Den v muzeu (4.9. - 8.9.2020)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 3/9/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tak já jsem spokojená - na ml. farmě jsem právě pokořila základní část akce a získala tak stonek. Na starší farmě bych to měla zvládnout i s tou bonusovou částí, když ještě máknu - chybí cca 2000 kratší akční. Do konce akce zbývá 28 hodin
    Tak ať se daří ;)

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Hotovo! Prvni akce, kterou se RT povedlo konecne vyvazit tak, aby mohli dokoncit i mladsi hraci a starsi si prisli k odmenam navic ve druhe casti a nikdo nemusel byt zklamany tzn. hodnotim (jako ve skole): 1. Jen tak dal!
    Z bedny s neony: mysi, kachny, ryby, kravy a z beden s bonusy potesilo samozrejme 100% do stodoly.

3. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Tak a stonek je doma i když jsem udělal pulku,na další nebyl čas,víkend byl náročný tak že farma nefarmovala, asi jen 2x jsem se juknul :)

4. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj hlásím se také mezi ty co dokončili ,akce byla dobrá ,bylo fajn ,že kdo nechtěl nemusel bonusovou řadu dělat,a také to ,že měli velkou šanci získat stonek i farmy s nížším levelem .Odměny byly dobré a potěšily.Takových akcí by mohlo být více.Všem kdo ještě finišují držím palečky.A přeji hezký zbytek večera.

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tassi, tobě asi nebudu muset vysvětlovat vztahy mezi korelací a korekcí. Holt tak to je. Já jsem hlavonožku s bonusem do počtu sklidila eště v procesu 18:10, ale nestihla jsem zaset na pajdátka. Teď už zraje urychlený čajot a to by bylo, aby nebylo ;)

6. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Hotovo...
    Přeji co nejvíce hráčům, aby mohli spatřit stejný obrázek ve své hře...

7. raddre

raddre Baron fóra

taky přidám obrázek

8. burds

burds Titán fóra

Akce celá hotová.Ale dalo mi to zabrat a bála jsem se,že to nedodělám

9. dencice

dencice Stálice fóra

Akci nedodělám, stonek za mě nic moc, navíc pěstování na jedné ploše...nechce se mi do toho dávat SH, takže se bez stonku obejdu.

Peto121 tohle ocenil(a).
  10. elbedna

elbedna Znalec fóra

Napěstováno bude, ale padátka chybíííííí :cry::cry::cry:

Veselka, burds a Peto121 tohle ocenili.
  11. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Na túto akciu som sa tešil,ale čo čert nechcel vo štvrtok nám v meste vypadol internet:mad::mad::mad:.Až včera nám poruchu odstránili takže stonka mi ušla.Čo už keď sa darí tak sa darí.Už sa za ňou naháňať nebudem.

Apachie1, burds a zejdy66 tohle ocenili.
  12. panslamacek

panslamacek Aktivní autor

muzu mit dotaz? teprve dnes rano mi vypadla posledni padatka na prvni polovinu akce. Co mam pouzit na to abych tech padatek mel vice? plodiny bych se SH, mozna zvladl, ale ta padatka ani omylem. diky za radu

matlafous123 tohle ocenil(a).
  13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

matlafousko, teď se snaž ;)
    Nakonec jsem v muzeu zůstal, odměny posbíral a kdybych o to hodně stál byla by i poslední, chybí mi noc a zítřejší dopol., škoda, že akce končí večer a ne zítra.

matlafous123 a burds tohle ocenili.
  14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

