Akce Disko párty (20.4. - 26.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 19/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

BB
    Kdo to říkal, ten to ví.:D
    Však to není žádný zázrak že RT potřebuje zaplatit poddané.
    Akce hotová ale potřebuji šlechtit prachové peří.
    Tak držte palce sousedé...
    Já vám taky budu držet co budete chtít.
    :D;)

2. pavca67

pavca67 Expert fóra

oplatilo se čekat BB bude :)

3. pistule

pistule Pilný autor

Paráda, už jsem se bála, že mi ti prodaní krocani budou chybět, takže jsem v klidu, BB bude, tak jich budu mít dost. Jen aby do pátku opravili chybu v dodávání zvířat.

4. STYBI

STYBI Velmistr fóra

A je to tady !!!! Huráááá - my všichni, co se těšíme na BB máme jistě radost, že opravdu bude - super - tak to Ať se ty moje zvířátka v pohodě do pátku tulí - dřív je určitě nevyzvednuxD :D:p

5. šebejda

šebejda Baron fóra

Jujky, tak to jsem byl mimo já, jen do nějxD:D

6. fefina1

fefina1 Pisálek fóra

tak tulidomek narvanej k prasknutí a to by bylo, abych ukol nesplnila i já, co nemám tolik zvěře ve stodole ;) děkuji RT za BB

7. jarka112

jarka112 Vážený autor

kde máte to BB? u mna nie je :-(

STYBI a myš59 tohle ocenili.
  8. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

jarka112 až zítra od 18 hodin bude BB

9. jarka112

jarka112 Vážený autor

• Prosím nevkládej více příspěvků hned pod sebe. Když chceš něco dopsat nebo změnit, použij u svého příspěvku volbu upravit. Pajda361
    dík,nejak som to prehliadla,snažím sa čítať všetko aj viac krát a ušlo mi to :-((

já blondýna to už našla :))

Naposledy upraveno moderátorem: 21/4/16
  10. llew65

llew65 Vážený autor

BB pozdě, akce splněná. Navíc jsem o víkendu v práci...

11. marse77

marse77 Zelenáč fóra

Mám hotovo, tak jak bude BB tak si aspoň doplním stavy zvířátek. :)

12. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Čekám na BB,potom budu pokračovat v akci

13. Drevulka

Drevulka Pilný autor

Mali by to nejako vykompenzovať ako k tomu prídeme ked sme prišli o také množstvá moriek, mali by to nejako vrátiť. Možno jeden košíček ten stredný dať ako bonus, alebo vrátiť stratené morky.
    A je tu BB tak sme sa dočkali to bude a teraz vyhráva ten kto má najviac Parfumov, lebo vyslišali hlas ľudu a dali možnosť zakúpenia SK, tento raz im môžem poblahoželať, že to perfektne načasovali.

14. jessy290103

jessy290103 Zelenáč fóra

Ahoj, nevím jestli jsem něco přehlédla, splnila jsem u prasat 3 úkoly a neonový výběh jsem nedostala. Poradíte mi prosím?

STYBI, myš59 a ell1956 tohle ocenili.
  15. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    jestli bude někdy nějaká akce s jinou obtížností než střední tak mě snad trefí šlak:p. S touto akcí spokojenost, do úkolů jsem naházel co jsem měl (kombinace šlechtěnců a zvířat), v rámci BB asi budu šlechtit pštrosy. Jinak z prodejů zvířat zisk skoro 20M a mohlo být lépe, ale včera odpoledne bylo počasí, takže místo virtuální farmy jsem připravoval skutečný skleník a skutečný záhon na brambory a další zeleninu a dnes budeme sázet brambory.
    Když jsem viděl jak někteří hrají a jaká je situace na trhu, tak tato hra má opravdu neomezené možnosti8).

16. jessy290103

jessy290103 Zelenáč fóra

Už je omlouvám se

STYBI a myš59 tohle ocenili.
  17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nikdy jsem neviděla horší chlívek, než je náš neonový krůtník ale dává 4 kusy a místa je málo.:(:p;)

18. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Začal jsem taky něco plnit. Krocani a prasata jsou v pohodě, ale problém je u šlechtěnců koní, těch je docela málo, takže počkám zítra do babyboom, došlechtím koně a zítra večer bude hotovo ;). Zámky budu sbírat nejspíš i navíc na nějaké dekorace, dávají dost BZ, takže se budou hodit :).

19. Katule008

Katule008 Veterán fóra

No ještě že bude baby boom a superkrmivo, jinak bych si nezašlechtila. Úkol sice hotový, ale budu pokračovat dalšíma zvířátkama, nemám za celou dobu farmaření (červen 2010) hotový žádný úkol se šlechtěncema. Tak, že bych s tím trošku hnula.......

20. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Akci jsem už načal včera, jen jsem si vyzvedl neonky a zbytek si dodělám zítra až začne BB ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.