Akce Disko párty (20.4. - 26.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 19/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj evainfo,
    jak bylo psáno nad tebou, není vhodné rozebírat v diskuzi k jedné akci jinou. Za prvé to sem nepatří a za druhé to znepřehledňuje a mate ostatní hráče.

evainfo tohle ocenil(a).
  2. bukotesko

bukotesko Pisálek fóra

akcia je super, musím pochváliť RT aj za štedrosť, človek sa ozaj nenudí a aj tie chlievy majú u nás doma úspech, len škoda, že som začal vo februári a nemáme zvyšné neonky, sú super, koľko políčka ušetria na výrobne napr......len sa asi roztrhám, aby som ich sestrám získal.... hlavne tie kozičky na kolotoči a aj kačaciu nevestu, jasne že neonovú
    evainfo niečo som už dodal, moriaky si šetrím nakoniec, z toho si nerobím veľkú hlavu, vačšina je mimo ....v stodole, len sa chvália ako pribúdajú, už osemdesiaty aspoň aj ty ich dávaš do ohrady,..... ja som dal toho najvzácnejšieho, nech pribúdajú BS, kým ho nedám do akcie ...............pardon, ale asi mňa sa to najviac dotklo, som rád, že si to pochopila;)

Naposledy upraveno: 24/4/16
  3. Ailuro

Ailuro Rádoby autor

Právě jsem dokončila v Družstvu 9.úkol Dětská zoo a mám žlutou koňskou stáj - jupííí. Co já budu dělat se dvěma neonovejma,když mám žlutou :p:Dhurrrááá.

4. jeslince

jeslince Rádoby autor

Mám dotaz - nejde mi neonové prase umístit do stonku , ale mám ho liště, co s tím?

5. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj jeslince, máš splnenú celú úlohu? Aj tú poslednú, kde sa dala získať stonka?

6. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Ailuro, žlutá stáj je moc důležitá - to je jako karanténa v případě infekce :D. Když pašíci chytnou červenku, budou muset bydlet ve žlutém chlívku - přece bys je nepustila na neonovou pouť do Las Vegas mezi ostatní zvířátka xDxD

pavca67, lacrima a fgs001 tohle ocenili.
  7. jeslince

jeslince Rádoby autor

mám splněnou celou řadu a už jsem zašla do neonového obchodu a už je vše v pořádku. Děkuji

čarodějka007 a Ria30. tohle ocenili.
  8. Astat.

Astat. Stálice fóra

Neonovky vyzvednuté, ačkoli musím říct že to vypadá strašně xD nejde ani tak o to že se mi nelíbí jako o to že nemůžu přijít kde [​IMG]jedna stáj začíná a druhá končí v té záplavě modré s pár zákruty růžové.
    Dekorace taky doma i něco navíc, jen se ještě rozhodnu jestli si vyzvednu i stonek.

9. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

To je přímo příšerné xD stonek si vyzvedni, byla by ho škoda, když máš tolik materiálu ,-)

Astat. tohle ocenil(a).
  10. zelenamys

zelenamys Perspektivní autor

Vzhledem k prakticky nulové zásobě zvířat před začátkem akce (jo, teď už vim, že se o tom psalo v oraculu a měla jsem se předzásobit, ale o existenci oracula jsem se dozvěděla až po začátku akce, my, co hrajeme krátce, tohle neznáme... xD) jsem si dala za cíl splnit aspoň první tři úkoly u každého zvířete a získat tak jeden neonový chlívek od každého. No zatím mám neonové prase, ostatní snad budou během zítřka. Nakoupila jsem něco na trhu, i když koně a krocani jsou drahé zboží, prasata byla nějaká podezřele levná.
    Ale proč sem píšu: musim si postěžovat na vlastní hloupost. Končil BabyBoom a ještě jsem chtěla stihnout vyšlechtit pár zvířat. Zbývala cca hodinka, tak jsem použila na každý chov tři parfémy, aby to bylo za 45 minut a stihlo se to, dokonce jsem jich kvůli tomu asi 20 koupila, abych to stihla před koncem BabyBoomu... no a co se nestalo, jdu do sprchy, neřeším čas, a když se vrátím k pc, zjistím, že je 22:10. :cry:xD Takže parfémy jsem plýtvala zbytečně, mám jen pár klasických šlechtěnců druhého stupně a neonové chlívky budou asi až zítra. Tak pokud se někomu povedl podobný fail, nejste v tom sami... a vás ostatní snad aspoň pobavila moje hloupost. xD

Jen počkejte, až se budou šlechtit myši! xD

Naposledy upraveno: 24/4/16
  11. fgs001

fgs001 Pilný autor

Vzkaz pro ZelenouMyš - šlechtění se dá ještě hezky urychlit Růžovým želé - akorát teď nevím, kterému řemeslu to patří. Takže teď taky nevím, jestli jsem tímhle příspěvkem vůbec pomohl... o_O

12. Sasule1

Sasule1 Pisálek fóra

Tak i já se musím pochlubit, dnes akce splněna až ke stonku.. na to jak jsem na začátku měla 4 koně tak super.. děkuji moc za rady zde na fóru jak mám tuto akci splnit.. dokonce jsem nemusela ani žádné zvířátko koupit, stačilo si počkat na babyboom...:D

13. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Akce v pohodě hotova.
    Astat stonek si určitě vyzvedni, to je škoda je nevyužít, když jich máš tolik.....a pak už body přibývají sami bez práce.
    Bohužel nemám neonové stáje z ledna, to jsem zrovna ležela v nemocnici se zlomenou nohou, tak tím prosím, kdyby se jich chtěl někdo zbavit tak se jich ráda ujmu i ráda při OaD vyměním.
    Všem kdo finišují držím palce.

lacrima a evainfo tohle ocenili.
  14. Levlef

Levlef Baron fóra

Akce splněna a ještě jsem si vyzvedla 2x navíc všechny dekorky. Po kontaktování podpory se dokonce domů vrátili i ztracení krocani.

Co mne však stále zaráží, je informace v ofiku - technické oznámení, že mizí zvířata a chyba nahlášena k opravě. No, snad se všichni vykašlali na doporučení a riskli to jako já, protože ne každý se zapojuje do debat a třeba čte jen ofiko. A podle něj je "chyba nahlášena k opravě a čekejte"...

15. ewelynn48

ewelynn48 Rádoby autor

budou po ukončení akce nahrazovány zámky - srdíčky, nikde jsem nenašla, nebo přehlédla, děkuji za zprávu

16. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj ewelynn48,
    cituji úvodní příspěvek tohoto tématu

AsDYxC tohle ocenil(a).
  17. tepui

tepui Mistr fóra

Pěkný večer přeji,
    akce hotová těm co dodělávají přeji hodně štěstí.

lacrima a evainfo tohle ocenili.
  18. -mamima-

-mamima- Rádoby autor

zdravím, ja nemám v lište prasiatka neonové ? :eek: už ich mám :inlove:

19. Halas

Halas Zelenáč fóra

Zdravím všetkých, akcia splnená, zvládnuté to čo som chcel, po prvé neonky, dakujem za pomoc, tým ktorí poradili

PS: bukotesko, oceňujem vynaliezavosť v tvojej správe, ak som to dobre pochopil ;)

tydýtková, krakoramaja a evainfo tohle ocenili.
  20. mazurec

mazurec Stálice fóra

Tak mi to nedalo a tentokrát jsem do akce taky šla.Sice jsem si trochu vyplenila zvířátka,ale oni se zase narodí další ;)

skalara.v a Trepifajksl tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.