panslamacek Ahoj, v prvni rade musim rict, ze svym postupem ziskavani padatek na tvou otazku odpovidat nebudu. Ne z duvodu, ze bych neco tajila, ale z duvodu, ze ziskavam padatka sklizenim akcni kytky s pomerne dost velkym poctem JC - tot vse. Kazdopadne je mi jasne, ze timto zpusobem se k padatkum nejspis jen tak nedostanes, pokud se ti v liste nevali neco podobneho JC a jen ciste omylem o tom nevis, takze podle dulezitosti:
    1) legenda na plna procenta + posnazit se sehnat aspon jednoho JC a vlozit ho do stromu, cimz bude pusobit na vsechny plochy
    2) naucit se pouzivat remeslne produkty na 4 a 6% urychleni jednotlivych kategorii rostlin (namatkou: prach mandragory se 4% kraceni casu na ostatni plodiny, serum stesti se 6% na obili, zdroj zivota se 6% na kvetiny atd.) - projed si trh, najdes jich tam vic
    3) zacit slechtit rostliny ve skleniku - vybrat hlavne takove, ktere maji dobre zkraceni na vode a hnoji (to te nic nestoji) a popr. i SH kdyz je nejhur. Zkus zacit necim ne uplne dlouhym, ne uplne kratkym, jestli mas ve stodole melounovou magii (neda se koupit na trhu, ani darovat), zkusila bych boruvky, ktere se daji docela pekne pokratit a s MJS a magii je sklizis po peti kusech z pidipole, takze pribyvaji pekne na dalsi slechteni. Plus pak neco delsiho, nez boruvky, s podstatnou moznosti kraceni casu se SH (v zacatcich jsem pouzivala artycok, ale s temi delsimi uz mame kazdy dost odslisne zkusenosti tzn. nekdo si nemohl vynachvalit napr. karafiaty). Pokud na to mas lvl, tak samozrejme safran (se SH ho vyslechteny ve skleniku i na pohopolich sklizis okamzite tzn. osejes, nez stihne mrknout, uz je zraly a sklizis).

EDIT: Ale koukam, ze lvl na safran nemas, takze si zkus projit sklenik a divat se hlavne po bonusech, kterymi zkracujes cas plodin na vode a hnoji + SH. Padatka se ridi zakladnim casem rustu tzn. cim delsi, tim vic jich ziskas (zapomen, ze si pomuzes nejakym navysovanim BZ a podobne - to nefunguje!). Ty potrebujes zkratit dlouhou kytku, aby ti dala dost padatek a pritom rostla kratkou dobu, protoze cim vickrat ji otocis, tim vic padatek budes mit.

Naposledy upraveno: 8/9/20
  15. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Matlafousko, máš samozřejmě pravdu, přehled je skvěle vypracovaný a stručně a jasně může sloužit jako návod. Ale platí to jen pro farmu, v současné akci na Bahamě by to nebylo úplně na 100%. Tak si jen dovolím doplnit :):
    1) legenda a JC jsou samozřejmě univerzální
    2) užitečnost řemeslných produktů taky, ale pro Bahamu fungují jiné - např.na zeleninu neocenitelná Tiki maska (zkrácení o 20%)
    3) šlechtění na rostliny z Bahamy využít zatím nejde (jestli jsem tedy něco neprošvihla)

16. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Tak nakonec do komplet akce (i té bonusové části) mi budou chybět poslední dvě dodávky. Jedna hlavnožková a jedna s archeologickým náčiním. Přiznám se, že kdyby to s padátky vypadalo o chlup lépe, tak si teď odpoledne vyhrnu rukávy, natáhnu pracovní rukavice a poslední hlavonožky dopěstuji. Jenže když bych to udělala, tak by mi chyběla padátka. To by mi bylo líto mnohem víc - zůstat stát před cílem. No, abych byla pozitivní, beztak by se mi objevila jedna dodávka na jednu super fosilii a to v podobě zrcadla. Jen nevím, jak bych se mezi pěknými artefakty vyjímala. 8):p Jen ještě projdu tuto diskusi a zmapuji, kdo co sel na Baha a padátka jen pršela. Alespoň budu vědět, co mám v chrámu aktivovat (pro takovéto případy si nechávám pár banánu v záloze). To pro další akci na Baha.

modro.ocko22 a matlafous123 tohle ocenili.
  17. spuntka

spuntka Magnát fóra

Akci nedokončím chybí 2OO padátek :cry::cry::cry:
    Ale přinesli jsme plný koš hub a to mi ta padátka vynahradí :)

modro.ocko22 a Apachie1 tohle ocenili.
  18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Padátka se daj dohnat pokráceným čajotem! Ale bez investice zelených kapek to nepude.Čas i s kaštanovým řádkem je tuším něco kolem dvou hodin!

GordonSargent a Ciri13 tohle ocenili.
  19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mě zradil flash - ačkoli byl povolený, dál blokoval načítání a bylo vymalováno.

20. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

kaolín11, díky za tip. Určitě zkusím (mám dojem, že tu často v souvislosti s Baha zní), ale až v jiné akci. Padátek mi chybí přes polovinu na poslední dodávku. I tak jsem došla dál, než jsem čekala a jsem spokojená. I tak jsem se ráda podívala do muzea. Nemůžu přece virtuální farmičku opečovávat jako mimino, když mi na lodžii chcípe věčně žíznivá pažitka. :) Farmaření zdar. :p

Peto121 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.