Den chrámových opic II (13.2. - 19.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Půl hodiny šlechtění (navíc pouze 3 odznaky obojživelníků a 1 odznak plazů), zhruba čtvrt hodiny dodávání. akční plodina ponechána "u ledu" a akce je splněna.
    Tyhle šlechticí akce mám rád - žádné pěstování, žádné honění, jen musí mít člověk dostatek SK (díky, kolo štěstí!).
    A první nevyrobená, nekoupená či nevyhraná velikonoční marmeláda již přistála ze stonku do mé stodoly...

2. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Mám hotovo, řádek na stonku, tanečníci se svíjí v závěrečném tanci. Jen těch odznaků mi zbylo nějak moc, padaly sice často po dvou, ale nesprávné barvy.

3. naminka

naminka Zelenáč fóra

Ahoj Zrzinko, já bohužel želvu nemám a na trhu se bohužel nedá koupit jen jedna a na zbytečných 20 bohužel nemám :-D Nebyla by si prosím tak hodná a nedala tam jednu k prodeji? Já tu želvu přehlídla a teď na tom stojím. Moc děkuji a přeji krásné farmaření :)

jindrasofr, radyn.m a Y_n_O tohle ocenili.
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

naminka - musíte být na stejném trhu, abys mohla od Zrzinky želvu koupit ;)

Jak získat informaci jaký jsem trh?

> zde klikněte a zadejte své ID <

a poté stiskněte enter

Naposledy upraveno: 15/2/19
    Honzulka05, jindrasofr a Y_n_O tohle ocenili.
  5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak se na to vyspím a ráno už možná nebudu tak vzteklá... 8)

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Super. Přelstili nás jako vždy, musíme hrát jak oni pískají ,-)) nepochybuji, že to dáš.

A hele, nový podpis, se nedivím, že tě totemy nepřitahují ,-))

7. naminka

naminka Zelenáč fóra

Moc děkuji za info, Skali, dobré vědět ;)

jindrasofr a Skali tohle ocenili.
  8. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak hotovo na dve otocky slechteni, odznaku zbylo hodne navic, nejak se darilo bonusovy druhy... a dokonce jsem akcni zasadil a ejhle, ono to stacilo... stonek hotovy, akorat ta volna dekorka ne, tu umistim az pozdeji...

Honzulka05 a jindrasofr tohle ocenili.
  9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pitrýsku, to mi Astridka umožnila vystřílet a zapálit centrálu v Hamburku... a proto se mi bude dobře spát a ráno budu stavět totemy bez remcání... 8)

10. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak jsem si trochu zašlechtila,akce hotová.Jen nějak nechápu( asi je to tou pozdní dobou) co dává poslední dekorka Rokec v džungli
    - bonusové BZ ke slizni L. Co to je prosím to L .:(

Honzulka05, jindrasofr a jana151049 tohle ocenili.
  11. jitikw

jitikw Perspektivní autor

tak jsem se zasekla na posledním totemu. Nemám zvěřinu - ani žáby, ani včely, ani motýli. Na trhu se pohybují ceny za kus až u 100tisíců.... Takže jsou nacpáni ve zvěřinci a dokonce jsem jim dopřála i SK. Tak snad za 7 hodin se posunu o malou píď.. :cry::)

Honzulka05, jindrasofr a evainfo tohle ocenili.
  12. vrbovka

vrbovka Aktivní autor

Akce na pohodu, splněná ale taky jsem asi moc šlechtila, že mi zbyly odznáčky. o_O

13. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Akce večer hotová -z taj.sazenic se vyklubal 2x muďoul,což jsem zírala,protože se mě stalo poprvé,že hned 2 kousky.Za to z druhých TS nic nového jen jilmXXL a vrba XXL.Žáby mě taky daly zabrat,něco více jsem za ně utratila,ale akce bezva.

LV 190

Honzulka05, jindrasofr a k.vitek tohle ocenili.
  14. stěby

stěby Hvězda fóra

Stonek hotový, zvířena se dokroutila 8). Ještě si symbolicky zašlechtím, teď jsem se dal na ryby ;). A jdu se podívat, co jsem vlastně všechno dostal. Jak jsem bouchal jednotlivé totemy, moc jsem dílčí ceny nevnímal :p.

jindrasofr a evainfo tohle ocenili.
  15. timonek.

timonek. Pilný autor

Bonusové BZ ke sklizni L[​IMG]Zlatý+ 200% BZ na 24 hod. při sklizni všech předmětů na FarměÚčinkuje i na Hřišti pro mazlíky.
    ps.:L-large (velký-200%)
    s-small (malý-100%)

Naposledy upraveno: 16/2/19
  16. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, před chvílí jsem akci dokončila.;) Trochu šlechtěnců do stodoly přibylo, nějaké SK zbylo. Jen těch základních zvířat ubývá, když ani není čas je nasadit na plochu - maximálně 24 hodin mezi akcemi.:(

17. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Ale tak to bylo i minule, pokud si vzpomínám. Pokud si nepostavila v jednom stupni oba totemy, dál to nepustilo.
    Nu, pošlechťuju i další potřebné do úkolů v družstvu... jakože psy, slony...
    takže budu mít hodně odznaků navíc.
    A doplňuju taky pěstováním akční. Pro jistotu. Protože tolik SK zas nemám. A nechci zůstat před cílovou čárou.

18. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Děkuji moc,nějak mi to nemyslelo. :)

19. elen45

elen45 Magnát fóra

ahoj všem, ráno jsem sklidila poslední kytky a dodělala 11 a 12 totemy - takže hotovo, na noc jsem si dala ještě šlechtění jen tak navíc, takže přes 300 odznaků navíc - postup jsem měla následující: vypsala jsem si co chci (BZ) a co potřebuji, zjistila co mám (skoro všechno jsem měla), nejhorší jsem viděla šlechtění žab, protože jsem skoro žádné neměla a díky BB jsem to dala (96 odznaků) - takže OK

Honzulka05 a jindrasofr tohle ocenili.
  20. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Totemy hotové, přebytek spouty akční :Da dekorka v parku. Žel já hlupák nekoukající "přehlédl" (nevím vůbec jak), v odměnách ty upgrade továrny, a nezískal tudíž ani jeden :cry:xD, bo nějakým záhadným způsobem jsem se jim všem vyhnul xD. Ale, jak v nějaké diskuzi kdosi napsal: "...upradů bude ještě tolik, že se budou časem nakonec hromadit v liště". :)
    Na stonek jsem zase zapomněl a doplnil dekorkama před chvílí, po přečtení diskuzí :D :)

maminka: na jakém jsi trhu? Pář želv se u mne najde ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.