Den rodičů 2015 (7.5. - 13.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 6/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No nemam zadny prostoj, ale kdyz nechodim do prace, tak proste stiham jen jednu dlouhou a jednu kratkou za den.... a pak dlouhou na noc... na Baha teda 3 pres den, na noc Zazvor a mezi tim neco kratkyho... takze to nepribejva a placat hnuj ani SH nebudu...
    S vypadavanim problem nemam, sousedi a J.C. se snazi hodne... zatim jsem nic nevlozil, neni tam zas tolik zajimavyho v odmenach, ale zase nemuzu si stezovat...

Vypadavat ma 134 lup/den, v tuto chvili ma byt 178 ([0.ukol]+178 ) nebo chybet 622, mam 448 (chybi 352 ), mam 56% hotovo.
    Vypadavat ma 67 knih/den, v tuto chvili ma byt 89 nebo chybet 311, mam 339 (chybi 61 ), mam 84% hotovo.
    Stav matek : idealne 1112 kusu (834/den, [2.ukol]+212 kusu ), mam 2720 z 5000 (54% ).
    Stav otcu : idealne 2446 kusu (1834/den ), mam 3801 z 11000 (34% ).
    Zatim uplynulo 22% casu, zbyva 111 hodin.

2. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak po půlnoční sklizni to vypadá takhle -
    matčina láska má být 5000 : Mám 3623. Ideální stav 1190. Plním na 304,5% Hotovo 72,5%
    otcova láska má být 11000 : Mám 10070. Ideální stav 2618. Plním na 384,6% Hotovo 91,5%
    lupa má být 800 : Mám 484. Ideální stav 190. Plním na 254,7% Hotovo 60,5%
    kniha má být 400 : Mám 369. Ideální stav 95. Plním na 388,4% Hotovo 92,2%

myslím,že dneska už dopěstuju akční a lupy už lehce dopadají ,knihy budou hotové ráno po sklizni.Hezkou hru a pro dnešek krásnou dobrou noc. :)

3. anvan

anvan Dozorce fóra

Ty dlouhodobé kytky mi moc nesedí - vlastně pořád jen čekám, než kytky narostou - a tím, že se jen čeká tak mi velice pomalu přibývají vypadávátka. Kniha je v pohodě, ale ty lupy, to je bída!!!!! už abych mohla dát farmičku zpět do původního stavu, to pak doufám začne padat líp. Jinak je to spíš odpočinková akce, což je na tento víkend po minulých akcích jen dobře. Všem ať se daří!!!

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Souhlas, akce je odpočinková. Řádek nám bude dávat mandragoru, které mám ve spižírně přes 53 tisíc a skřítky nevyužívám, protože zabírají mnoho místa už v tak malých prostorách na pěstování. Skončila jsem v polovině 3 stupně. Proč se nedá třeba skřítek zmenšit, pouze na jedno políčko a aby to platilo pro všechny plochy? Ještě lepší by bylo, kdyby se po použití objevil v bonusu v kategorii stříbra a působil tam po svou dobu pro všechna pole? Co na to RT? Krásný den a ať nám to padá!!!;););)

5. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

mutrlove: Mám 2348. Ideální stav 1480. Plním na 158,6% Hotovo 47%
    fotrlove: Mám 10290. Ideální stav 3256. Plním na 316% Hotovo 93,5%
    lupa : Mám 350. Ideální stav 237. Plním na 147,7% Hotovo 43,8%
    kniha: Mám 267. Ideální stav 118. Plním na 226,3% Hotovo 66,8%
    kytky dobrý ale ty lupy hm co taky chci v sobotu ráno že:)

6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

pěkné ráno všem :) [​IMG] ...... stačí se trošku rozhýbat a hned to jde lépe xD ... něco málo na zub [​IMG] ..... už jsem brzy sklízela a za chvilku budu zase :) ... celkem mi ještě chybí: láska od mámy 3 104, od táty 3 691, lupy 373 a knížek 90 ..... odsejpá to a to je supr :p .... no a zítra je náš svátek :inlove: a já určitě budu klikat farmičku hoodně nenápadně :D ... budu fakt rozumná a hodná máma xD .....

7. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobré ránko ;)
    Tak akční napěstovaná chybí něco málo přes 300 přibližovadel :D Jsem tak uvažovala zda to není vtípek od RT z věčného koukání do PC a klikání se nám zrak zhoršuje :D Proto ty přibližovadla :D

Krásný upršený den ;) Andulííí

8. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Krásné sobotní ráno všem farmářům.

Tak jsem měla podle předpokladu ráno dopěstováno. SH jsem tentokrát moc nepoužívala, jen na rozpěstování pro celé možné plochy k setí, hnojila jsem pokaždé ze zásob a tentokrát byly i nějaké prostoje, když ta dlouhá nešla dát na noc na bahamku a mýtinu, ale zas to nebylo tak strašné, při rozpěstování jsem nestíhala a tak se mně časy krátké s dlouhou na sklizeň ob jedno rozjely..
    A teď už budu čekat jen na lupy, farmu jsem téměř vrátila do původního stavu, jen na bahamku jsem nedala ještě stromy, ale dám tam zázvor a na hlavní zaseju lískováky a večer po návratu uvidím, zda-li budou i lupy v potřebném množství.

9. Simík21

Simík21 Znalec fóra

také přeji dobré ránko ;) moje skóre je následující:

mamka: Mám 1760. Ideální stav 1415. Plním na 124,4% Hotovo 39,6%
    tatka: Mám 2060. Ideální stav 1781. Plním na 115,7% Hotovo 36,8%
    kuky: Mám 314. Ideální stav 210. Plním na 149,5% Hotovo 47,6%
    kniga: Mám 252. Ideální stav 57. Plním na 442,1% Hotovo 140%

a pro ty co to plní celé... :)

mamka: Ideální stav 1505
    tatka: Ideální stav 3311
    kuky: Ideální stav 241
    kniga: Ideální stav 120

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak já mám v pěsování hokej, že by mi Jágr záviděl. Včera v pozdních večerních hodinách mě přepadl splín, takže jsem naházela vypěstované do úkolů a teď vůbec nevím, kolik čeho mám ještě dodat..

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tentokrát jsem u akce opravdu dával pozor a napěstováno v pohodě již včera!:) Splnil jsem všechny úkoly ,kromě posledního prvního bo na něj nemám Lupy.Chybí 139 Lup.Řádek jsem aktivoval včera,protože 2 Papírová srdce mám již hodně dlouho v liště! Na farmu jsem vrátil jen Biolaboratoře a Obrstromy, na zbytku farmy zasety růže a na baha citrónová tráva. Nyní si dáme chvíli voraz,neboť nás čeká šlechtění kukaček, kterého se neůčastním.Budu si na další pěstovací akci pomalu syslit SH a dodělávat nějaké dlouhodobé úkoly v družstvu!:)

12. Rony84

Rony84 Perspektivní autor

To je fakt, tohle by taky sneslo vylepšení. Když dodávám v průběhu, tak mi pak vadí, že se mi někde nezobrazí, kolik už toho mám z celku, na dopočítávání nemám čas. Chce to zavést nějaký teploměr, kde to budeme jasně vidět.

Jinak akce je pro mě totálně otravná, pěstuji z povinnosti, protože byl svátek, tak mám šanci to zase jednou dodělat. Ta délka rostlin a to rozdělení na plochy je hrůza.

13. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Tak mi chybí 2 knihy a 233 lupa a bude hotovo

Farmerama 96+ *** Bahamarama 238+
    farmařím od 5.10.2010

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Ja si vzdycky napisu podle ukolu kolik jsem vhodil, nad tim mam kolik mam vhodit a jeste kolik mam zasobu (vidim kdyz seju)... takze pak kdyz dam do ukolu tak prictu vhozeny, kdyz sklidim tak napisu kolik mam a je to...
    Ukaze mi pak kolik schazi, podelenim zisku policek i kolik otocek a co vic si prat?
    Dnes uz nebudu delat matky, ty dam na noc a budou komplet, pojedu jen otce, ale nestiham to, az zitra...

