Den v muzeu (28.1. - 2.2.2022) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/1/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Akce se mi nelíbí, protože jsem bez šance získat dostatek padátek bez dotace reálnými penězi. Dopěstovala jsem tak tak a poslední úkol kvůli padátkům prostě nedám. A to mám premium a několikrát jsem použila superhnojivo, včetně osevu na dnešní noc, kdy jsem sela saguaro.

2. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Analytik fóra

Uf, mám hotovo, ale bylo to o hodinku a málem nebylo co řešit. Ale klaplo to díky SH, kterého jsem měla nastřádáno dost. Také pamatuji u posledních minut ty nervy, aby mi to nevypadlo a farma fungovala. Ale to už je minulost. Takže všem, kdo dokončili velká gratulace.

3. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkné odpoledne.
    Bohužel jsem v poslední týden byla hodně pracovně vytížená, alci jsem nedodělala. :oops::eek: Před chvílí jsem sebrala poslední akční, dodala a na poslední úkol mi chybí 333 padátek. Kupovat je za floreny nebudu, o tom žádná, stačí, že jsem si vyplácala nějaké SH a dokonce jsem si 2x zmáčkla Jacka. -.-
    Takže škoda, snažila jsem se, ale práce je přednější, farmu beru jako relax a odvedení myšlenek od skutečné reality.:)
    Gratuluji všem kdo má hotovo a my ostatní..... nesmutněte, zase bude líp.;)

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tož luskouna mám, na poslední dekorku a bedny mi chybí jedna sklizeň. Jak já sem to počítala? xD Neva, za tři roky, co jsem tenkrát nehrála, mi toho uteklo víc... Du spat. :)

5. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Tak já nakonec akci stihla. Poprvé. Takže mám radost hlavně z toho, že se mi opravdu zadařilo tuto akci splnit. :) Ale když se příště nezadaří, tak si z toho žíly řezat taky nebudu. :p

6. 14087

14087 Dozorce fóra

Nedodělala jsem :/ poslední.. chybělo mi 80 pajdátek, na farmu jsem se dostala v práci až ve 13 hod :sleepy: na mobilu :cry::cry:
    Tak snad pujde dobře ta zítřejši

7. larelay

larelay Analytik fóra

.evalumar.: myslím, že hraješ dlouho. Osobně nekupuji skoro nic, občas nějakého mazlíka nebo dobrý řádek, ani pomocníky, už jedu roky na kupóny (ale teda dochází, příště budu muset pomocníky koupit), turbomlýn, když mi neuteče (mohl by být nákup na delší dobu), ale ti, co hrají dlouho, mají obrstromy, z řádků, beden padají párty lístky, rozhodně to šlo dohrát bez dotací - ale ano, s obr stromy, ale u tebe mi to nedá nereagovat, protože jsi myslím dlouhohrající hráčka. Navíc, prémium zdarma není, to dotuješ reálnými penězi, to třeba já asi neměla nikdy.
    Já tedy stihla, ale samozřejmě až na poslední chvíli. U mě je problém dostat se na hru, a to teda sedím u PC často, páč mimo jiné pracuji z domu, ale to načítání hry mi hrozně vadí a PC asi nemám úplně v dobré kondici, navíc když jede skoro 20 h denně (notebook, obyčejný).
    Za mne dobrá akce, odměny myslím OK a hlavně skvělé, že to bylo na Baha. Padátka s JC, zkrácením rostlin těmi řemeslnými výrobky nebo čím. Obdiv všem, co ví, co všechno na farmě jde použít a občas sem dáte tip, díky. Je toho už tolik, že se v tom neorientuji a nemám čas to procházet.
    Ale zase super FAQ, za to zase díky těm, co ho dělají.
    Pohodový čas všem.

GordonSargent, k.vitek a -Jara05- tohle ocenili.
  8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Akce komplet hotová na obou farmách :music:

14087, -Jara05- a Apachie1 tohle ocenili.
  9. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

evalumar, Kupuji si premium a jen občas nějakou maličkost. Stačí co farma dá. Akci jsem komplet dokončila den předem, přitom jsem se na farmu díky ansáblu, který se poflakoval doma v karanténě moc na farmu nedostala. Za jediné volné odpoledne rychle napěstovala krátkou, pomohl bonus z kola. I párty lístky mám z beden. Pak šla dlouhá na pohopole s vrtulkou.Čistý zisk z pole 5, na rozdíl od obyčejného malého, kde jsou jen 3. Sklizeň ráno a večer bez použití SH. Pak už jen otočený lablab s 26 JC. Bez nich bych asi padátka těžko dohnala. Snad jedině za cenu SH. Toho jsem použila minimálně a těch vrtulek taky nebylo moc, co by si nemohl dovolit i někdo kdo nemá stromy. Jako dlouhohrající hráč si dovoluji prohlásit, že pokud se zvolí vhodná strategie, tak i bez "vydobytků" a real placení se dá akce v základní části splnit a ta druhá část je stejně nadstavbová a je to jen bonus navíc. Před x lety se po ní volalo, jak jistě pamatuješ a přineslo to to zase jen mrzení :);)

Naposledy upraveno: 3/2/22
  10. Learka

Learka Vycházející hvězda fóra

Learka jak dlouhé jsi měla prostoje mezi sklizněmi? Více ploch na padátka nemusí být úplně výhodou, osobně to považuji spíše za nevýhodu, protože jich je poté potřeba celkově vyšší množství a akce zabere rovnou dvě plochy místo jedné. Jsou akce, u kterých vypadne dostatek padátek rovnou z akční rostliny a jsou akce, u kterých to vychází relativně těsně i s dlouhodobkami. Tudíž je nejlepší po první sklizni na začátku akce vyhodnotit, jestli budou dlouhodobky potřeba na noc už od začátku, nebo až ke konci akce.

Dob,děkuji - dařilo se mi otočit max 3x děnně.doma v pohodě,ale v práci to bylo těžší takže prostoje byly.když byla minule taková akce tak jsem jí stihla ke stonku a druhou část nálepku,pak jsem zhodnotila,že dál to nemá cenu jelikož bych to nedodělala a bylo by škoda vyplácat zbytečně urychlovadla.A vždycky začínám dlouhou.No chtělo to dát 2x aspoň lab nebo něco jínýho,ale moc mi to nepřemýšlelo nad hrou jelikož mně zaměstnával reálný život víc než bylo zdrávo,takže jsem jen sela a sklízela a dodávala no a padátka zapomněla hlídat a popravdě mně konec akce docela zaskočil jsem si myslela,že mám ještě jeden den..Co už zamrzí to,ale pos... jsem i jinačí a hodnotnější akce.Pro příště už vím,teda pokud mně zase nedožene chov k šílenství.

JJ fakt platí to co se říká "Bůh stvořil veterinu aby kočku udržoval zdravou a člověka na mizině" a čím větší chov tím víc starostí.Horší než s dětma.

kiki2305 a -Jara05- tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.