Deník Drone_Spencera

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Drone_Spencer, 1/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Drone_Spencer

Drone_Spencer Rádoby autor

Počátek hraní
    4.6.2017

Sousedství

Neřeším kdo je co, řeším posíláš, pošlu. Neposíláš, nepošlu. Pošlu ti klidně jako první, nevidím odezvu, neposílám ti nic, takys nic neposlal.

Můj postoj ke sportu

Nesnáším fotbal a hokej a všehny další sporty, kde není cítit benzín.

Miluju motorspor, nevím o žádném odvětví, která se v motorsportu nachází, které bych neměl rád...

Rád bych začal aspoň 2x do týdne na poli jezdit na "krosce" a sem tam v létě bych rád zkusil potápění s přístroji

Mazlíček

Nemám, zbytečná péče navíc, navíc můj největší miláček pro mne bude moje motorka až si brigádou vydělám...

Oblíbená hra

pomineme farmu:
    Hry odehrávající se v budoucnosti jako je CRYSIS nebo Dead Space...

Hororové hry tématizované jako Amnesia Dark Descent (do které se snažím vyrobit CustomStory),

Samopzřejmě moje srdce si získali závodní hry.

Pak ještě dvě online hry, které zde nebudu jmenovat, protože neděláme reklamu.

Oblíbené jídlo / nápoj

Domácí mátová limonáda s borůvko jablečnou příchutí zalitá zeleným / bílým čajem slazená medem.
    Marinované kotletky v domácí vlastnoručně vymyšlené marinádě dělané venku na grilu

Co dělám když nehraju Farmu

Stavim custom story (zmíněno výše) sním o jízdě na krosce

Osoby s kterými se chci setkat / proč

Většina osob je již dávno mrtvá.

Pak je tu pár osob které žijí, ale pravděpodobnost je taková jako že vás zasáhne meteorit.

Setkání s kterýmkoli jezdcem FMX / MX / F1 / Moto GP / by mne udělalo radost.

Oblíbená barva / barvená kombinace
    Není to jedna barva, jde o přesný barevný schématický tvar, rozložení... a protože nesmím jít do odkazů tak neuvidíte nic :D

Oblíbená hudba

Takže jdeme psát seznam kapel a pak písní:
    All good things
    (Fight, Angels, Never surrender, Get up, I am the enemy, Watch them Fall, The Reaper)

Oficial soundtracks
    především z her CRYSIS, HALO a pak overextended verze ze hry Warframe

Gregorian, jejich podání v gregoriánském chorále některých známých písní je prostě úžasné a nedá se nic vytknout.

V poslední době dost poslouchám dokola toto:
    Extreme Music - Bring Me Back To Life (Epic Powerful Vocal Rock)

Prázdniny
    Zatím doma a popřípadě v bazénu na zahradě, kde se potápím a opakuju si potápěčskou teorii-praxi, kdybych zas jel k moři.

Jakmile budu mít "krosku" tak budu dost na někde v terénu.

Plány do budoucna
    vystudovat vejšku udělat si řidičák a začít si užívat jízdy na krosce a klidně i na silniční motorce

Jak jsem se dozvěděl o Farmeramě

No byl u mne bratranec, založil si zde účet, mne to pak pár dní vrtalo hlavou a také jsem si ho založil.

Moje motto
    Moto je sestavené z textů písní, které mne zní tak, že s textem souhlasím a je různě promíchán, omlouvám se za anglická slova, ale prostě zní to tak nejlíp.​

People talking without speaking
    People hearing without listening

This wall can't hold back a river
    You can't you won't seal every crack
    One brake one fault will lead to another
    One chance is all we need

I feel my time is running out.
    The fire in my heart will burn me to the ground.
    I did my part, I tried my best.
    The things I'm fighting to protect,
    Always shatter into pieces in the end.

This wall can't hold back a river
    You push you're holding fast
    You can't keep fighting forever
    One chance is all we need

I'm broken and I'm barely breathing.
    I'm falling cause my heart stopped beating.
    If this is how it all goes down tonight,
    This is how you bring me back to life.

Honzulka05 a Apachie1 tohle ocenili.
  2. Drone_Spencer

Družstevní úkoly, které odmění hráče hvězdičkou a jsou kompletně dokončeny všechny úrovně a stupně na každé úrovni

Název úkolu (plním / maximální)
    Restaurace Dokončeno 8.8.14:15 (LVL 47)
    Výstava ( 11/15 )
    Soutěž zemědělců ( 7/15 )
    Hertiny slepice ( 6/10 )
    Krávy telata býci ( 5/10 )
    Pomatené kozy ( 3/10 )
    Všechny tvé kachny ( 3/10 )
    Bláznivý chov koní ( 3/10 )
    Mateřská školka ( 4/7 )
    Králičí mánie ( 6/10 )
    Párty v ráji ( 5/14 )
    Bio vejce tety Herty ( 2/10 3/10 )
    Doba salátu ( 2/8 )
    Dětské zoo ( 2/5 )
    Marmeládník 1 Dokončeno 22.8. 10:10( LVL 51 )

Průběžně budu aktualizovat a připisovat

Tento úkol stále dává hvězdičky, ale je poměrně náročný, proto je to označeno jako výzva
    Družstevní odemykací výzva
    Křišťálové vodopády 1 (1/6) 25 200 / 1 000 000

Naposledy upraveno: 22/8/17
    Honzulka05 a Apachie1 tohle ocenili.
  3. Drone_Spencer

Herní akce, kterých se účastním s plným nasazením a bojuji do poslední vteřiny:
    Dosáhni až ke hvězdám (3.8. 2017 - 8.8. 2017)
    Akce mne zaujala a díky odměnám, které na stonku tvoří silnou trojici jsem se rozhodl jí dokončit hlava nehlava. Bohužel mé činnosti se sešly tak, že bych nemohl pěstovat a sklízet co cca 4 hodiny po každém zalití vodou a zahnojení. Musel jsem obětovat nějaké ty peníze, abych to stihl, protože v sobotu máme rodinou párty, v neděli odjíždím na celodenní výlet, v pondělí mám sraz ze spolužáky. Nemohl jsem tedy nic dělat. V dešti, který ustával jsem se rozhodl dojít na benzinku pro PSC za 2x100Kč. Déšť opravdu ustával, ale jakmile jsem chtěl jít zpět, spustil se takovej slejvák, kterej ani po 15 minutách čekání neustal takže jsem musel jít zpátky v něm. Domů jsem samozřejmě došel zmáčenej jako slepice. Začala akce, koupil jsem floreny a bedničky. Opravdu chci tímto AT poděkovat, že bedýnky dala k mání. Padli sice jen 2 dalakeholedy, ale surovinama po zasazení polí mne zbylo na vyrobení dalších 16. Ulevilo se mi, protože ty dva nějak stihnu udělat v tom čase který mám a že ho díky záležitostem popsaným nahoře není moc. Zkrátka řečeno, AKCI DOKONČÍM ÚSPĚŠNĚ BĚHEM 4.8.

Naposledy upraveno: 19/8/17
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.