Den chrámových opic (13.5. - 19.5.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/5/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

No není to smůla? chybí 102 plumérií na dokončení, tak až v 15,30 hod :p

2. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

ta akcia sa vlečie strašne dlho ešte 5 totemov chýba...

radyn.m a maribeja tohle ocenili.
  3. stěby

stěby Hvězda fóra

Fůůů :cry:! Zraje poslední várka z potřebných 25 080 plumérií. A jak vyhopsá posledních 220 tiár, budu mít od totemů pokoj. S pomocí jehličkovité růže na noc to zítra ráno vidím na finální fanfáry :D.

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Teda jak vy to delate, ja jsem teprv v polovine, ze tu nekdo ma vedlejsi pole k pestovani :)

5. libakos

libakos Polobůh fóra

Také je akce za mnou,na mýtině byly neustále obr stromy na SH a to pomohlo.Bonus jsem měla 2x +1

maribeja a DANKA722 tohle ocenili.
  6. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

A já si akci opět vychutnávám,pěkně pomaloučku,polehoučku ;) kdybych měla bobra,určitě by byl rychlejší jak já :D

7. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Hlásim hotovo :D Moja prvá akcia pri ktorej som používal JC (21ks) ten jeden kus je rezervovaný do stromu lebo nemám hviezdičky.
    a musím uznať, že sa skutočne oplatia tie JCčka na padátka, len škoda že sa akčné a padátka nedajú predávať na trhu.[​IMG]

8. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Noo, protože došel brácha a vcelku jsme se zakecali, tak asi bude i sklizeň v půl 12.... to bude hotový 10 totem....
    A pak se uvidí, kolik ještě čeho bude potřeba.

Peto121 tohle ocenil(a).
  9. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] [​IMG]
    vybrala som sa menej schodnou cestou kvôli bedni s bonusmi, skutočnosť nepredčila očakávanie:(, také mám aj z neba

radyn.m tohle ocenil(a).
  10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

To by clovek nerekl, jak pomuze 200% na 12 hodin :)
    Prakticky hnuj z bedynek a uz jedu na posledni dva totemy, takze by to bez problemu melo v pohode klapnout...

radyn.m tohle ocenil(a).
  11. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Bré ráno kulaci...
    Nešťastnou náhodou jsem tuto akci začal hrát včera dopoledne.
    A vypadá to, že bude hotovo po 24 hodinách.
    Žádná velká zábava, žádné velké odměny, žádné velké nadšení z cen.
    Bruno Ferrari by byl nadšený, já však na opice moc nejsem.
    Tož krásné vstávání, rukám klid a pěkný šábes soudruzi...

12. libakos

libakos Polobůh fóra

Sluníčkové ráno,akce jsou za mnou a ze získaných 15 Tch (9 skoromravenců) + něco z minulé akce , vše oranž nebo žluťásci,stále víc se přikláním k tomu abych se nedala zlákat na koupi stájí.:(

maribeja, evainfo a Xenie6161 tohle ocenili.
  13. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ranní pták dál doskák, nebo tak nějak.
    :D

A ještě jedna zpráva o dobrém konci.
    "Chuck Norris chytil koronavirus!
    Ale bylo mu ho líto, tak ho zase pustil"

Naposledy upraveno: 16/5/20
  14. babina51

babina51 Veterán fóra

Dnes ráno jsem vytočila sklizeň 100% na 24 hod..Ještě zbývá dodat 6 totemů s bonusem to hravě zvládnu.Akční dávám i na noc,padátek mám dost.
    FA224...BAHA525

modro.ocko22 a raddre tohle ocenili.
  15. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj,takto umím já vytáčet na KŠ bonusy
    ten jeden je na 3 hod,rostlina roste necelé 4 tak to je fakt terno:wuerg: a další várka bonusů je zde
    celkem jsem utratila 50 pl,většinou samé fialové kapky atd::sleepy:
    PS:špatně jsem se podívala ten bonus je na dílnu.
    Ano,děkuji skali je na 6 hod do dílny,radovala jsem se předčasně

Naposledy upraveno: 16/5/20
    maribeja a matlafous123 tohle ocenili.
  16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

modro.ocko22 - ahoj, veškeré bonusy +1 (včetně toho ze všech budov z dílny) jsou na 6 hodin.
    Na tři hodiny to budeš mít bonus na BZ/TBZ (50%, 100%....) ;)

17. herda21

herda21 Expert fóra

Hmm, tak jsem tak nějak rozpačitá z této akce. Bez přečtení pokynů jsem se pustila zlehka do setby a sklizně, abych zaplnila prázdno po odjezdu mého malého vnoučka, který tady se mnou (k mé obrovské radosti) strávil téměř týden... Teď jsem postavila polovinu totemů (na víc mi nestačí vypěstovaná kytka) a z pročítaného textu vyplývá, že vlastně se snažím jen proto, aby mi ve skladu trčely další, vpodstatě neupotřebitelné dekorky. Chjo. Doufám, že vynaložené plodiny, ovoce a výrobky nebudou chybět v dodávkách do nové sezóny... Surikatu i nový strom bych s radostí přivítala. Takže nejspíš tuto akci doborovolně opustím a budu pěstovat potřebné do doplnění zásob ve stodůlce. Příště budu raději nejprve číst. Pilníkům i lenošíkům přeji báječný relax víkend se sluncem na obloze i v duši. :)

18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

herda21 Kdyz uz jsi se do toho dala, neni skoda nedojit pro dekorku na konci, ktera dava plus bonus 35% BZ/TBZ? Predchozi tri ti sice budou nejspis lezet bez vyuziti v bedne, ale tu posledni urcite jeste na hriste pro mazliky nekam vmacknes - je prtava ;)
    Aktualni stav: vlece se to a chybi jeste 3 totemy :eek:

maribeja a Jonsdorf tohle ocenili.
  19. Jemima62

Jemima62 Rádoby autor

:DPřátelé já nevím --- vrátila jsem se ke hře po velmi dlouhé době, ale přece pro někoho je to O.K., pro někoho to nemá význam - berme to tak jak to je trošku se s tím popasujeme přeji krásný večer všem.:)

maribeja, naruto2002 a Laca-25 tohle ocenili.
  20. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

No ještě 3 totemy .... jdu chrnět, dobrou.

naruto2002 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.