Dny psů a koček / Diskuze (21.6. - 27.6.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 20/6/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) mám tisíc psů a tisíc koček + nějaké nižší šlechtěnce, takže hurá do toho - stejně mi chybí dokončit i šlechtitelské úkoly v družstvu, třeba mi konečně přeskočí xD

2. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Jojo, mě přeskočilo už dávno, ale v tom hambinci jen velice zřídka. Tož doufám, že se zítra něco uskuteční, bych pohnul i s těmi úkoly v družstvu. Takového SK a florenů a protišlechta nikde...

3. stěby

stěby Hvězda fóra

100 kočkopsů čeká v množírně. Zítra po sklizni uvidím, jestli něco přeskočilo, nebo ne a jestli se mám honit za vidinou nejistých zítřků. Střelit ty křížence můžu vždycky...

Zkusím tu akci dát s nulou šlechtěnců v začátku, jen z vlastních výpěstků 8):cry:-.-. Melouny jsem se flákal, tak uvidím tentokrát.

4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Asi začnu psi, chybí mi jen 14losích psů... :), dle makak-magot... u koček uvidím, mám základních okolo 240ks a pár šlechtěnců také. :)

5. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Začnu mindama.Stejně potřebuju pohnout kočíčíma úkolama a pořád se do šlechtění motala nějaká jiná zvířena.Ale RT je asi jedno,že jsem ve skluzu s kočkama,stejně to bude těžká genetika.Horší byl dnes pohled do stodoly.Jsem prostě flink,bylo tam 70 koček.Já vím,je to neomluvitelné.Jak se starému farmáři může stát takový šlendryán....Kočkochlívky nakoupeny a dohnat co se dá.Všude kočky.Anebo jinak,začnu psama,těch mám hodně.Kočičky se mezitím okotí.....:)

6. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

V tulidomku je pohoda, kočičky a pejskové čekají na zítřejší 14 hodinu a pak se ukáže, co se povedlo. Kočiček tolik nemám, ale chtěla bych zkusit obě dvě šlechtění. Tak se budu těšit na zítřejší začátek akce. Pěkný večer, všude to mňouká a také štěká.... akce je za dveřmi. ;););)

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

bubák1960: hlavně si před vyzvednutím zvěře spusť zvuk, tedy pokud ho máš, jako já, vypnutý. Náš kocour vydává různé zvuky, ale to kočičí šílenství na monitoru, znásobeno sluchovým vjemem z reproduktoru je nezapomenutelný zážitek :)

Naposledy upraveno: 20/6/17
  8. sabi32

sabi32 Pisálek fóra

Je mi líto,ale ani já do téhle akce nejdu. Odměny nejsou lákavé. to i ty různé bedínky jsou o mooc lepší. Pořád čekám co z nich vyleze.

petaM2001 a vilm4 tohle ocenili.
  9. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;) odměny mně neuchvátily, tak že se budu válet u vody a akce jde mimo mně :)Držím palce všem nadšencům ;)

10. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

No přiznám se, že teprve až po přečtení tohoto příspěvku mi spadl velký kámen ze srdce. Ofi jsem četla ve spěchu, těch informací je tam vždy hodně, tak to poprvé jen přelítnu očima a hlavně na konci hledám co a v jakém množství se ode mně bude chtít, abych případně ještě upravila plochy. No a tady je na konci ofi, že bude potřeba 26 000 000 000 jako protihodnota u koček a stejně tak u psů. Oči jsem si promnula, ale ani na druhý pohled číslo nebylo přijatelnější, stále těch 9 nul. Tak jsem spíš jen pro zajímavost vzala kalkulačku a jala se počítat kolik že to teda základních zvířat budu muset dodat. A to číslo nebylo splnitelné, troufám si tvrdit, že pro nikoho.

Tak jsem šla sem na fórum zjistit co vy na to, jestli se vám to bude zdát nesmyslné stejně jako mně, jenže tady si lidi v klídku počítali 100 SK na celou akci, 200 koček atp. Nechápala jsem. Hraju krátce, takže akci s Bobry jsem ještě neplnila, a tak mě nemělo na základě čeho trknout co je tím míněno. No a když jsem narazila na dotaz hráče/ky tonys*, zaradovala jsem se že asi teda nebudu jediná komu to přijde jako hrozný číslo a těšila se jak se k tomu ostatní přidají, že tohle už je teda moc, ale vy jste byli v klidu dál. Až u odpovědi Dandy mi to seplo, že se asi jedná o celkovou sumu za celý kolektiv. No je vidět že maturita nestačí když je selskej rozum na houbách.

