi je též u jednoho pole údajně nesplněný, jenže je tam fajka přímo u úkolu, že je hotovo. A spustit časovku nelze, je prostě udělaný. No, oprava sice proběhla, ale chce to vymlátit mouchy. Nejllepe raidem, plácačka je na tyhle chyby slabá :wuerg:.

Naposledy upraveno: 1/10/25
    lacrima, INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  16. Skali

rampusak - ahoj, máme tam tři puzzle, které mají tři úrovně - musíš je tedy poskládat třikrát.
    U úkolu Průzkumníci dvorků se plní jen tři časovky - tím je hotovo, byť to tak nevypadá ;)

17. dorotea14

dorotea14 Perspektivní autor

Zdravím farmáři, potřebovala bych poradit. Nejde mi ukončit 11. úkol doplacením floreny, tlačítko dokončit je šedé a nejde nijak aktivovat, Děkuju předem za radu

-Jara05- tohle ocenil(a).
  18. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

zdravím všechny tak jsem měla radost , že jsem dokončila akci ale omyl, chybí mi dekorace jedna do stonku a ted to študuju a zjistila jsem, že musím určité puzle skládat 2-3x abych získala dekoraci ,chybí mi "hadí strašení"

14087, -Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  19. Skali

dorotea14 - zdravím, některé úkoly jsou nastaveny tak, že za floreny dokončit nejdou.

wallik68 - zdravím, jak jsem psala výše - u tři puzzlí máme tři úrovně - musíš je tedy poskládat třikrát.

17,18,19.png 8,9,10.png , 21,22,23.png

Hezký den

14087, -Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  20. 14087

14087 Hvězda fóra

Ahoj,
    jsem ráda, že byla akce prodloužená :)
    Držím pěsti všem kdo ještě dohání do konce ;)