DNY psů a koček

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem superdanuska.7777, 29/6/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. superdanuska.7777

superdanuska.7777 Rádoby autor

• Zahlcování fóra. Není třeba pokládat duplicitní dotazy.
    Ahoj , všichni už jsme si přečetli,že odměny z této akce dostaneme během několika dnů po skončení akce. Byla jsem tedy trpělivá a čekala jsem. Dnes se mi připsaly odměny z této akce s tím že je mám v inventáři. V inventáři jsem našla vše, ale dva řádky v nebi ne. Ovšem,když jsem si rozklikla nebe, tak řádky se mi také nezobrazují. Než jsem se rozhodla k této debatě, tak jsem si vše o tomto problému přečetla. Ale pokud se mi odměny připsaly i z globální akce, pak kde jsou ty stonky v nebi? Vše jsem restartovala, v nebi jsem dala všechny řádky, to co nám radíte, ale stále nic.
    Díky za rozumnou odpověd.

2. Ahoj krokodýlkrokous963
    radím, přečíst si odpověď na tvůj dotaz a mou odpověď včetně editace ;) ve vlákně, kam jsi dotaz pokládal/a

3. superdanuska.7777

superdanuska.7777 Rádoby autor

Tak jsem si to opět řádně přečetla,ale musela jsem z Farmy zcela odejít,aby se mi načetly řádky v nebi. Takže ted je vše v pořádku.
    Díky za tvůj čas a odpověd.

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.