Debata k soutěži TOP3

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pajda361, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Téma Zámecká zahrada mi znělo z počátku jako jednoduché. Až když jsem prošla lištu a zjistila jsem, že z dekorací toho nejde moc použít, tak jsem začala přemýšlet, jak to vlastně v takové zahradě vypadá. Jako hlavní se mi zdál zámek...ale kde ho vzít? Barák typu Maďarská farma, nebo snad Zlaté město mi připadalo trochu divné, takže teď jedna perlička k vytvořenému obrázku.....Já, která měla kdysi na ploše i nádrže na vodu, abych ušetřila krejcary, já která si raději všechno napěstuje, aby nemusela kupovat na trhu ani ň, tak já šla do nákupního centra a utratila 5 mega za vilu xD Ruka mi cukala, když jsem měla potvrdit nákup, ale nakonec jsem se vnitřně přemluvila a od té doby přemýšlím, co bych tak prodala, abych ty prachy vydělala stejně rychle, jak proběhl ten nákup vilky, která je sice hezká, ale kdyby aspoň dávala 2x denně 5 000 000 BZ xD

2. lacrima

lacrima Titán fóra

Zdravím všechny TOPkaře a i nahlížející - nesoutěžící ,
    ahojky Twinulko , tak to jsem na tom byla úplně stejně jako ty , ba dokonce malinko hůř.

Řekla jsem si zámecká zahrada , zámecký park , královská zahrada , nu dobrá , ale co teď ?
    Zámecká zahrada musí být u zámku, u nějakého paláce , to víme všichni.
    Tak musím navštívit realitku a nějakou vilu, když ne rovnou zámek, koupit. Z naškudlených krejcarů
    by jsem snad mohla těch 5 miliónů utratit , když nedávají hypotéku. A tak jsem vilu koupila.

Druhý den , tak jak je mým zvykem, jdu nakouknout do Pirátské zátoky , co hezkého zase kde pirát ukořistil a prodává
    pod cenou . No, co myslíte , že prodával ? :cry:xD

3. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Nevím, zda mohu přispět do diskuze, když s obrázky nesoutěžím. Pokud ne, příspěvek odstraním.
    Jen jsem chtěla napsat, že jsem naprosto okouzlena vším, co soutěžící tvoří. Je to prostě nádhera, nejen nápady, ale samozřejmě i provedení. Klobouk smekám před všemi.
    A zvlášť se mi tentokrát líbí obrázek Twinulky, protože je umístěný na mýtině, kde pohled na zámeckou zahradu neruší hospodářská stavení.

4. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj krakoramaja - přispívat sem do diskuze určitě můžeš, stejně jako se můžeš inspirovat a vytvořit nějaký soutěžní obrázek i ty;). Budu se já i ostatní na tvůj obrázek moc a moc těšit;).

Přeji ti hezký víkend, hodně tvůrčích nápadů i fajn hru.

5. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Díky, jako zdroj inspirace je TOP3 úžasná. Ale přeci jen po necelých dvou měsících hraní mám ještě pořád jiné priority. Právě díky obrázkům vidím, jak moc mi toho chybí a tak pěstuji a prodávám a pěstuji a prodávám a .... :D

6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Jejda ... vážně nevím, jestli má cenu se i nadále zúčastnit skvělé TOP3 ... no vaše obrázky jsou vážně úžasné a já jsem bohužel hodně roztržitý člověk a vždy někde kiksnu :oops: ... no nemám na ty nádhery, které vytváříte a obrázek dělám i dva dny, protože chci třeba jednu dekorku z nebíčka, na kterou musím čekat i 24 hodin a to je ta moje roztržitost, kdy si to nenachystám dopředu. A taky jsem tím pochopila, proč je zde tak málo zájemců. Tak ještě uvidím další téma a pak se rozhodnu :p ...

JMJH, Julinka11 a lacrima tohle ocenili.
  7. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Srdečne gratulujem prvým trom miestam, obrázky boli krásne, ako každý jeden v súťaži ;) všetkým ostatným ďakujem za hlasy, bolo naozaj super sa po veľmi dlhej dobe opäť zúčastniť :inlove::)

8. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Přeju hezký pondělní den. Jsem tady s novým tématem na obrázky...měla jsem trochu dilema co dát jako novou tvořící výzvu. Jestli se ještě držet v zimním období a nebo už myslet na jaro, ale nakonec jsem vymyslela úplně něco jiného :) Matějská pouť :) Nějaký ten kolotoč na své farmě snad každý najde a pokud se prohledají lišty pořádně, tak i určitě další pouťové atrakce.
    Budu se těšit na vaše výtvory a děkuji všem za hlasy v kole minulém ;):inlove:

9. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Hezký den,

doufám, že kdekoliv v republice je tak krásně jako u nás - jasno a den plný sluníčka. K takovému dni se hodí tak krásné téma jaké nám Twinulka vymyslela - Matějská pouť. Moc jí děkuji a těším se na vaše nové krásné obrázky;).

