Dny psů a koček / Diskuze (21.6. - 27.6.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 20/6/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak stonky máme jisté, už tak je zelená fajka. Jen tam píší že dostaneme 50 VRTULÍ a 30SK :oops:

2. abc23

abc23 Komisař fóra

Taky jsem to udělala jedním vrzem xD
    Koček a psů jsem našlechtila navíc jenom 24ks ale v podstatě žádný zázrak se nekonal.
    Tak jsem si šla poprvé nakoupit do rama obchodu (nepočítám stonek a dekorky zakoupené dříve), takže jsem si vzala všechno SK, SH a párty lupeny a ty 2 mazlíky, usadím je na Baha. Jo a dnes jsem vytočila na kole za obyč.lístek druhého Mystického draka.
    Takže víc asi dneska nemůžu chtít :D

MatysekKamilek hmm, máš bohužel pravdu, je tam jenom 30SK u obou ukazatelů.

3. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Mne preskočilo!!! Zo základných je tam siamka, neviem síce čo s ňou, ale potešila, potvorka malá. :D Akcia hotová, na odmeny teda vyčkáme a teraz asi pôjdem trénovať hod udicou ...

4. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Taky hlásím hotovo a několik desítek mega vyděláno moc dobrá akcička jinak přeskoky bída ;););).

5. spuntka

spuntka Magnát fóra

Pesani hotovo, kočky musí počkat do zítra.
    Přišla jsem z koupaliště ták unavená, že už pokukuju po pelíšku.

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No psy jsem dodal, global zafajfknuto, stonek ze "sedive volby" zmizel, ale v "vsechny" stale hazi zpet do akce... tak nevim, je to rozbity nebo neco je jinak nez ma byt?

7. abc23

abc23 Komisař fóra

Ještě jsem si přepočetla odměny za splněné "zakázky", tak mě to počítalo správně, snad to tak bylo i připsáno :-D
    Jak to máte slovenští spoluhráči s dekorkama - 3. úkol psi
    Odměna: 500x váš level kr., 2x valentýnský květináč, Haf haf (Mňam-haf) :-D
    U koček to máme nastejno Mňau mňau (Mňau mňau)

P.S.: a taky jsem dnes konečně dostala bz a kr za soby

Tassandar11 - je to jak má být, stonky budou až po akci .-))

8. monča81

monča81 Pilný autor

Tak i já pro zatím psy hotové, kočky snad taky vzládnu do globálu jsem zatím naházela pro psy hračky, kočky až jak splním, a přeskoky mega spokojená škoda že neumím jsem vložit , taky bych se ráda pochlubila

9. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

Za půl hodiny hotovo. Za mě spokojenost. 322 SK sice použito,ale opičí chrám dal mnohem více. Takže se nezlobím. Už jen čekám na konec akce,až se mi otevře stonek pro kočky a psy. Do druhé globální hry žádné šlechtěnce nedávám. Stonky mi stačí a ta dekorace mě nikterak neláká. Prostě pro mě osobně pohoda,klídek,tabáček. Zásoby psů i koček a SK z předešlých her dělá tuto akci pro mě velmi jednoduchou.:inlove::inlove::inlove:.Samozřejmě,že nééé každý má zásoby a bude se trápit.Hodně štěstí všem při padání šlechtěnců.

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Už potřetí dávám dotulit kočičáky, protože pořádně nepřeskočí a nepřeskočí. Zatímco mé osobě v práci přeskakuje kvalitně, micinám se nechce :( Takže splním kočičí úkol a ten psí asi počká na víkend, jestli bude velký BB. Nevěřím, že u hafáků by genetika řádila víc než u koček a počítat se mi to v tuto hodinu a po čtyřech půlčících kvalitního moku fakt nechcexD

11. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Kočičky i pejsci hotovi;)

12. abc23

abc23 Komisař fóra

Jo už chápu, že jste přepočítávali odměny bz za globální plnění.. no ale aspoň jsem si přepočítala odměny z osobních úkolů :D
    Zkusmo jsem dodala do globálu psí hračky za 50tis protihodnoty a místo 32500 bz jsem dostala 1/3.. takže nějaká chybka?

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ten pomocník pro chov za odměnu má drobnou vadu na kráse - sice nahází zvěř do tulidomku v mžiku, ale sklízet se musí růčofůčo, bo k tomuto úkonu je jaksi zapotřebí kombaj:cry:Chjo....to je práce todleto :sleepy: Tak jdu klikat....a klikat...a vůbec... (njn, na obě farmy kupovat pomocníky nechcu). A to mě tu čeká ještě jarmark :eek:;)

abc23 - třeba nám to někdo vysvětlí, jak to vlastně je o_O

14. Y_n_O

Hafušáci vykázali drobátko lepší výsledky než miciny, ale musela jsem zadat ještě jednou příkaz k množení. Než skončí BB, mám na kontrolu čtyři minuty... už mám nastavené upozornění na telefonu :p

15. abc23

abc23 Komisař fóra

skalara.v - ty kupony, mi ani nemluv, to je další rána :-D jsem prošvihla nákup pomocníků na měsíc za tvrdou a tak klikám každý den kupony, ale i to mě už vytáčí, ráno potřebuju 5 min, musím využít ten hodinový, protože pak sem nejdu celý den až večer.. naposled jsem kupovala na 3měsíce před zdražením.. tak aspoň využiju těch nashromážděných..

rossi1972 - nějak nechápu tvoji úvahu ... "Do druhé globální hry žádné šlechtěnce nedávám. Stonky mi stačí a ta dekorace mě nikterak neláká." Asi už se ztrácím.. pokud jsi plnil osobní část tak se vlastně automaticky podílíš i na globální části a tím pádem máme stonek i ty dekorky ne? - za předpokladu, že se do konce akce stihne dodat do 2.globálního úkolu.

16. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Vypadalo to bledě a před koncem to vyšlo xDxDxD [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG] ..

17. zmel

zmel Pilný autor

Aj u mňa hotovo :):):) S mačkami som sa trochu potrápila, nie a nie dokončiť tých 250 000, ale stihla som to do skončenia BB. Pekná a rýchla akcia, nebolo treba čakať na padátka ani pestovať do zbláznenia. SK od kráľovnej veľmi pomohli.
    Prajem pekný večer všetkým :)!

18. Y_n_O

Tak mi chybí něco kolem deseti tisíc. Došlechtím to, ať na to nemusím myslet... a o víkendu něco dohážu, ať tu nejsem za příživníka 8)

19. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

akce hotová, do globálu jsem hodila zbytek hraček, aby se neřeklo, že jsem krkna - a už toho nechám, bojím se, aby mi nepřeskočilo z toho, že ve šmajchlhotelu nepřeskočí a nepřeskočí....:D

20. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj. také hlásím hotovo. Kočky trvaly trochu déle - neměla jsem moc těch vyšlechtěných, tak jsem musela jet ze základních.
    Zbylé vábničky a kosti jsem dala do globálu. Přeskoky klasika nic moc, ale u koček mi to dalo geneticky vyšší dvojčata.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.