Den rodičů 2015 (7.5. - 13.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 6/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Orliček

Orliček Magnát fóra

bylo by dobré, kdyby šlo ke konci zatrhnout volbu: Už zádné knihy

Děkuju Tassandro

Klárka

Zítra jedeme na výlet do Stromovky, potom na koně nějaký ostrov, a do botanické zahrady.
    Místo krmení pro zvířátka jsem si zabalila krmení pro kachny ve stromovce. Máma říkala že tam budou.
    Už se těším. Snad nebude moc pršet

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

čarodějka007 : no prave proto pisu 2:1, da se to ovlivnit prave jen sousedy... az se konecne dostanu "do klidu", tak se mrknu, jak udelat lepsi rozliseni, tak snad to vyjde...

Taky myslim, ze do zitrka tu bude hoooodne nenalezenych kytek na baha nebo na mytine :)

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak sakuru i žáby vlastním ( od každého několik exemplářů). Chtěla jsem dekorky, bo jsem nabyla přesvědčení, že druhá i třetí dávají BBZ xD. Jak jsem na to přišla, nevim. Že by nedostatek tekutin :eek: ? Ještě, že jsem znovu prostudovala první stranu :D. Takže stonek ani dekorky taky netřebuju. Nu, zbývá 50 superka. Ještě se rozmyslím. Ale jsem nějaká rozladěná, tak na to asi hodim bobek.

Edit: Asi si dojdu pro Šlofíka, ptž je 2x1 a to se může hodit. Začínám trpět nedostatkem dekorek do stonku v této velikosti
    ;)

Naposledy upraveno: 7/5/15
  4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Sice jsem tvrdil,že pojedu vlažně,ale jedu tak nějak pořád stejně jako vždycky.Akorát SH trošku šetřím!:)
    Matčina láska 805 ks , Tatíkova láska 2193 ks , Hmyzí kniha 233 ks a Lupa 297 ks !:)

5. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Já už teď vím, že nestihnu, ale stonek by se hodil. Co s mandragorou? Naprosto zbytečná věc.

6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

tak jsem taky nakonec rozpěstovala ... :) vypadává mi to stejně, tak nevím proč tolikrát lupa a knížek jen polovinu :oops: ... no bude to asi trochu na chlup těch 800 ks :D ... že by další strategie na nutnost nákupu? .... tak jsem dala poslední SH a pojedu jen s vodou ... hnůj je na trhu za 210kr a to se mi nechce kupovat, ani dlabat po troškách xD .. tak uvidím jak to půjde o_O ....

7. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Jooo, tak Papirové srdce ještě nemám ;)

tak pro něj jdu. A uvidím, jak moc bude prostoru mezi organizováním víkendové rodiny... kam dojdu, tam dojdu

8. beruska31

beruska31 Pisálek fóra

Takze este len teraz som nasadila prve rastlinky. No neviem jak to tentoraz bude stihat ale uvidime co stihnem to stihnem.

9. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Akce je taková průměrná, ale určitě budu plnit :). Jelikož jsou dlouhé akční rostliny, tak jsem toho pochopitelně dneska stihl poměrně málo :p. O víkendu se budu snažit napěstovat všechnu tu kratší a přes noc dávat tu delší. S vypadávátky zatím super ;). Dneska na noc zaseta dlouhá i krátká :D.

matčina láska: 349 / 5000 ( chybí 4651 ) + zaseto na hlavní a divoké louce
    otcova láska: 908 / 11 000 ( chybí 10 092 ) + zaseto na mýtině a baha
    lupa: 216 / 800 ( chybí 584 )
    kniha o hmyzu: 184 / 400 ( chybí 216 )

10. Simík21

Simík21 Znalec fóra

já do akce určitě půjdu ;) mandragory mám málo :p

ale rozpěstovávat budu asi až zítra, bo sem na akci nějak pozabudla a mám od rána dlouhodobky na pohopolích... :oops:

edit: tak teď jsem zjistila, že mám na divošce polovinu normálních polí... tak jdu rozpěstovávat xD

11. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak sakury mám dvě a žabičky taky,ale začala jsem .Asi už ze zvyku,že dělám každou akci.Padá to zatím dobře,tak uvidím jestli ji udělám celou.Zatím plním ,všude nasazená otcova láska, o půlnoci dám matčinu a zřejmě květák,ten je taky na 10 h.Uvidím,kolik z něj vypadne,když tak příště dám něco jiného.A s tou mandragorou by měli něco vymyslet,ve stodole jí mám 56200 . Hezkou hru.