Evainfo - věřím, že i pro tebe je to krásné téma na které dokážeš vytvořit určitě moc hezký obrázek. Budu tobě i ostatním držet palce aby se vám obrázky povedly tak aby se všem líbily a hlavně aby byli spokojení všichni jejich autoři;).

10. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

11. lacrima

lacrima Titán fóra

12. JMJH

JMJH Znalec fóra

Ahoj. Zjistila jsem hodně se zpožděním, že už znovu jede TOPka. Tak jsem si říkala, že to tedy mám už nechat, stejně nevím, jak co tvořit..
    Jak byla ta zámecká zahrada, pár obrázků jsem viděla a taky přemýšlela o koupi té vily. Ale napadalo mi, že kdysi dávno jsem viděla u piráta nabídku té vily za 4 a něco, tak jsem se tam šla podívat.. a ono nic.. Trochu jsem ještě čekala, koukala znovu a znovu, ale pořád nic.. A potom jsem na to zapomněla a taky se mi nechtělo bourat plochu...
    Teďka ta Matějská pouť mi připomněla různé "poutě" kdysi v dětství a přemýšlela jsem, co tam bylo.. Kolotoče, cukrová vata, střelnice... A co ještě? A pak mi napadalo, že já vlastně vůbec nevím, jak vypadá Matějská a čím se liší od těch ostatních.. A navíc bude ode dneška další akce s padátky a pěstováním mnoha tisíc plodin... Takže...

Ale chtěla jsem se aspoň podívat na ty ostatní obrázky, které jsem předtím neviděla a nestihla si prohlédnout.. a.. v soutěži už žádné nebyly.. Ani jsem neviděla odkaz na místo, kde jsou uložené (pokud nejsou úplně smazané), takže si je prohlídnout už nemůžu.. Škoda..
    Dívala jsem se do tabulky, kde jsou napsáni soutěžící a kolik kdo získal bodů, ale neviděla jsem tam odkazy na jejich obrázky, abych mohla kliknout a prohlídnout si ty obrázky.. Kdyby aspoň v těch tabulkách byl další sloupek, ve kterém by byly linky těch soutěžních obrázků (nejlépe na kliknutí)..... Když bylo na pl foru soutěžení s tvorbou obrázků v grafických programech, tak v tabulkách byly i linky těch obrázků, takže když pak bylo forum zrušeno a všechno odtam zmizelo, tabulky zůstaly u těch, kdo je tvořili, i s těmi linky, mohly se dát na nové forum a můžeme si je znovu prohlížet (pokud nezmizely z úložiště).
    Bude tu taky ta možnost???

evainfo tohle ocenil(a).
  13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Všechny soutěžní obrázky jsou v Archivu, jestli se nepletu...

JMJH, Julinka11 a tomokoco tohle ocenili.
  14. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj JMJH,

všechny soutěžní obrázky z obnovené soutěže TOP3 jsou tady - Archiv TOP3. Přeji ti aby jsi zde načerpala co nejvíce inspirace a připojila se k ostatním soutěžícím ;).

15. evainfo

Pěkný den :) při kouknutí na kalendář, jsem zjistila hmm .. ho mám do příštího čtvrtku vážně nabitý a v pracovním počítači nejde dělat nic :sleepy: .. tak jsem včera něco vytvořila. No snad nic nepopletu xD.

mamča50, JMJH a tomokoco tohle ocenili.
  16. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj evainfo,

tentokrát je tvůj obrázek bez jediné chybičky;).

17. evainfo

konečně xD
    Natali1465: .. tak tím si nejsem moc jistá, protože na tyto drobné detaily a i "titěrnost" v obrázcích, kterou umí jiní a obdivuji :p jsem nikdy nebyla :eek:. Jako malá holka jsem místo vyšívání hrála s klukama fotbal :D

Naposledy upraveno: 17/3/16
    mamča50, lacrima a JMJH tohle ocenili.
  18. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Milá evainfo,

musíš pravidelně trénovat a za chvilku to budeš dělat poslepu s grácií národního umělce;).

19. JMJH

JMJH Znalec fóra

Y_n_O + Natali1465

Ahoj, děkuju moc, už jsem tam byla... včera dokončila akci, dala na plochu dekorky a další (a přikoupila vilu s 12 % slevou u piráta - byla za 4.400.000), teď před chvílí částečně sklidila zralé, něco přihnojila, vyfotila a fotka už je v soutěži.
    Jsou tam i lavičky pro invalidy, takže můžou přijít všichni... vejdou se tam i vozíčkáři s vozíčky.. :)
    je tam i občerstvení, i čokoládová fontána... :)

evainfo tohle ocenil(a).
  20. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

Ahojky vespolek ;) téma nemá chybu, tak jsem se také zapojila, snad mám vše dobře :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.