Debata k soutěži TOP3

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pajda361, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

Ahojky, nejprve chci moc poděkovat za hlasy, opravdu jsem to nečekala :inlove:a samozřejmě gratulace Tomovi a Pachmině a volím tedy další téma :music:. Téma na příští kolo se nabízí s příchodem jara : "Jaro je tady". Tak s chutí do toho a už se těším na vaše krásné obrázky opět :inlove:

2. lacrima

lacrima Titán fóra

3. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Gratulka všem vítězům

4. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Ahojky..
    .. také děkuji za hlasy..gratulky i dárečky..nové téma pěkné.. až dodělám akci.. a bude nápad..
    ..tak se určitě o nějaký jarní obrázek pokusím..

přeji hezký den

5. mousicka1

mousicka1 Pisálek fóra

Ahojík topkári :inlove:

Dlhšiu dobu som sa tu neukázala, nakoľko nebol čas, takže dodatočne blahoželám všetkým doterajším víťazom :inlove:
    Keďže konečne druhý deň voľno, tak som si našla chvilku na zbuchnutie jarnej témičky, len čakám kým dozrejú kvietky a ak to bude v poho, tak možno aj vložím sem po neskutočne dlhej pauze xD
    Pracovný víkend predomnou zas tak aspoň som prišla na chvílku na iné myšlienky ;)
    Majte sa tu zatial krásne a ak dozreje a nezabudnem, do večera to tu máte, pááá

edit: díky moc Naty za milé privítanie :inlove:

Naposledy upraveno: 14/4/16
  6. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Srdečně moc gratuluji všem soutěžícím.
    Zkoukla jsem vaše výtvory v archívu a jsou úžasné.
    Marcipánko...gratulka k umístění a vybrení krásné témy....:)

7. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj mousicka1 - vítám tě tu zpátky v naší TOPkářské rodince a opravdu moc ráda tě tu vidím mezi námi... velmi se těším na tvůj obrázek a tak budu doufat, že na nic nezapomeneš a obrázek opravdu vložíš;).

8. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

Ahoj - já se omlouvám, ale nějak mě to foto nejde :( chtěla jsem to smazat a také to nejde :cry: tak to prosím smažte

9. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj -Zdenka,

vyřeším to.

Pro všechny návod na vložení obrázku do příspěvku:

-Zdenka tohle ocenil(a).
  10. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

Mooooooooooc děkuji, jsem takový technický antibl.. pokud by to nevadilo a mohla bych své výtvory dávat takto(to zvládnu), tak bych tu ráda zůstala :inlove: příště se pokusím dle návodu :( ale vidím to černě :(
    Všem přeji klidný večer a děkuji, Zdenka;)

11. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj -Zdenka,

v klidu si prostuduj návod který ti sem vložil můj kolega, poté si to vyzkoušej a uvidíš ono to půjde... zvládli to všichni, věřím tomu, že i ty budeš veskrze úspěšná;).

lacrima a -Zdenka tohle ocenili.
  12. petrík31

petrík31 Rádoby autor

Ahoj,prosím poradí mě někdo jak mám tady vložit soutěžní obrázek? Děkuji .

13. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj petrík31,

návod jak vložit obrázek máš zde - KUK ... přeji ti hodně inspirace při tvorbě obrázků i úspěchů při jejich vkládání ;)

Julinka11 a lacrima tohle ocenili.
  14. lacrima

lacrima Titán fóra

15. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Ahojte..srdečná gratulajda..jako vždy krásné výtvory.. moc děkuji za hlasy.. a nové téma je:

Sportem ku zdraví..

..snad se bude líbit...všem přeji pohodové tvoření..a hezký den..

16. anvan

anvan Dozorce fóra

Krásné ráno,
    i já gratuluji jak vítězce Pachmině, tak těsně druhé lacrimě - posílám malé dárečky. Přestože není obrázků příliš mnoho, rozhodování je čím dál těžší, protože obrázky jsou krásné všechny!!!! Osobně oceňuji úplně všechny aktéry, co se vůbec zapojí a přeji další a další tvůrčí nápady a hezké výtvory!
    (Nové téma super, ale zatím vůbec netuším, jak do toho...:D)

17. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Gratulka vítězům:
    1. místo Pachmina
    2. místo Lacrima1
    3. místo Anvan

Naposledy upraveno: 8/5/16
  18. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

Přeji všem krásné odpoledne ;) zase jsem zapomněla nejdříve popisku, prosím omluvte mě :(
    Výherci velká gratulka a moc děkuji za hlasy xD

Naposledy upraveno: 3/5/16
  19. mousicka1

mousicka1 Pisálek fóra

Ahojte,

trošku oneskorene ale predsa, dodatočne blahoželám víťazkám k umiestneniu. :inlove:
    Dnes po troch dvanástkach až jeden deň voľno, našťastie cez drobcove narodeninky si ma užije poobede xD tri dvanástky predomnou, budúci týždeň cez voľno neviem kedy budem musieť ísť pracovať tak neviem či sa dostanem k vytvoreniu športovej témičky od Pachminky. Ale budem sa tešiť na vaše obrázky, už teraz tých pár je krásnych, takže bude to určite ťažké.
    Prajem vám veľa skvelých nápadov, ja idem doma niečo porobiť a nachystať na poobedie, slniečko svieti konečne po včerajšom upršanom dni.
    Tak sa zatiaľ majte krásne a ja sa zas niekedy ukážem, pááá

20. lacrima

lacrima Titán fóra

danda-vnovis, Janké861 a nanyblacks tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.