Denní bonus za přihlášení / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 30/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tepui

tepui Mistr fóra

Děkuji to víš páteček únava koncem týdne působí :).

babina51 a dana9494 tohle ocenili.
  2. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Tiež som sa divila, že neviem nájsť odmenu, tak ma napadlo, že treba ťuknúť na bedňu a ajhľa - zjavila sa, tak už je na ploche, nech prináša úžitok. Nie som ešte stotožnená s týmto spôsobom bambuláka, aj keď odmeny sú možno vyššie, než pred zmenou. Uvidíme, čo to prinesie do budúcna.

babina51, skalara.v a Xenie6161 tohle ocenili.
  3. Persefone

Persefone Aktivní autor

Tak i já mám od pátku bonusovou dekorku. Na tento týden v odměnách žádný klíč nemám, takže jsem očividně pochopila pokyny správně. Dárky které nás tento týden čekají, se dosti podobají těm z týdne minulého. Ale lístky jsou fajn a já osobně se nemůžu dočkat příštího pátku, kdy by nám (tedy těm, kterým se podařilo vyzvednout si odměnu každý den) Kubík měl nadělit zlaté banány. Teď jen nezapomenout.
    Co se mě týče, jsem dosti zvědavá, jak to bude na přelomu října a listopadu. :p Dostaneme první klíč k truhle už 6., nebo si budeme muset počkat na první celý listopadový týden? Anebo je to celé vymyšlené úplně jinak?
    Tak i já mám od pátku bonusovou dekorku. Na tento týden v odměnách žádný klíč nemám, takže jsem pokyny očividně pochopila správně. Dárky, které nás tento týden čekají, se dosti podobají těm z týdne minulého. Ale lístky jsou fajn a já osobně se nemůžu dočkat příštího pátku, kdy by nám Kubík měl nadělit zlaté banány. Teď jen nezapomenout ho každý den navštěvit.
    Co se mě týče, jsem dost zvědavá, jak to bude na přelomu října a listopadu. :p Dostaneme první klíč k truhle už 6., nebo si budeme muset počkat na první celý listopadový týden? Anebo je to vymyšlené úplně jinak?
    Tak i já mám od pátku bonusovou dekorku. Na tento týden v odměnách žádný klíč nemám, takže jsem pokyny očividně pochopila správně. Dárky, které nás tento týden čekají, se dosti podobají těm z týdne minulého. Ale lístky jsou fajn a já osobně se nemůžu dočkat příštího pátku, kdy by nám Kubík měl nadělit zlaté banány. Teď jen nezapomenout ho každý den navštěvit.
    Co se mě týče, jsem dost zvědavá, jak to bude na přelomu října a listopadu. :p Dostaneme první klíč k truhle už 6., nebo si budeme muset počkat na první celý listopadový týden? Anebo je to vymyšlené úplně jinak?

babina51 a Apachie1 tohle ocenili.
  4. lase2

lase2 Magnát fóra

klíč je vždy 7mí den /7,14,21,28/, je tedy jasné kdy ho dostaneme, a 6tého to nebu :)

babina51 tohle ocenil(a).
  5. libakos

libakos Polobůh fóra

Ani já moc neremcám,celkem spokojenost,ta -2točení mě nechybí,jen bych se přimlouvala za častější kombajn nebo kupony které by se aspoň dali kupovat jako SH, protože z úkolů a akcí nějak mizí:-(Mám kombajn i premium ale na vedlejších pracuji jen s tím co dá farma:-:-(

GordonSargent tohle ocenil(a).
  6. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

pro Persefone:
    Zcela jistě 1.11. nastane situace, kdy všichni, kteří se ten den kouknou na dárečky od Kubíka, budou mít v nabídce dárek č.1. Takže první klíč v měsíci listopadu bude moci hráč vybrat nejdříve 7.11. Podle mě to je popsáno v oficiálních informacích zcela jednoznačně. Samozřejmě údaj "Celková doba přihlášení:" bude odvislý od toho, jak dlouho nepřetržitě hráč vybírá dárečky od Kubíka. Dnes (23.10.) je to např. u mne 23, protože jsem ani jednou nevynechal. Pokud bych ale třeba jeden den (např. 10. v měsíci) vynechal, pak bych 11. v měsíci vybíral dárek č. 10 a vlevo dole bych měl zobrazeno "Celková doba přihlášení: 1 den!".
    Pokud tedy v říjnu vyberu všechny dárky, 1.11. vyberu dárek č. 1 (v daném měsíci) a vlevo dole budu mít zobrazeno "Celková doba přihlášení: 32 dnů!" .
    Takže ten údaj vlevo dole je užitečná informace, charakterizující závislost toho kterého hráče na Farmeramě. ;)
    Snad tam mezi touto hláškou a tlačítkem se zobrazením doby do aktualizace denního bonusu (doba do půlnoci) budou mít dostatek místa pro víceciferné údaje, aby najednou nezjistili nedostatek místa pro zobrazení, jako tomu bylo nedávno v poli se zobrazením krejcarového konta hráče. Přece jen 3 roky > 1000 dnů.

