Dny psů a koček / Diskuze (21.6. - 27.6.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 20/6/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Vsechny moc zdravím z německého Kielu. Wi-Fi je tu šílená, takže pro mě akce konci přečtením oznámení. Za týden jsem doma a možná i vytoužený lv. tu pokořim. Krasnou hru!!!

2. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahoj všichni, taky mám hotovo, navíc si šlechtím i ostatní zvířátka a taky z nich padají mince, tak hurá do obchodu pro další SK, tohle s mi líbí, do globálu jsem taky přispěla něco navíc, snad to zvládnem a ten stonek bude.

3. makak-magot

makak-magot Stará škola

Zdá se, že řádky do stonku budou :)
    Kočky: [​IMG]
    Psi: [​IMG]

Jo a tohle je co?
    Ti sobi byli v akci ..:: Namrzlé ploutve ::.. v prosinci 2015 :eek:

4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) hotovo, a stonky se blíží, už máme v "globálu" k nim docela blízko

5. daktari62

daktari62 Pisálek fóra

teda to byl fofr, už mám hotovo a jdu plnit globalni......moc pekna a rychla hra

6. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Já se nestačím divit, tak to je paráda!!!!

[​IMG] To je cirkusová panda [​IMG] [​IMG]

Tak jsem vložila do globálu - každou dodávku naráz:
    u koček 400 000 a dostala 77 500 BZ
    u psů 620 000 a dostala 120 125 BZ.

Naposledy upraveno: 21/6/17
  7. smatrelka31

smatrelka31 Pilný autor

Ahojte farmári, tak aj u mňa je už hotovo :)Veľmi mi pomohli superkrmivá od Kráľovnej, inak by to bolo dosť biedne...
    Verím, že budú aj stonky, veď už toho veľa nechýba. Šľachtenie zatiaľ nic-moc, samá genetika, prípadne 1 preskok.

8. blanirag

blanirag Zelenáč fóra

je tu problem s tim ze mizi z farmy SOBI!!!
    opet mi to sebralo 4x Elf - sob byl vymenen za 5200xBZ, 4x Elf -sob byl vymenen za 5200x KR.
    1xDarkovy sob byl vymenen za 3600 x BZ 1x Darkovy sob byl vymenen za 3600 xKR.
    kam to hlasit , prosim ??

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

blaniraq - nikam - jsou už dávno nepotřební a proto byli proměněni za BZ a KR.

petaM2001, vilm4 a babina51 tohle ocenili.
  10. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Je mi líto, ale tuhle akci vynechávám... Zatím mám psy a kočky na hydranty a kartonové krabice, prostě nemám volná zvířata která bych do toho mohl dát.

petaM2001, vilm4 a babina51 tohle ocenili.
  11. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) kočičí řádek je odemčen ...

12. stěby

stěby Hvězda fóra

Psí taky :DxD;). Ale zatím je to k prdu, funkční budou až po akci.

13. timonek.

timonek. Pilný autor

Otázka zní na kolikrát jsi to do globálu hodila . ono to ůčtuje po každé dodávce zvlášt .
    a čím větší protihodnota tím větší koeficient násobení příklad :
    10 x vhození po 1 000 odměna 10x 150 dohromady 1 500 bz
    1xvhození za 10 000 odměna 1x 2 000 dohromady 2 000 bz
    a ta tabulka jsou jen příklady;)

Po splnění všech osobních úkolů obdržíte bonus BZ za každou další dodávku koček nebo psů a přispějete tak k dokončení globální části. Příklady bonusů naleznete v tabulce níže

14. anvan

anvan Dozorce fóra

Akci mám taky hotovou, naházela jsem do tulidomků tolik šlechtění jako nikdy předtím (stovky), a fakt bída. Ten BB je už tak utažený, že můžu být ráda, když mám přeskok ob-jedno. Dostat takhle "zadarmo" ty nejvyšší šlechtěnce, se u mě nikdy nekonalo a nekoná ani teď. Pokud by mi něco hezkého občas přistálo, tak tam určitě nastrkám klidně další tisícovku superkrmiva, ale takhle není důvod.
    Ostatním přeji lepší výsledky.

15. .hana555.

.hana555. Pisálek fóra

mám všechno hotové i otevřeny stonek ale stejně když chi dosadit dekorace tak mě to hodi zpět na soutěž proč?

petaM2001 a vilm4 tohle ocenili.
  16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

timonek - přesně tak, jak je to na tom screenu - tudíž natřikrát ;)

.hana555. - protože řádek dostaneme až po akci (alespoň tak to chápu já)
    z OFI: V průběhu několika dní po ukončení akce obdrží všichni hráči, kteří se podíleli na globálních úkolech - ať už tím, že plnili pouze své osobní úkoly nebo po jejich splnění dodávali zvířata i nadále - globální odměny v závislosti na tom, kolik globálních úkolů se podaří splnit a kolik globálních odměn si odemkne v osobní části.

17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Protože musíme počkat (až po akci) ,-)) to bude zase dotazů, viz nad tvým příspěvkem nebo první strana

Edit: a safra, příspěvek s dotazem byl smazán ,-)))) už se nebudu angažovat je to marnýýý.

Naposledy upraveno: 21/6/17
  18. babako

babako Expert fóra

Hlásím hotovo a jdeme globalizovat.. Ať se daří..

19. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Já tedy nevím jak jsem vše splnila,než jsem mrkla,bylo vše hotovoo_OxD to byl ale fofr;)Ať se daří.

20. timonek.

timonek. Pilný autor

což odpovídá koeficientu 46,87/10,3/1
    tak to ty odměny stáhli skoro na polovinu
    podle tabulky u tenista99 i víc;)

petaM2001, vilm4 a skalara.v tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.