matčina láska: Mám 405. Ideální stav 245. Plním na 165,3% Hotovo 8,1%
    otcova láska : Mám 2510. Ideální stav 539. Plním na 465,7% Hotovo 22,8%
    lupa: Mám 200. Ideální stav 39. Plním na 512,8% Hotovo 25%
    kniha : Mám 157. Ideální stav 20. Plním na 785% Hotovo 39,2%

12. jana563

jana563 Dozorce fóra

Já jsem sice rozpěstovala,ale jsem nějak z celé hry otrávená.To hnojiště pěkně roze.........Akční desetihodinovka a pro hnůj lítat na etapy...to nemyslí vážně.SH a SK už nekupuju.Jen kombajn.Uvidím ráno.:sleepy:

13. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

mutrlove: Mám 87. Ideální stav 280. Plním na 31,1% Hotovo 1,7%
    fotrlove: Mám 1341. Ideální stav 616. Plním na 217,7% Hotovo 12,2%
    lupa: Mám 87. Ideální stav 45. Plním na 193,3% Hotovo 10,9%
    kniga: Mám 62. Ideální stav 22. Plním na 281,8% Hotovo 15,5%
    hm s tím hnojem to zas pěkně zvorali ráno chcu do pardubic a abych nakupoval ako kokos na etape:oops:

14. Lucye632

Lucye632 Perspektivní autor

Tak první zádrhel. Nebyl internet v době sklizně a ačkoliv mi časovač na mobilu řval jako zběsilý, tak sklízím až nyní. Nu což. Určitě to v nadcházejícím prodlouženém víkendu není jediný zásek. Těch ještě jistě bude........

15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak ja zaseky nemam, ale zase ta moje rychlost je hodne zabrzdena, zvazuju dat pohopole na Baha s kratkyma, jeste nemam rozmysleno, kolik kratkych navic musim tocit... tyhle dvojity kytky jsou otravny!

Vypadavat ma 134 lup/den, v tuto chvili ma byt 39 ([0.ukol]+39 ) nebo chybet 761, mam 187 (chybi 613 ), mam 23% hotovo.
    Vypadavat ma 67 knih/den, v tuto chvili ma byt 20 nebo chybet 380, mam 154 (chybi 246 ), mam 38% hotovo.
    Stav matek : idealne 240 kusu (834/den, [0.ukol]+240 kusu ), mam 1250 z 5000 (25% ).
    Stav otcu : idealne 528 kusu (1834/den ), mam 1254 z 11000 (11% ).
    Zatim uplynulo 4% casu, zbyva 137 hodin.

16. laumars

laumars Aktivní autor

Tak aj ja pridam do sudka , Mandragory mam pozehnane aj na rozdavanie :D a to mam Alchymistu spraveneho komplet v piatom stupni. Ak by niekto chcel , darujem za odvoz xD
    [​IMG] [​IMG]

17. zejdy66

zejdy66 Stará škola

No já jdu do každé akce,buď jí dám nebo ne,ale stromy a stáje se hodí do gigaexpresu a řádek dává i BZ a BBZ a ty se vždy hodí;)
    Už mám všade zasazeno na 1x1 polích matku a na poho otce,tak ráno bude kombajnxD Dobrou noc

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Orlicek: Vozovna ve Stromovc funguje, koně na Trojském ostrově taky, v Botanické doporučuji bonsaje a jestli finance dovolí, i Fatu Morganu..

19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

matčina láska: Mám 305. Ideální stav 335. Plním na 91% Hotovo 6,1%
    otcova láska: Mám 805. Ideální stav 737. Plním na 109,2% Hotovo 7,3%
    kniha o hmyzu: Mám 122. Ideální stav 27. Plním na 451,9% Hotovo 30,5%
    lupa: Mám 149. Ideální stav 54. Plním na 275,9% Hotovo 18,6%

Za dvě hodinky bude sklizeň , ale asi nevydržím , svět se nezboří, sklizeň bude až ráno.
    Dobrou těm, co už jsou hajčat.

20. 8888milda

8888milda Perspektivní autor

ahoj též to jedu ze zvyku,potupa to neudelat,,,,,,,,,,,,,,proste adrenalin,,,,to mě drží nad vodou,,pa;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.