Debata k soutěži TOP3

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pajda361, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj - Zdenka,

vítám tě v naší Topkářské rodince a uvidíš, že se ti tu mezi námi bude líbit;). A ano, vložila jsi vše tak jak se má;).

Přeji ti hodně úspěchů v tvorbě i ve hře:)

JMJH, lacrima a -Zdenka tohle ocenili.
  2. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

Děkuji moc xD tobě také a přeji hezký večer

JMJH, lacrima a brumiček67 tohle ocenili.
  3. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Zdravím, nějak jsem zapomněl během těch dvou týdnů vytvořit soutěžní obrázek, vzpomněl jsem si na to teprve dnes a jakmile jsem ho dokončil, už byla soutěž bohužel uzavřena. Budu vám všem držet palce, ať dostanete co nejvíce hlasů, obrázky se vám opravdu povedly.
    Fajn den přeji.

JMJH: Fajn, odkaz. Nebylo to pro mě právě jednoduché téma, jelikož si nevzpomínám, že bych kdy na Matějské pouti byl, takže jsem nevěděl, co tam patří a co už ne a už nebyl čas vyhledávat to na internetu. Snad jsem se trefil.
    Fajn den přeji.

Naposledy upraveno: 25/3/16
  4. JMJH

JMJH Znalec fóra

tomokoco - Ahoj. A dáš nám sem na ukázku ten Tvůj obrázek? Taky bych ho ráda viděla. Pěkné jsou tam všechny...
    Myslím, že tady v diskusi může být obrázek pro potěšení - mimo soutěž. Nebo ne?

Edit: Nádherný, díky moc!! Tj. škoda, že jsi to nestihl dát do té soutěže, moc se Ti povedl.. Bylo by rozhodování ještě těžší... :)

Naposledy upraveno: 30/3/16
  5. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

Ahojky, chtěla bych se zeptat, zda je to pravidlem, že vítěz určuje příští téma soutěže? Pokud ano - nemá náhodou někdo nějaký nápad ;) hrajete tu spolu už dlouho a abych vám do něčeho náhodou nezasáhla blbnápadem xD kdybych náhodou vyhrála a předem za hlasy moc děkuji :inlove:

JMJH, babioli a tomokoco tohle ocenili.
  6. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj - Zdenka,

ano, toto pravidlo stále platí;). Věřím tomu, že každý z účastníků soutěže má už dopředu dobře promyšleno co by mohlo být tématem pro další kolo... co kdyby náhodou, že?;) Ne nadarmo se říká, že hra přeje připraveným:).

Přeji ti hodně úspěchů ve hře, v životě i při vymýšlení témat a nových obrázků;).

7. lacrima

lacrima Titán fóra

8. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

Ahoj, nejdříve bych chtěla všem poděkovat za hlasy, mám velkou radost, že se vám obrázek líbil a jako nováček se umístila ;)
    Nevěřila bych, jak je složité najít to správné téma na příště.Zaměstnala jsem celou rodinu a nápady nebraly konce a bum - prásk xDje tu přece Velikonoční pondělí a jaro v plném proudu a bylo vymalováno xD tak téma je -Ptačí ráj
    všem ještě jednou moc děkuji a přeji krásně vyšlehané Velikonoce děvčatům a bohatou pomlázku chlapcům :inlove:

9. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Zdravím a přeji hezký sváteční den ;)
    Ptačí ráj...noo, hezké téma. Teď už jen zkusit poskládat ty ptáky tak, aby se na to dalo koukat :p Prošla jsem si lištu a nejjednodušší by bylo, hodit na plochu čapí hnízda, ty jsou teď denně na tapetě, takže se o nich hodně ví a mohlo by to zabrat xD Ale zkusím být kreativnější a proložit to sem tam holubníkem xD
    Těším se na obrázky vámi vytvořené, tak šup na to.

10. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

11. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

Ahojky Topkaři :inlove:, tak jsem teda po dlouhém váhání také zkusila něco vytvořit :music:, ale byly to nervy xD, nu což zkusit se má všechno.

12. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj marcipánka74,

vítám tě v naší topkařské rodince a věřím, že se ti tu bude mezi námi líbit;) přeji ti hodně úspěchů v tvorbě i ve hře;).

13. JMJH

JMJH Znalec fóra

Máš špatnou víru.. já nemám vůbec nic promyšleno a jenom předpokládám, že na prvním místě bude někdo úplně jiný...
    A jestli "hra přeje připraveným", tak proto asi mně ta hra nepřeje, když nemám připravený téma na další kolo... Není to nějaký divný???
    Nehledě k tomu, že "hra" není člověk, nemá rozum a už vůbec nemůže vědět, kdo z nás je připravený nebo není na zadávání nového tématu... a taky nemůže nikomu nic přát nebo nepřát... 8)o_O:sleepy:

evainfo, -Zdenka a tatkanas1 tohle ocenili.
  14. honzi

honzi Komisař fóra

Tak jsem konečně něco vytvořil do TOPky :D Doufám, že to nebude totální propadák, že se to třeba aspoň někomu bude líbit ;)

15. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj honzi,

vítám tě do naší TOPkařské rodiny a přeji ti aby jsi byl úspěšný nejenom ve hře ale také v této soutěži;) a také doufám, že se ti bude u nás líbit.

