Den rodičů 2015 (7.5. - 13.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 6/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. JMJH

JMJH Znalec fóra

Ahoj.. já se chci podělit o radost, že mi konečně z párty kola vypadla chybějící Lupina - Vlčí bob - a mohla jsem dát všechny potřebné kytky do řádku ve stonku a aktivovat je..

Jinak k akci - Matčina láska = 3.417, Otcova láska = 5.995 a zaseto na 4 plochách (necelých), Lupa = 412, Knihy = 341..
    Bude to stačit? Nebo je to málo? Nemyslím celkově, jen k dnešnímu dni a této hodině..
    Celkově má být - 5000x matčina láska, 11000x otcova láska, 800x lupa, 400x kniha o hmyzu

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

A jedeme dál ....

matčina láska: Mám 2135. Ideální stav 1635. Plním na 130,6% Hotovo 42,7%
    otcova láska: Mám 7897. Ideální stav 3597. Plním na 219,5% Hotovo 71,8%
    kniha o hmyzu: Mám 386. Ideální stav 131. Plním na 294,7% Hotovo 96,5%
    lupa: Mám 472. Ideální stav 262. Plním na 180,2% Hotovo 59%

3. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak poslední akční napěstované a vypadá to takhle -

matčina láska: Mám 5231. Ideální stav 1635. Plním na 319,9% Hotovo 104,6%
    otcova láska : Mám 11276. Ideální stav 3597. Plním na 313,5% Hotovo 102,5%
    lupa: Mám 583. Ideální stav 262. Plním na 222,5% Hotovo 72,9%
    kniha : Mám 449. Ideální stav 131. Plním na 342,7% Hotovo 112,2%

takže mě chybí 217 lup a je hotovo.Na farmičce všude obr stromy,obr chlívky a zbytek výroben a zvířátek,co potřebuju,tak nebude problém o zbývající lupy.Do konce 96 hodin,to splním v pohodě.Hezkou hru a klidné pěstování.:)

4. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

Ahojky, tak mi chybí papalásky 3954, mamčalásky 1550, knih 100 a lup 405. Žabky i sakury mám, ale stonek mi celkem zeje prázdnotou, tak bych to rád dodělal. To klikání mi zatím nevadí. Jinak pěkný den a spokojené pěstování. U nás se stěhují sousedi, rachot po celém domě , tak asi půjdu do pryč. Ještě sklidím mamalásku tak za půl hoďky a jdu. Kutílek 1929 F 79, B 76

Naposledy upraveno: 9/5/15
  5. 1robinsonka1

1robinsonka1 Aktivní autor

Ahoj akce se zúčastním,dělám každou akci ze zvyku,tátova láska napěstovaná a ještě jednoa louka se zrající matčinou láskou a bude dopěstováno,pak už jen lupy ,knihy už mám.Výhoda byla ,že květiny byly časově dobré jedna matka =2 x táta to mi vyhovovalo.Přeji všem hezký zbytek víkendu,i když sluníčka je pomálu.

6. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Kytičky jsou ve stodole, knih už je víc než potřebuji, ale lupa chybí = 213 ks. Tak to je v pohodě. Farma je již upravena do normální podoby pouze jsem vysadila všechny tajemničky = stáje i stromky, které byly v liště. Tak uvidíme co z toho bude za překvapení.
    Všem přeji krásný víkend.

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Venku leje, akční kvítí zraje dlouho, nuda , ale stejně jedu jen o vodě . Sklízet se bude
    až za dvě hodinky . Co já budu dělat ?
    Tyto práce mě nebaví , v televizi nic , farma nic , venku nic ....že já asi usnu . xD

matčina láska: Mám 2135. Ideální stav 1700. Plním na 125,6% Hotovo 42,7%
    otcova láska: Mám 8637. Ideální stav 3740. Plním na 230,9% Hotovo 78,5%
    kniha o hmyzu: Mám 392. Ideální stav 136. Plním na 288,2% Hotovo 98%
    lupa: Mám 481. Ideální stav 272. Plním na 176,8% Hotovo 60,1%

8. elbedna

elbedna Znalec fóra

Začíná u nás bouřit tak snad sklidím poslední akční včas.
    Budu čekat jen na lupy, ostatní už čeká ve stodole.
    Do úkolu dodávám až když mám všechno.
    Hezkou hru všem.

9. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Ahoj vespolek!
    Ještěže jsem si udělala trochu času na fórum, když už konečně malošek usnul... zjistila jsem, že už mám té 10hodinovky (matčino kvítko?) asi dostatek, takže teď sklidím, až už můžu "jet" jen tu 5hodinovou (otcova?)

Asi akci udělám celou, i když jsem ji v takovém duchu nezačínala...

...no, vlastně bude záležet na tom, jak popadají lupy. Knih vypadá, že vypadává dostatek. Tech mi chybí méně. Lupy jsou na tom hůř 8)

EDIT: Kdybych se dnes odpoledne nevydala sem na fórum, úplně by mi unikla další změna na téma Hnůj o_O

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Lupy -takže je jasná volba, jaké dárky posílat, pokud si někdo neřekne jinak.
    k.vitek: Abys věděla, jaká jsem zmatená včela, myslela jsem zprvu, že ta desetihodinovka souvisí s péčí o maloška. Pak mi došlo, že ji taky pěstuješ.xD
    P.S. Naše tříměsíční kočička dnes řekla první slovo. Ona totiž nesmírně ráda telefonuje- když se jí nedá mobil k oušku, řve jak tur. Takže jsem na ni chvíli šišlala, ona se tlemila jak sluníčko, pak jsem pravila: Tak já už jdu, ahoj. A ona odpověděla: Aóooíííí... I syn to slyšel. Tvrdí, že fakt řekla ahoj, jen ještě nemá vyvinutá mluvidla. Poradila jsem mu , aby jí dal tužku a blok, třeba nám napíše.xD