Trepifajksl, tydýtková a dana9494 tohle ocenili.
  7. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

No, já si to vysvětluji tak, že 1.11. budeme zase všichni na startu a doba přihlášení se pojede zase od jedničky. Jesliže je to nastaveno tak, že všichni stejný den dostávají stejný dárek, pak holt ti, kteří v měsíci vynechali (ať už z jakýchkoli důvodů), přijdou o bonus z bedny, pokud to během "volných" dnů v měsici nedoženou.
    Každopádně chytřejší budeme 1.listopadu :)

8. mazurec

mazurec Stálice fóra

Tak mě se nové denní bonusy taky docela líbějí,je to celkem změna a více druhů odměn oproti předchozím dárkům,tam to bylo většinou vše stejné

dana9494 tohle ocenil(a).
  9. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

I mně se nové denní bonusy moc líbí, dekorka, zlaté banány a teď bude i MJS - pořád se mám na co těšit!

10. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tedy MJS vítám, přestože si už mohu MJS uklohnit, nějak mi nezbývá čas na pěstování potřebných ingrediencí, pořád se cosi děje... a MJS není nikdy dost, zvlášť, když ji pošlu na trh na výlet

11. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Zvykám si na nového Kubíka a po mesiaci - zatiaľ fajn, odmeny vopred "určené" a isté, točenie je vyrovnané, raz to týždňa 5 pokusov, k tomu výhonok, mám prémium - tak +1, zatiaľ OK.

12. milamokaa

milamokaa Rádoby autor

Tak jak koukám farmářům nevadí predikce. Pořád ještě si mohou stěžovat na nastavení (či chválit) vypadávátek. A řešit konec měsíce, aby nezapomněli...

Zítra bude mrkvojabko, všimli jste si? Myslíte, že by to psi papali?

Mě teda trochu zklamala dekorka.

jananova11 tohle ocenil(a).
  13. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

no ja som sklamaná:cry:
    jeden deň bol darček paholok....asi na nejakú hodinu:(
    mne to zrovna bevyhovovalo a neviem na čo som čakala...:(
    a zabudla som to kliknut do polnoci:cry:
    čiže tie 3 banány už asi nedostanem:cry::cry:
    je to škoda8):inlove:možno že za floren by bolo dobré si to kúpiť:D viacerí by to uvítali:D:D:inlove:

F 97 B 303

dana9494 tohle ocenil(a).
  14. tatka08

tatka08 Zelenáč fóra

nedostal jsem darek za denni přihlašení .Podej cukr.

15. mates78

mates78 Zelenáč fóra

také jsem ji nedostala, myslela jsem, že je to automaticky, když mám všechny 3 klíče, ale muselo se kliknout přímo na truhlu (škoda že to nenapsali v popisu k akci) takže máme asi smůlu a už ji nedostanem,tak snad tento měsíc bude lepší, škoda těšila jsem se na novou dekoraci....

16. stefanyp

stefanyp Pisálek fóra

Tak ve dvou dnech druhé zklamání - včera za promarněné floreny, když prodloužili probíhající akci a teď u Kubíka - těšila jsem se na zlaté banány, cca by byly za tři dny a dnes je první den v měsíci a jsou fuč, místo toho nové odměny.
    Nějak mi uniká, když se dny načítají i pokud některý vynechám, proč nezůstaly i ty odměny.

evainfo a tydýtková tohle ocenili.
  17. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Taky jsem se včera divila, před půlnocí jsem měla poslední nevybraný dárek MJS, přihlášených dnů 30. Nebyla jsem některý den v předminulém týdnu. Nějak mi nedošlo, že je 31 dní, tak jsem počkala a po půlnoci jsem to restartovala, a byly tam nové dárky. Nezdál se mi ten systém už od začátku, říkala jsem že mi to připomíná soutěž (některý z modíků nesouhlasil), ale nemůžu si pomoct. Dřív byl dárek prostě dárek, a teď se budu dívat celý týden na dárek na konci, který nedostanu, protože vím, že jeden den třeba budu mimo wifinu... To je přece k naštvání.
    Dříve to byl dárek v podstatě nepodmíněný.
    Teď jsou možná dárky lepší, ale o to mi nejde. Spíše je mi líto nižších lvl - pro ty to bude soutěž v každém případě, třeba když půjde o supr dekorku, či zrovna MJS.
    Nebudu tomu už věnovat myšlenky, chci si přece jen hrát a ne se rozčilovat. V každém případě hlásím, že mi to hrubě nevhovuje a pro mně je to změna k horšímu. A nepředpokládám, že by se to změnilo (jako to předpokládám u hodin na tržnici).
    Takže za mně palec dolů.

evainfo, GordonSargent a dana9494 tohle ocenili.
  18. milamokaa

milamokaa Rádoby autor

A mě se nový systém líbí. Prvek náhody je tu v hojném počtu zastoupen. Za něco extra si může kdokoli připlatit. Vím, na co se těšit.
    To, že víte dopředu, o co přijdete...nebo že se tomu nemůžete vyhnout...mi jako důvod ke stížnostem nepřijde. Je to jenom hra.
    Přihlášení je otázkou vteřin či minut. A nemožnost připojení není důvod ke stížnostem na fóru.

19. milteska

milteska Expert fóra

takže to bude něco jako kalendář-je potřeba se asi přihlásit a vybrat dárky každý den To je výzva pro lenochy,kteří farmu flákají :)
    milino54

20. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

čiže až 5 banánov som nedostala:cry:
    to nie je spravodlivé,,:cry:
    prečo nedajú za floren odmenu:inlove::D to by sme sa všetci takto radovalixD:D:inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.