Akce Disko párty (20.4. - 26.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 19/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Sem to tam nasázela, zdá se, že bez problémů. Pro jistotu jsem si udělala sreen. S dekorkama počkám, zda bude BB. Tulidomek praská ve švech, až ze střechy tašky lítaj :p Jdu mrknout na trh, nějaký krejcárek by se hodil xD

Chromazlík - chtěla bych být na tvém trhu. U nás ani ne za polovic :(

Naposledy upraveno: 20/4/16
  2. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Upozornění:
    asi se to nějak pokazilo a u některých účtů zlobí dodávání všech zvířat. Doporučuji do vyřešení neplnit úkol.

3. šebejda

šebejda Baron fóra

Nezbláznil se, na vysokém LVL je tato akce těžká pohoda, obtížnost víc než lehoulinká. Celé splnění trvá několik minut. Tím chci říct, že jsi úplně mimo a píšeš hloupé nesmysly:wuerg:

4. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

skalara.v

Už to Pájo taky spadlo, koně jsou za 4500, ale i tak to hodilo přes 60 mega.;)

5. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

Ahojte. Tak úloha z časti splnená. Už len počkám na BB aby som mal tie zámky na získanie dekorácií na stonku. Mám dosť šľachtencov. Ani som nemusel šľachtiť. :D Ostatným prajem veľa úspechov v plnení úlohy.;););)

6. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

Ahojky, také mám hotovo a počkám si na BB, snad nám to brzo dají do ofika

7. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

:mad:som nahnevaná:mad:
    pisala som na podporu:mad::mad:aj 30 x
    ktora nereaguje:mad:
    splnila som druhu ulohu u moriakov,, ktora sa nezaznamenala....:mad::mad:
    stratila som vzacneho moriaka>:( a
    podpora nefunguje .....problem som opisala v jednom riadku a nereaguju na tu....brrrrrrrrr
    :wuerg:
    aha ..pochopila som....neplním ulohu..zatial...>:(

8. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

Ako píše šebejda. Úloha trvala cca 5-7 min. Pre vysoké lvl je to ľahká úloha. Zhodou okolnosti mám obrovské stajne koňa -dáva haflingera a obrovské stajne prasačie mi dávajú hnedé a vlnené prasa.Mám ich niekoľko stovák.;)

9. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

10. abc23

abc23 Komisař fóra

Začla jsem plnit šlechtěnce ze zásob.. zatím teda po neony.. no a prasátka jsem měla všechny základní chlévy upgradovaný, na červené, oranž. a classic .. takže neon nešel postavit na žádný, zbourala jsem classic, dokoupila 1x obyč prase a kombajnem jsem šupla na plochu 1x obyč a rovnou jsem klikla na neon ale neon se neusadil na obyčejný základní ale na červený? Na oranžový to určitě nešlo, červený jsem nezkoušela zbytečně bych došla už o rozběhlou výrobu pro 2ks, no ale neon si vlezl do červeného a vypadá to, že převzal čas, nespustila se časomíra od začátku.. tak jsem z toho jelen

11. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím kristinabesinova a psala si opravdu na herní podporu? Kontaktovali jsme přes naše nadřízené podporu a žádný ticket (slovy ani jeden) od tebe na herní podpoře nemají.
    Není možné, že jsi psala na platební podporu?
    danda

12. nepleska

nepleska Aktivní autor

na dnes so slachtenim koncim, mam este 170SK, necham si na BB :)

13. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

tak akce ukončená - stonek aktivován:p, stodola úspěšně prázdná od základních zvířat, šlechtěnců a superkrmiva. xD

ps: tolik chyb, že se mi nechtělo čekat zda i přes ně BB RT dáxD

14. valaska1

valaska1 Zelenáč fóra

Čauky. Kdepak je Twin..., Bowling, Lyžařka. I Casey a Kaolin - kde nic, tu nic.. Akce splněna.

15. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

tak akce splněná, a šup neonky na plochu

evainfo a STYBI tohle ocenili.
  16. hubabuba2005

hubabuba2005 Zelenáč fóra

Nejsem mimo,já to brala celkově a né jen tuto akci,taky ji mám hotovou,ale nesedím na farmě celé dny a vím o čem mluvím jsem jeho manželka.:D

17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Ještě že po každé chvilku jen tak zevlím.
    Takže jsem si nenechal narušit své kruhy a počkám co z tím RT bude dělat (někdo má krátké nohy, někdo dlouhý vedení)

Opět se bavím tím, jak si tady všichni celý 2 dny čtou o této akci (pomalu půl milionu zobrazení) a jak jsou nějaký problémy tak hned píšou ostré přízpěvky doplněné o škaredé smajlíky.
    Co na tom že akce je na týden, co na tom že už tady 5x někdo psal "nedodávejte a počkejte" co na tom že neumí číst.
    Prostě opět má někdo pocit o nespravedlnosti a počítám že by chtěly kompenzaci minimálně v protihodnotě zvířat do akce již vložených + veřejnou omluvu a ještě bonusový kód.

Dobře vám tak. Hlavně že si tady napíšete namachrovanej přízpěvek že už jste mohly mít hotovo ale RT "zase" udělalo kopanec.

A vsadím se že ti co tady brečí, dodaly pár kusů, zjistily že něco nehraje a místo toho aby - logicky - mrkly na fórum, tak tam nacpaly dalších 80 zvířat.

18. abc23

abc23 Komisař fóra

hubabuba2005
    jsem to věděla ale ani tak to nebylo moc pěkné :D to bylo tak na SZ ,ne veřejně :p

Bezejmenný
    tak nejde házet všechny do jednoho pytle..
    já bych třeba taky mohla chtít kompenzaci za to, že jsem na starý kolena musela koupit jeden obyčejný prasečí chlívek, protože ano, chtěla jsem mít na ploše i jeden neon ale už jsem měla nakrmeno.. a počítala jsem nějak s tím, že neon nelze usadit jinam, než na základní chlív - tj. pro mě obyčejný a nee červený.. no co už, bourat to nebudu, počkám si do zítra a odkryju to tajemství :D

edit a jako kompenzace by byl dostačující ten BB

19. peterdanko

peterdanko Pisálek fóra

Ahojte poradte prosím,ulohu som dokončil,ale žiadné zámky som nedostal a nemám za čo dokupiť neonky na stonek.

STYBI tohle ocenil(a).
  20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

peterdanko - Zámky získáš při šlechtění zvířat ;) Pak si za ně můžeš pořídit dekorky.

V OFI se píše: Zámky lásky
    Vyskakování zámků lásky není náhodné jako při jiných akcích - budou se objevovat při každém šlechtění, a to bez ohledu na to, jaký druh zvířat šlechtíte.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.