Den chrámových opic (13.5. - 19.5.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/5/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Koukam ze je mozne dat klidne vsechny tri za plumerie, nebo taky vybrat sloupce co maji padatka... takze kazdy to ma jinak, podle vyberu...

2. stěby

stěby Hvězda fóra

Prošel jsem si všechny totemy a zjistil poměr cena - výkon, tedy co jsem ochotný dodat a co bych chtěl. A vyšla mi teda nechutná hausnumera :wuerg:: 25 080 plumérie, 1145 tiára. Asi se na to vyprdnu, velebnosti...

Ano, kaolíne, blbě ;).

3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Není nad to poslat do první lajny průzkumníky a pak se z jejich chyb poučit a šlapat po prozkoumané stezce xD

hanči je to strašidelná skluzavka, z dřívějších dekorací z kola to jsou to například poníci,ale těch možností je víc :)

4. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, dneska bude hotovo 6/8. Pak ještě asi 5000 kytek, to nechám na zítra. Odměny po cestě za stavění totémů dobré a dekorka na konci nejlepší.

Co se týče budoucích akcí a odměn, tak za mě jedna z nejlepších akcí byla Velká zimní honička, ještě tomu chyběla možnost otočení za FLoreny 8). Další dobré akce Veselé záplaty a Sladký valentýn. Těch lepších akcí bylo asi víc, ale tyhle si pamatuju.

Jinak všechny bonusy se hodí, ať jsou na BZ nebo 100% výnos ze stromů, stájí atd.

Hezkou hru ...

5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Smarja, kam tak letite? To vam za hodinu jede vlak? xD Nebo jak?

6. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

asi som pozadu mám hotové len 2 totemy :D

alteza a jana563 tohle ocenili.
  7. jana563

jana563 Dozorce fóra

Já taky jen dva totemy a třetí rozdělanej........:p

alteza tohle ocenil(a).
  8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

5 totemů, hula, hula, chválím, že u některého nechtějí akční kytku to se potom vyřezává rychleji :) a taky je možný výběr podle stavu zaplněné stodoly, zásob mám dost, tak u mě nehrají roli odměny, ale dodávky bez akční. Někde to nejde, tak samozřejmě plumérie roste.

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Znova jsem prošel všechny dodávky a chybu jsem nikde neudělal.Vždy jsem dodával minimum akční plodiny.Chyba byla v počtech.
    Takže mi to vyšlo,že minimum akční plodiny je 20.700 ks.
    Padátek mi vyšlo 1.400 ks,ale podotýkám,že to jde lépe!!
    Vytesáno 14 totemů .Nyní sem akci přerušil a využívám 100% bonus na doplnění rysů a papoušků,pro příští šlechtění!:)

Naposledy upraveno: 14/5/20
  10. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tady je to lepší nečíst ... :wuerg: asi se po letech vrátím k Rychlým šípům, tam byl svět ještě normální.

11. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Už 8 ale hrotím to len kvôli tomu mazlíkovi, asi si dám menší voraz po tejto akcii a oad

jindrasofr tohle ocenil(a).
  12. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Akci jedu, diskuze výživná....
    Malou jsem nechala protočit 54 ZL, má štěstí ze 2/3 jí padne na co si ukáže - bohužel i to, co zrovna nepotřebuji - cukrový javor XL, mandragora atd.... xD
    Nicméně ji to baví, tak i sem tam lepší - SH, SK, vyšší šlechtěnec, hlavní ceny. No a po ránu asi na 7 mý pokus 200% do stodoly :inlove:
    Pak jsem jí řekla, že už neee, bo by projela všech zbývajících 214 PL ....:music:

maribeja, evainfo a tykadlo tohle ocenili.
  13. petrík31

petrík31 Rádoby autor

Akci nedělám nezaujala mě dodávky-odměny ,proč není v akci něco zajímavějšího ?

Veselka, farmarka158 a Borek51 tohle ocenili.
  14. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Tak u mě se na kole neštěstí téměř žádné bonusy nevyskytují, natož abych si nějaký vytočila:D Takže jen s mrkvoškou to pomalu pěstuju jak se dá, v noci nevstávám ani omylemo_O V téhle akci na odměny z totemů vůbec nekoukam, plnim to, kde není akční. Hlavní motivace je ta dekorka nakonci. Fajn je, že se dá umístit do parku, tam mam ještě místečko:p Jinak z těch dekorací, které dávají bedny, je dobrá i vodní skluzavka;)moje zásobárna hnoje při akcích, kdy je na trhu za tisíce.

15. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

Ahoj ,podľa mňa akcia nič moc tak si trochu oddýchnem a počkám na ďalšiu ,kto ju robí držím palce

16. mazurec

mazurec Stálice fóra

Do akce jdu,ani nemusím nic bourat takže to bude v pohodě,ale budu dělat v klidu.Minulou akci jsem si na konci pokazila,takže tentokrát to vezmu v klidu a bez zpěchu a stresu.

17. elen45

elen45 Magnát fóra

na levé straně 8, na pravé 5/8 teď čekám na padátka - totem jediný bez výběru a jsou tam 2x padátka po 80 ( až budou, tak budou)

maribeja a MatysekKamilek tohle ocenili.
  18. maurehata

maurehata Osvícený autor

Ja mam hotovo uz od obeda, ale jen kvuli tomu vcerejsimu přehmatu s 200% bonusem. Padatka jsem nahnala safranem. Celkem jsem probendila asi tisícovku SH, to jde. Takze budu pěstovat expertni plodiny a odpočívat.

maribeja, kaolín11 a k.vitek tohle ocenili.
  19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak na zítřek mi zbývá asi 3000 akciových plodin na poslední totem, ostatní bude dnes hotovo ;)

-migos-, kaolín11 a jana563 tohle ocenili.
  20. k.vitek

k.vitek Titán fóra

začínám plnit 4/8
    lážo-plážo

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.