Akce Disko párty (20.4. - 26.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 19/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

Ahoj, ještě jsem tuto hru nehrála. Kolik potřebuji prasat a krocanů abych splnila celý úkol? Děkuji

STYBI tohle ocenil(a).
  2. AsDYxC

AsDYxC Vycházející hvězda fóra

Ahoj Dorča34,
    to záleží, jak moc do toho nacpeš šlechtěnce.

Já to udělal takto: 1.569 krocanů, 747 prasat + 61 hnědých prasat (mám řádek). Ale variant je nepřeberně.

skalara.v, STYBI a Jonsdorf tohle ocenili.
  3. Levlef

Levlef Baron fóra

Takže zatím stále v opravě? Mně je to jedno, udelam akci treba pozitri, chybi mi jen posledni ukol krocanu - bohuzel tam jsem se zasekla.

Bezejmenny - ono nejde o to, si zanadavat. Problem treba u mne je, kdyz si prectes forum, ze jsem byla jedna z prvnich kdo prisel o krocany jeste pred oficialnim nahlasenim k oprave ... a mam delat co? Koupila jsem kos za REALNE penize, a nemam ani penize, ani zvirata z kose, protoze se krocani pomatli a zmizeli neznamo kam. Takze narvano 49 700 / 69 000 a najednou krááá, nebylo nic. Takze, trosku soudnosti pri te kritice lidí :)))

4. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Tak já mám dva úkoly splněny. Prasátka a koně jsou doma. Teď pomalu šlechtím krůty a doufám, že bude BB, aby mi to šlo rychleji. Tak snad se dočkáme. Všem přeji hezký den a hezkou hru.

5. 0tinka1

0tinka1 Pisálek fóra

Nepáčia sa Vám neonové stajne a čo keby tak vymysleli zlaté stajne no to by bolo niečo? Mne sa páčia neonové stajne a páčili by sa mi aj zlaté čo by dávali 5 zvieratiek, páničko to by bolo niečo.Tak už sa teším až to niekto vymyslí v RT. Zatiaľ prajem príjemnú hru aj s neonovými stajňami.

6. Magduška56

Magduška56 Rádoby autor

ahoj tak ja mám tiež dokončené a to všetko len zakladné zvieratá žiaden šľachtenec a tak teraz zase chovať do stodoly, prajem peknu hru

7. Jaroušek49

Jaroušek49 Rádoby autor

ahoj Dorča vrať se na stránku 31 tam je popis co potřebuješ, abys neprodělala a co máš dodávat.Já se tím řídím, až na prasata,ty mě vycházejí jinak.

8. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné slunečné ránko přeji farmáři.
    Hlásím že akce ukončena včera a to za pár minut.

Neonky už vesele drandí na farmě.
    :D
    Přeji každému úspěch v akci a veselé drandění.

9. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

ještě krocany,času dost,určitě bude BB

10. reno122

reno122 Pisálek fóra

Otinka1 a akú farbu by podľa teba mali tie zlaté stajne?Takúto:
    Počkám si na BB,určite bude.

11. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Po dvou neonkách na ploše, ale na zámečky čekám na BB. Stonek zatím aktivovaný není, protože jsem naprosto vyprodala všechny krocany a nemám ani na těch 5000 protihodnoty. Dobře se prodávají, tak jsem ke 44 chlívkům přikoupila dalších 40. Deset prodaných je zaplatí.
    Vše dodáno ze stodoly kromě 8 kousků, které jsem vybrala z množírny i bez BB. Před akcí jsem se předzásobila za cca 5 mega, už jsou zpátky :)

12. baja1912

baja1912 Pisálek fóra

ahoj,tak jsem akci splnila,měla bych mít všechny tři výběhy ve skladu ale našla jsem tam jen dva neonové prasečí a koňský a krútí nikde tak nevím kde se stala chyba >:(

STYBI tohle ocenil(a).
  13. STYBI

STYBI Velmistr fóra

Krásný den přeji všem,

neonové stáje jsou již na ploše, chybí mi poslední díl u krocanů, ale asi 30 se mi tulí v domku. Čekám do víkendu, zda spustí BB, jinak dodělat celou akci je pak otázka 5 minut. Teď momentálně vydělávám na trhu - to mně hrozně baví jak to krásně přibývá. Šetřím na vysoké šlechtěnce, protože ty nejsem schopna vyprodukovat sama a vyplatí se je raději koupit, kolikrát se chytne dobrá cena a tak musím být připravena. xD

14. toyterier

toyterier Rádoby autor

baja1912 já včera řešila to samé, klikla jsem na upgrady a byly tam jen 2, já zase neměla prasečí, přestože jsem ho splnila jako první. A našla jsem ho mezi normálními chlívky ;)

STYBI tohle ocenil(a).
  15. baja1912

baja1912 Pisálek fóra

dík za radu ještě jednou vše prohledám

STYBI tohle ocenil(a).
  16. zlatévajce

zlatévajce Pisálek fóra

ja by som sa opýtal, či vie niekto, či sa budú dať neonové stajne a chlievy posielať ako darčeky v akcii Daruj a vymieňaj

STYBI tohle ocenil(a).
  17. Levlef

Levlef Baron fóra

zlatevajde - neonky dekorace i staje normalne pres OaD posilat jdou
    baja1912 - viz ofiko oznameni chyb, neonky jsou pouze v normalnich stajich, v upgrade se nezobrazuji

STYBI tohle ocenil(a).
  18. ICE-T

ICE-T Pisálek fóra

0tinka1 ty si ale hamižná, nechcela by si stajne čo by dávali ihneď 100 zvieratiek

reno122 tvoj návrh je dobrý len ešte viac zlata a je to,

A je tu BB to je ale radosti (aspoň u mňa) lebo je som pre nedostatok financii (tiež mi ušiel minister financii do Ameriky ako Ficovi) a nedostatku zvierat ešte akciu ani nezačala. Tak hor sa na to čakanie.

evainfo, Trepifajksl a STYBI tohle ocenili.
  19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

No vida - a BB už je tu ;)

20. Levlef

Levlef Baron fóra

Hm, BB je super, ale spis by mne potesilo kdyby spravili ty krocany... takhle korat slechtit zbytecne, uz ted jsem v minusu x slechtencu do ukolu.

evainfo a STYBI tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.