11. Cristenaa

Cristenaa Rádoby autor

Tak já mám také hotovo, jen ty lupy nějak nepadaj a nevím z čeho budou padat jelikož jsem 46 level a dlouhodobé rostliny ještě nemám...nejdelší mám dýni :(

12. besineček

besineček Pisálek fóra

Cristenaa
    další možnost je co nejdelší chlívky a samozřejmě stromy .... nejlépe z tajemniček .... chce to vyzkoušet a stromy se dají zkrátit ultrahnojivem ;)
    / nicméně ani dýně mi nepřipadá až tak špatná, ale určitě budou lepší velká pole /

pajaable, k.vitek a petaM2001 tohle ocenili.
  13. Cristenaa

Cristenaa Rádoby autor

besineček

jj díky, jen co se mi dodělá poslední várka dám farmu do původního stavu a uvidíme no...stonek nutně mít nepotřebuju, ale ta MJS by mě štvala :D

marcelina0007 a petaM2001 tohle ocenili.
  14. toibf

toibf Rádoby autor

Kytky napěstováné, už jen počkat na 261ks lup a bude hotovo. Farma v původním stavu, zasazené karafiáty, uvidíme zítra a pozítří, kolik mi jich vyskočí. Ostatním přeji ať to dobře padá.

15. besineček

besineček Pisálek fóra

Cristenaa
    .... ještě mě napadá jedna možnost .... byť pro budoucnost farmy trošku neefektivní .... pokračovat dál v pěstování akční desetihodinovky ;), protože asi bude na vypadávátka lepší než šestihodinovka. BZ z toho padají taky, jen do stodoly to je k ničemu. A soukromě mám pocit, že bude lepší nechat to na velkých polích a raději zkracovat vodou i hnojem, čímž se získá víc sklizní.
    Každopádně držím palce :p

16. tavos7

tavos7 Expert fóra

Cristenaa, jak již besineček psal(a) naflákej na Divošku výrobny, chlévy nad 12h a všechny stromy co máš. Na Hlavní a Mýtině bych jel dál (pokud tam není co delšího dát) v akční 10h mámině kytce a na Baha taky stromů co to dá (třeba něco ještě přikup) a točit co máš nejdelší nebo taky akční 5h otcovu lásku. I když nebudeš produkovat normální rostliny, pomůže to padátkům, za nadpěstované akční bude po skončení alespoň náplast v podobě 5kr. za 10h a 2kr. za 5h za kus.

maribeja, k.vitek a petaM2001 tohle ocenili.
  17. Cristenaa

Cristenaa Rádoby autor

besineček

nooo to mě taky napadlo, ale ja řikáš, k čemu mi to je? :D no na noc asi desetihodinovku dám, i když už ji ted mám do zasoby....děkuju, snad to napadá...

18. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já si jedu akcičku lážo..plážo.Spíš lážo...První den jsem na ní zapomněla, vysadila jsem první kytičky ve 22h...druhý den jsem to rozjela všude, odjela na celodenní výlet s rodinou, večer sklidila, vysela otcovu lásku, že sklidím těsně před půlnocí, ale usnula jsem a sklízela až ráno. Tudíž opravdově jedu až dnes. Otcovy lásky mi chybí 4000...mám ale všude zaseto...tudíž 2 otočky a je hotovo a matčiny lásky chybí 3450...to dodělám zítra. Jen lup chybí více jak 400, nějak nepadají.Knih chybí asi 50. Ale jelikož je ještě 90h do konce akce, vše by mělo dopadat bez problémů...pokud se tedy lupy nerozhodly padat lážo.. plážo:D

19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Další sklizeň za mnou .

matčina láska: Mám 2600. Ideální stav 1780. Plním na 146,1% Hotovo 52%(+sadba na 1 poli)
    otcova láska: Mám 9196. Ideální stav 3916. Plním na 234,8% Hotovo 83,6%(+sadba na3 polích)
    kniha o hmyzu: Mám 408. Ideální stav 142. Plním na 287,3% Hotovo 102%
    lupa: Mám 517. Ideální stav 285. Plním na 181,4% Hotovo 64,6%

A jdu fandit slovenskému týmu , však jsou naši bratři . :inlove:

20. k.vitek

k.vitek Titán fóra

o_O To jsem teda počtář!?!!! Kdo to tu dával foto s počtem 5.000 ks přesně a 11.002 ks? Twinulka? Ehm, tak já jsem dlouhodobou Mateřskou přepěstovala o 1.177 ks!!! :music: To už jsem mohla 2x obrátit Otcovskou krátkodobou... Tak jedem dál! Ještě mi chybí 4.000 ks.
    A další co chybí je 18 ks knih a 281 ks lupy.

EDIT pro -pechfógl-: drahá, s péčí o maloška, kterému je 2 roky a 9 měsíců, to od léta nepřeháním. To jsem zapíchla rodičovskou dovolenou a v rámci udržení pevného psychického zdraví se naplno vrátila do práce. Celodenní péčí se Toňovi ten 3. rok jeho věku věnuje tatínek ;) No, jen do léta, kdy mu budou 3 a pošupajdí do školky. Ehm, momentálně odplínkováváme. A v kombinaci s pubertou prvorozeného Víti je to výživné :D:music:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.