Vypadavat ma 134 lup/den, v tuto chvili ma byt 236 ([0.ukol]+236 ) nebo chybet 564, mam 448 (chybi 352 ), mam 56% hotovo.
    Vypadavat ma 67 knih/den, v tuto chvili ma byt 118 nebo chybet 282, mam 339 (chybi 61 ), mam 84% hotovo.
    Stav matek : idealne 1472 kusu (834/den, [2.ukol]+572 kusu ), mam 3878 z 5000 (77% ).
    Stav otcu : idealne 3237 kusu (1834/den ), mam 3303 z 11000 (30% ).
    Zatim uplynulo 29% casu, zbyva 101 hodin.

15. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jelikož cpu RT peníze za kombajn tak vždycky napěstuji počkám na vypadávátka a naházím to najednou nemusím přemešlet co kdy a kde;)jo a k akci ted honím fialky tak su zvědavej jak to z nich bude padat

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký den přeji. Skluz, který mi vznikl pojížďkami za velkými nákupy a následně včera vlastní
    nepozorností, když jsem si zapomněla sníst pár marmošek do zásoby, se začíná dotahovat,
    už jsem v normálu. Jen tak dál. ;)

matčina láska: Mám 2135. Ideální stav 1540. Plním na 138,6% Hotovo 42,7%(+osázeno 1 pole)
    otcova láska: Mám 7153. Ideální stav 3388. Plním na 211,1% Hotovo 65% (+osázena 3 pole)
    kniha o hmyzu: Mám 378. Ideální stav 123. Plním na 307,3% Hotovo 94,5%
    lupa: Mám 457. Ideální stav 246. Plním na 185,8% Hotovo 57,1%

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jo Tassadare, napsat si to dokážu taky, ale najít to pak.. onehdy jsem skóre (asi dva dny po akci) našla na lednici, kam si magnetuju nákupy u Alberta.:p
    No a představte si, že mně, starému vlčákovi, najednou dojdou némlich švestky, kterých jsem vždycky měla tak o 15 000 víc, než jsem ptořebovala!:cry:>:(:wuerg:

18. jahudka81

jahudka81 Rádoby autor

Hezkou májovou sobotu všem! Akci jedu, sem tam nějaký prostoj vznikne když se virtuální farma střetne s reálným životem :) ale pokračuju uspokojivě. Jelikož v minulosti se stávalo, že před koncem akce něco zahaprovalo (internet, PC, farmerama, reálné povinnosti) a ač napěstováno, nestihli jsme dodat...tak dodávám průběžně dle hesla "koho kaše spálila ten i na podmáslí fouká". Mám velký nedostatek lup, ale snad to ještě napadá v potřebném počtu. Všem přeju úspěšné splnění toho co by rádi.

19. Nestyda

Nestyda Perspektivní autor

Ahoj tak já jedu na pohodu.. myslím, že to nedám vše, ale něco jo ;)

Matčina láska: Mám 1605. Ideální stav 1575. Plním na 101,9% Hotovo 32,1%
    Otcova láska: Mám 3231. Ideální stav 3465. Plním na 93,2% Hotovo 29,4%
    Lupa: Mám 328. Ideální stav 252. Plním na 130,2% Hotovo 41%
    Kniha o hmyzu: Mám 285. Ideální stav 126. Plním na 226,2% Hotovo 71,2%

20. včela67

včela67 Aktivní autor

ještě jedna otočka akčních plodin a je dopěstováno,,,knihy jsou ve stodole všechny a zvětšovadla dopají zítra z dlouhodobek,,,já jsem s akcí spokojená,,,10hodinovka mi vyhovuje,,,nemusí se sedět u pc a můžu vyrazit i na procházku a nebo něco popracovat na zahrádku :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.