Do akce tím pádem jdu, odměny teda bída, ale je to jen hra, a na co budu škudlit malovaná SK? Královna mi je dala abych si udělala nějakou radost, tak proč jí neposlechnout? Třeba mi tentokrát přeskočí a ten rozum mi pak z toho na těch houbách zůstane už napořád, a já pak jen zahlásím: "Jé to se mi ulevilo". 8)

11. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Z dlouhé chvíle na noční jsem si zpětně pročetla dandou zmiňovanou bobří globální diskuzi z minulosti a přesně vím, proč se do té kočkopsí nehodlám pouštět. Sice paní, co to tam tenkrát tak rozdivočela každým svým příspěvkem už pravděpodobně nehraje, ale ani tak do toho nejdu :)
    I když po královně je sýpka s SK plná, počkám si na jinou akci kde budu moc šlechtit :p

12. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak jsem ofi přečetla už asi po páté, vždy hledám, to co mne zajímá... kost ani myš posílát jako dárek nejdou :( škoda.
    Jen jsem stále nevyčetla, jestli, když se zúčastním obou částí budu mít oba stonky.... (Danda, Pajda361 nevíte o tom něco? )

13. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Moc se mi do toho nechtělo,ale když mi marnotratná královna nadělila,tak to zkrátka rozfofruju.Kočiček mám spoustu,pejsků se taky pár najde,SK fůru,tak co s tím,že jo.V chalupě je chládek,ven nevystrčím ani ruku,přesně akce do vedra.

14. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Já pořád nevím, zda do akce jít. Tentokrát není problém v SK, nechce to moc a po královně to má asi každý, navíc se pravděpodobně i vrátí polovina zpět.
    Když porovnám s bobry, tak dodávaná hodnota koček nebo psů je trojnásobná. A já strašně nerada dávám pryč zvířata. (Protože pak je musím dochovat a tedy nemám místo na pole a mám zablokovaný mlýn na krmivo a nejde plánovat efektivně časy sklizně, protože prostě nemůžu být na farmě kdykoliv.) Ach jo.
    Na druhou stranu stonek dává slušnou porci BZ. I když už to přestává být o farmaření, (které mě baví), protože pro úspěšný postup ve hře stačí sklízet stonek a dekorky a ostatní potřebné komodity vyšmelit na trhu (a to mě nebaví). A protože si dost tvrdohlavě jedu podle zásady, "co můžu vypěstovat a vychovat sama, to nekoupím", tak ten postup není tak rychlý.

15. gemin1

gemin1 Aktivní autor

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    ***odstraněna zbytečná citace***
    takse mi to líbí - co můžu sám (třeba i pomaleji) - nekoupím

Naposledy upraveno moderátorem: 21/6/17
  16. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Hm, řídím se stejnou zásadou. Farmář má makat na svém, a prodávat jen přebytky. Ovšem poslední dobou už mi nebaví ani lézt na ten trh, vždy když tam náhodou něco dám - se mi to vrátí...

17. arget31

arget31 Obyvatel fóra

Taky myslím, že co je doma, to se počítá a není nad vlastní produkci. Penízků mám, myslím si, dostatek, tak proč se zbytečně zbavovat zásob. Kolikrát se už hodily a nebylo třeba za draho narychlo nakupovat.
    Asi budu křeček syslí. :)

18. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Y-n-O, zvuk si zapnu,sice mi tu piští malý kočičí nalezenec,ale ta horda koček na ploše to bude jiný kafe.A jak ostatní farmáři píší,teda ne všeci,jen ti marnotratní,SK je potřeba rozfofrovat.Když ho mohla královna mrskat z vozu,tak si ho trošku užiju....
    Trepifajksl,to bude asi tím,že nejdeš pod cenu.Víš jak to chodí i v reálu,prvovýrobci,kteří se nejvíc namakají z toho mají nejmíň.Ale taky patřím mezi ty co chtějí být soběstační,jakože křečci i když podle čínského kalendáře jsem krysa,která teda miluje plný špajz a stodolu....Má to v popisu práce.Tak a teď jdu ty zvířata nacpat do tulidomků,vůbec jim to v tom vedru nezávidím,to zas budou výsledky....:wuerg:

19. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásné dopoledne, já asi do akce půjdu. Nějaké kočičky i pejsky v zásobě mám. SK je taky, protože královna byla štědrá. Jenže, dnes odpoledne mám hlídání. Domů se vrátím až zítra dopoledne. K tulidomku bych se dostala na chvíli, až půjde Adámek spát. A teď podruhé, jenže, dcera se vrátí o půl deváté večer a taky si s ní budu chtít pokecat. No a bude po BB. Tak dnešní den šlechtění asi nebude a budu tedy čekat na víkend. Snad se mi podaří udělat zase kousek úkolů v družstvu. Ještě nemám pejsky, ani kočičky hotové. To, že bych úkoly dodělala určitě nehrozí, protože u mně přeskoky nebývají. Těm, co budou šlechtit, přeji hodně úspěchů.

20. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Tuhle akci musím vynechat, těch pár psů a koček, co mám na farmě, nestojí za ani za pokus. Ani kdybych přičetla ty, co mám doma, jsem namydlená, kočky jsou kastráti úplně všechny a z osmi psů jen jedna nevykastrovaná fenka, ta to nevytrhne... :(
    Tak přeju hodně štěstí všem, co ze zúčastní! :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.