JMJH - moje víra je veskrze kladná... a ačkoliv se občas nestihnu připravit na nic dělám vše proto aby mne to zaskočilo co nejméně:D

16. JMJH

JMJH Znalec fóra

Natali - kladná, tj.. :) ale na mě jaksi nepasuje.. Vymýšlení mi nikdy nějak nešlo.. a lepší už to nebude.. Buďto mi něco napadne, nebo nenapadne a nic nevím.. A netuším, co je obsahem toho "dělání vše pro to, aby mne to zaskočilo co nejméně"... Vysvětlíš?? P.U.B.

17. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj JMJH,

tak já jsem v podstatě velmi optimistický člověk a hned tak mne něco nezaskočí... takže co se hry týká - pěstuji plodiny, chovám zvířata, vyrábím produkty, ve stodole mám od všeho něco a řekla bych že pro mne v dostačujícím množství... a v životě se snažím si i ve svém věku udržovat všeobecný přehled - čtu knihy, dívám se na TV hlavně na dokumenty, ráda se podívám na pěkný film a nejsem líná si zajít do kina nebo do divadla, chodím na procházky do přírody a vezmu s sebou svého psa ať si to také užije... občas si zajdu mezi lidi abych nezapomněla konverzaci... a hlavně se raduji z každého dne tak jakoby měl být ten poslední v mém životě... kupodivu to funguje už hezkou řádku let;).

A protože jsme v Uměleckém koutku tak bych další debatu ráda vedla pouze na téma k tomu určené. Přeji ti hezký den i fajn hru;)

18. JMJH

JMJH Znalec fóra

Ahoj Natali,

děkuji za téměř vyčerpávající odpověď. Ještě bych ráda věděla, když jsme v té debatě k soutěži TOP3, jak děláš vše pro to, aby Tě zaskočilo co nejméně to, kdybys vyhrála 1. místo a měla zadávat nové téma.
    Vidím, že jsi ve svém věku (nevím jakém) šikovná a hlava Ti funguje dobře, zatímco mně už moc ne.. Takže z toho všeho, co jsi vyjmenovala, že děláš, už jsem dávno musela mnohé vypustit.. Nejen hlava, ale i ostatní tělo už nezvládá většinu toho a mám jiné priority. Takže jsem ráda, když zvládnu to základní..

Přeji Ti vše dobré..

19. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj JMJH,

vzhledem k tomu, že tuto soutěž moderuji tak si nemusím dělat těžkou hlavu z toho co bych dělala kdybych se umístila na 1. místě, čímž mám o starost méně a tudíž prostor se zabývat činnostmi, které jsou pro mne důležitější;).

No vidíš a já právě většinu vyjmenovaných činností začala dělat až v pokročilejším věku - až jsem na vše měla dostatek času;).

Přeji ti fajn hru i hodně úspěchů v osobním životě:).

20. JMJH

JMJH Znalec fóra

Ahoj Natali,

tak to máš výhodu, když nesoutěžíš a nemusíš přemýšlet nad novými tématy.. a můžeš se věnovat důležitějším věcem.. Asi bych taky toho měla nechat a věnovat se raději těm důležitějším věcem.. Stejně je to otázka času...

Ten dostatek času a potřebného zdraví a sil jsem měla ještě tak za svobodna, když jsem chodila do školy a maminka byla v pořádku.
    Jak ulehla, potom zemřela a já dokončila školu a vdala se, tak už ten čas nebyl a postupně odcházelo i to ostatní.. A na TV jsem byla závislá a nemohla od toho filmu odejít, dokud neskončil.., takže když jsem pak později byla sama v jiném bytě, už jsem si TV nepořizovala, abych měla čas na důležitější věci.. a mnohé další vypustila taky z téhož důvodu...
    Dostatek času sice mám, ale zdraví už jen trochu a často mám pocit, že už končím, když nemůžu dýchat a jdou na mě ještě čoudy.., takže jsem ráda, když zvládnu to životně důležité.. a hraní jde taky bokem, protože to není životně důležité..
    Možná to taky zakusíš.. Zdraví neumřem.. A na konci odevzdáme úplně všechno.. Tak se to učím.. :)

Nic, už končím, přeji Ti pěkné moderování a vše dobré v životě. :)

mamča50 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.