Den rodičů 2015 (7.5. - 13.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 6/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

Tak jsem se vrátil z výletu, sklidil něco papalásky, dodal do úkolů a chybí jí ještě 1687 kousků. Mamalásky 896, knih 60 a lup 259. To by šlo. Papalásku mám zasazenou,počítám, že za 3 hodiny od ní bude pokoj. Mamaláska taky zasazena na hlavní. Na noc zasadím ještě divošku a ráno by mohlo býti finito. Jen na lupy si ještě počkám. Však až dám na mýtinu odměny od netopýrů a nějaké ty stáje, tak to taky dopadá. Kutílek1929 F79 B76

2. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Twinulka tuhle akce nejede, takže ta má stále 5x otce a 5x matku. Ta přesná farmářka byla Lyžařka :)
    Odpočívám od sázení a jedu si jen stromy a pár zvířat, po kterých je stále poptávka, takže ptakopyskové se ani neohřejí a mažou na trh.
    Tak ať vám to padá a roste ;)

3. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Pozastavuje se tu ještě někdo jiný nad dvěma typy vypadávátek? Požadovaný počet lup 800, knih 400, tak proč jich vypadává cca stejně???

4. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Tak za tři hodiny sklidím (pokud neusnu jako pajaable) a ještě jednou zasadím matčinu lásku a pak jen počkat až dopadají lupy.

Celou akci přemýšlím, jak si vyložit ty počty plodin.
    Matčina láska je více ceněná, ale otcovy lásky je potřeba víc?
    Necháme to koňovi, ten má větší hlavu.
    Gratuluji těm, kteří jsou hotoví a všem ostatním přeji, ať to zraje a padá. :)

Matka: Mám 3040. Ideální stav 1880. Plním na 161,7% Hotovo 60,8%
    Otec: Mám 11419. Ideální stav 4136. Plním na 276,1% Hotovo 103,8%
    Lupa: Mám 570. Ideální stav 301. Plním na 189,4% Hotovo 71,2%
    Kniha: Mám 417. Ideální stav 150. Plním na 278% Hotovo 104,2%

Robinela1

Nepozastavuji, dokud to padá. A padá to dobře, po dvou dnech akce mám skoro 600 lup, neměl by to být problém.

5. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj, já mám akci hotovou a i podivuhodnou stáj a stromy od netopýrů odtajněny. Vykoukl na mně pták kivi, můj druhý a strom kow hai nebo jak se jmenuje ten je můj první. Tak jsem ráda že je mám. Tera:)

6. j.e.z

j.e.z Rádoby autor

ahoj farmáři, do ukončení akce mi chybí 173 zvětšovadel a je hotovo,,,akce na pohodu,,,a honem překopat farmu a zas vychovat nějaké to zvířátko :D

7. Chemlon.

Chemlon. Rádoby autor

Hotovo, kromě stonku :)
    Těm co ještě bojují přeju hodně štěstí s vypadávátky.

8. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný večer všetkým.
    Napestované mám už od rána a čakám len na posledných 319 lúp...snáď zajtra vypadnú zo stromov, ktoré tam teraz mám.
    Neviem prečo, ale nespomínam si na akciu ktorú by som robila akoby z "povinnosti" vždy som sa na každú tešila a robila ju s nadšením ..tu mi to práve dosť chýbalo ...čo už...hlavne že mám takmer po
    Prajem všetkým úspešné ukončenie akcie a radosť z hry.

9. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Tak jsem na tom úplně stejně jako j.e.z, chybí 173 zvětšovadel. Věřím, že když ne po ranní tak po zítřejší večerní sklizni bude hotovo a akce ukončena.
    Také jsem na plochu dala všechny stromky a stáje z posledních akcí. Největší radost udělala druhá amhersie, 2 tamarindy a XXL mombína, morina a cestmína.
    Z Rio sazeniček se žádné překvapení nekonalo, potěšily sakura, lokvát, buk XXL, vše šlo do lišty.
    U stájí čekalo velké překvapení = druhý ptakopysk, ostatní vše do lišty, ale radost veliká.
    Přeji všem mnoho štěstí s vypadávátky a pěkný večer, nejenom dnešní.

Naposledy upraveno: 9/5/15
  10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem zase louda, jedu uz jenom tatiky, tedy 3 otocky za den a bez mytiny je to jeste zitra a bude hotovo... padani v pohode, ale pomer je jaksi zajimavy, hodne pomahaji sousedi jasnou prevahou v lupach, takze pomer je trochu lepsi nez skutecne pada...

Vypadavat ma 134 lup/den, v tuto chvili ma byt 294 ([2.ukol]+34 ) nebo chybet 506, mam 659 (chybi 141 ), mam 82% hotovo.
    Vypadavat ma 67 knih/den, v tuto chvili ma byt 147 nebo chybet 253, mam 500 (chybi 0 ), mam 125% hotovo.
    Stav matek : idealne 1836 kusu (834/den, [2.ukol]+936 kusu ), mam 3878 z 5000 (77% ).
    Stav otcu : idealne 4039 kusu (1834/den ), mam 6291 z 11000 (57% ).
    Zatim uplynulo 36% casu, zbyva 91 hodin.

