Den chrámových opic II (13.2. - 19.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. stěby

stěby Hvězda fóra

Já už bych totemoval jak divočák :D, ale čekám na BB. Jakožto správný hamoun se mi nechce plácat SK na jednoho šlechtěnce, když můžu mít za stejný prachy dva 8):p. Aspoň se mi namnoží základ potřebného kvítí. Na stole mi trůní rozpis na jednotlivé dodávky, mám toho mix: 684 SK a 3200 totemkytky. Zítra večír to bude lítat jedna báseň :D.

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Rozjel jsem to už včera, na mé farmě nehraje roli jestli je BB nebo ne ,-))
    I bez BB občas dostanu víc než jednoho i 4 netopýři byli + jeden vyšlechtěný a odznaky jsou pestré, proto tuli naplním jen na určitý počet a ne plný. Pak jen doplním podle potřeby.

3. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Hned jak začne Baby boom
    sklidím zralý tulidům.
    SK hodím háďatům
    a oddám se krásným snům,
    jak se svižně akce plní,
    když zvířata boky vlní
    při tom mocném tulení
    a šíleném množení...

Už aby ten BB začal - během čekání mě přepadly můzy.
    Nepřejte si radši ani vědět, co mě napadá za hrůzy...

4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Pořád čekám na BB. Houpu si nožkama, popíjím čajík a mažu manželce ...... ehmm .... bolavé i nebolavé místa :music:
    Po včerejším zmateném pobíhání a nakupení 20 věcí není ani smítečko, takže vychutnávám sluníčko a pohodu.
    Kytek už mám asi dost na nějaké větší rozjetí a zbytek prostě nějak napěstuju. Nechtějí toho 8 tun, tak snad nebudu muset plácat SHáčko.
    Dneska je vážně hezky.

5. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Martina1975: Fakt? Nj, v ofi to píší, hmmm, tak to jedno šlechtění bude ještě bez BB, postupuji pomalu a jistě, čekám opět na kytku. Totemů vyřezaných 17. Stihnout bych to měla. Počet šlechtění zadávám podle počtu odznaků, teď po ránu to chtělo 26 rybích, 8 jich napadalo z jiného šlechtění, tak jen 18x. Ušetřeno tak 16 KS SK, tož tak je to fajn.

Naposledy upraveno: 15/2/19
  6. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak ja mam zatim splneno 14 totemu, dnes uz pockam do vecera na BB, at je zviratek trochu vic a neco se vrati

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Krucipüsk, to musím splnit i to, co nechci, abych se posunula k dalšímu totemu? Nestačí jeden, musím dva? Ve druhé hře chci plnit obsidián a je šedý, nemůžu... Píše mi to, že musím splnit něco dřív... První totem jsem postavila... Tak na to házím bobek... a ten musí mít váhu, když je u nás na trhu za 2.500 :)

bursuk59, -Kuteno- a babako tohle ocenili.
  8. Pitrýsek47

Máš na výběr 3 totemy, proklikej je a zjisti kolik čeho máš a pak si vyber 2 nejvhodnější, nejdou ale použít oba stejné stojany na 2 totemy ,-)
    Dva na každou minihru, vlevo a vpravo a můžeš si zatančit hula, hula ,-)
    Červeným křížkem můžeš stojan zrušit, ale pokud dodáš třeba žábu tak ho musíš dokončit.

Edit: hraj dál, je to legrace, stejně jsi u netu ,-)

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Y_n_O a bude bobek ještě dražší, když přibyla děsivka :pxD:music:

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

No tak jó ... to jsem měla číst, než jsem teď po příchodu z práce sklidila plný tulidomek s poctivou genetikou xD .... jsem si myslela, že BB už jede a pořád a stále si říkám ... nebuď zbrklá :p.
    Ale to pomalu jde, došli kytky v 11-tém úkolu tak zase až zítra a bude hotovo ;)

11. martina19751

martina19751 Analytik fóra

evainfo---no prislovi spechej pomalu tady plati dvakrat
    18h startujeeeeeeeeem

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

martina1975 ... když spěchám, tak doběhnu vždy na 100%, no tady by se spíše hodilo - nemysli, ale přemýšlej xD :p

13. Krasomila333

Krasomila333 Perspektivní autor

tak akce hotová , šlo to rychle :):)

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pitrýsek: splnila jsem totem. Chci postoupit k postavení dalšího posunem šipkou. Nemůžu. Musím postavit v jedničce oba dva. Tak na to sejřím...

15. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Sklidil jsem tulidomek a mám metálů jak válečný veterán.

16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Y_n_O - no, musíš vyřezat totemy dva. Jinak jsou u další skupiny tanečníků zámečky (čerstvě vyzkoušeno) ;)

Honzulka05, Y_n_O a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  17. alloha8

alloha8 Perspektivní autor

Totemy dokončeny. Dokonce jsem akční přepěstovala skoro o dva tisíce, nevím asi jsem měla nějaké zatmění mysli :music:xD Jinak přeskoky při BB tentokrát docela ušly :)

18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ešte mi treba vyzdobiť 3 totemy a stonka bude ale až zajtra.Musím ešte napestovať tie biele potvory čo rastú 9 hodín,ale nevadí.Navyše nebudem robiť nič TBS nenaháňam kôli ZB tých mám dosť aj tak nemám čo aktivovať v opičom chráme;);).

19. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Čekala jsem na BB,jsem u totemu 11-12 čekám na tuli domek a pojedu dál Než půjdu spát,měla bych mít hotovo;)

20. Pitrýsek47

Já tomu rozumím ale je škoda nehrát, jde to dobře i z kytek. Nevzdávej to. Dva a dva a za chvíli jsi na konci, zvlášť při BB.

Honzulka05, -Kuteno- a Y_n_O tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.