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hmmm takže růže moc nezabraly a tak ukončení akce odkládám až na zítřek.......chybí 78 Lup
    možná ještě překvapí obrstromy,tedy pokud budu vzhůru.......:)

12. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

No tak já netuším, kdy akci dokončím...knih už mám navíc, že bych mohla provozovat pojízdnou knihovnu, ale jen pro ty s dobrým zrakem, protože lup mi schází ještě 171 - já to věděla, že s nimi budou potíže :p

13. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

kaolín11
    za to lískováky a zázvor ano, lupy dopadaly a je hotovo. Jsem tomu ráda, teď budu mít alespoň pár dní volno a farmářský oddych do další akce. Jen to ještě naházet do úkolu ....
    P.S. Kdybych byla bývala doma, taky bych dala růže, mám je na ty padátka raději, ale tentokrát by ležely dlouho ladem.

Všem krásný večer a nechť růžičky ať ty nebo ony dobře "dozrávají" a ve stodole přibývají a k tomu pěkně všem padají lupy a knihy [​IMG]

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Další sklizeň otčiny , chybělo tak málo do celkového množství , tak jsem zasela ještě na jednu plochu
    a než půjdu do hajan ještě sklidím. Na noc hodím mamčinu a ráno na Den matek bude lásky dost a
    dost a naházím vše do úkolu. Tentokrát jsem opravdu vydržela a úkol nedělala po kouscích , udělám
    celý najednou.

-wiolan- ...ahojky, hezký večer.....předevčírem jsem zapadla jak vlastenec, včera (vlastně dnes
    v půl 2 ráno) sklízela, vydržela jsem ...jak to bude dnes je ve hvězdách. xD

matčina láska: Mám 2600. Ideální stav 1915. Plním na 135,8% Hotovo 52% (zaseto na 1 poli)
    otcova láska: Mám 10808. Ideální stav 4213. Plním na 256,5% Hotovo 98,3% (zaseto na 1 poli)
    kniha o hmyzu: Mám 424. Ideální stav 153. Plním na 277,1% Hotovo 106%
    lupa: Mám 550. Ideální stav 306. Plním na 179,7% Hotovo 68,8%

15. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Dneska jsem dopěstoval kratší akční plodinu, takže už jen dorazit tu delší a bude téměř hotovo :). Vypadávátka taky hotovy 1/2. Na noc jsem dal delší na hlavní a divokou louku. Na baha zázvor a na mýtině lišky ;).

matčina láska: 3877 / 5000 ( chybí 1123 ) + zaseto na hlavní a divoké louce
    otcova láska: 11 223 / 11 000 ( chybí 0 )
    lupa: 578 / 800 ( chybí 222 )
    kniha o hmyzu: 423 / 400 ( chybí 0 )

16. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Cristenaa

Myslím, že na otázku "k čemu mi to je?" si můžeš odpovědět sama. Rozhodně budeš mít větší šanci získat potřebný počet lup.
    Říkáš, že máš nejdelší plodinu dýni. Ta zraje 6 hodin, to znamená, že skoro o polovinu méně než matčina láska.
    Já bych rozhodně pěstovala matčinu lásku, pokud bych chtěla akci dokončit. Je tam větší předpoklad padání než u dýně. Sice matčinu lásku už nikde neuplatníš, ale dostaneš za ni aspoň nějaké krejcary po skončení akce.
    Tak hodně štěstí, ať se rozhodneš jakkoli. :)

Naposledy upraveno: 9/5/15
  17. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj hezký pozdní večer všem farmářům a farmářkám,akce zdárně dopěstovaná chybí už jen zvětšovadla a ty dopadají doufám,akce byla docela dobrá a odměny tomu odpovídající.Jen to ještě až dopadají zvětšovadla naházet do úkolu a bude pak zase nějakou dobu klid farmu už jsem uvedla do normálu.

18. Nestyda

Nestyda Perspektivní autor

No tak vše už tak nějak mám :) možná to i stihnu ;)

Matčina láska: Mám 2497. Ideální stav 1930. Plním na 129,4% Hotovo 49,9%
    Otcova láska: Mám 4929. Ideální stav 4246. Plním na 116,1% Hotovo 44,8%
    Lupa: Mám 415. Ideální stav 309. Plním na 134,3% Hotovo 51,9%
    Kniha o hmyzu: Mám 339. Ideální stav 154. Plním na 220,1% Hotovo 84,8%

19. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Tak jsem doplnila do úkolu a chybí mi jen 2000 maminek a 285 lup. Ten s pomocníky aktivuji až ráno,teď by byla škoda s nimi plýtvat.
    Na mýtině už stojí chlívky,bahamku jsem nechávala tak jak byla. No a zítra ještě dopěstuji zbytek mámarůže a snad i ty lupy brzy napadají.Tyhle dvojí vypadávátka nemám ráda a i když je akce relativně jednoduchá,vždy to uvázne na nějaké blbině.
    Jinak se přikláním k názorům ostatních,které tahle akce moc nenadchla.Taková nudná pěstovačka,ještě s dlouhou dobou zrání.Bude ale splněna dle mého plánu,stonek jsem si nechala až na konec,čekám tedy na lupy.Je lepší mít dekorace bez stonku,než stonek bez dekorací.Ty se pak těžko shánějí.
    Dobrou ;)

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Čekám na lupy.. to je krásnej výraz. Stejně jako čekám na hmyz. Na to jediná rada: práškovat!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.