Debata k soutěži TOP3

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pajda361, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

Pajda, Jeden obrázek s hádankou. Zkusíte si tipnout co to mělo být?
    večerníček, náhodou super

PS: děkuji za přesun

Naposledy upraveno: 9/2/16
    lacrima a tomokoco tohle ocenili.
  2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pajdo, je to Večerníček? ;););)

Děkuji za přesun, omlouvám se. ;););)

Naposledy upraveno: 10/2/16
    lacrima a tomokoco tohle ocenili.
  3. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Gratulace vítězům....

4. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Ahoj, děkuji moc všem za hlasy, velmi mě potěšily. : ) Rád bych také zvolil téma na příští dva týdny. Nápadů bylo víc, ale nakonec zvítězilo Ostrovní dobrodružství. Doufám, že se vám zvolené téma líbí a těším se na obrázky z vašeho pralesa, plantáže nebo ostrova pokladů.
    Přeji všem fajn zbytek dne a hodně nápadů.
    PS.: Omlouvám se, že jsem zapomněl do soutěžního příspěvku napsat strom, volím Moringu XXL, díky moc.

5. lacrima

lacrima Titán fóra

Hurá, jedeme na ostrov za dobrodružstvím . Jen aby tam na nás neudělalo něco
    nebo někdo baf a nesežralo nás to.

6. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Jak budete zapomínat vy, tak já budu zapomínat taky a místo XXL upgradů začneme rozdávat XL upgrady :D . Druh stromu Vám zachovám :D a když ne tak bude Jabloň XL :D.

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

pajda361: ... tam mám jen jeden obrázek :) ... ten, jak se sloníci drží chobotky a střílí ty konfety, je ten pravý.

mamča50 tohle ocenil(a).
  8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Evainfo: ok, ponechám jako soutěžní obrázek kráčejícího lva a ten druhý obrázek odstraním :D

evainfo a lacrima tohle ocenili.
  9. lacrima

lacrima Titán fóra

pajda361 , pěkně zdravím, v TOP3 mám obrázek farmy , soutěžní foto farmy pouze jedno.
    V pravidlech pro TOP3, nevidím, že by vkládání smajlíků či malých průvodních obrázků ,bylo nějak ošetřené.
    Připouštím však, že už špatně vidím a tak si z tvé připomínky beru pro příště ponaučení a nedopustím,
    aby se mi do příspěvku zatoulala nějaká opice, či jiná verbež a havěť.
    Prosím o odpuštění nerozvážnosti senilní stařenky.
    Děkuji.

10. evainfo

pajda361: ...jejda .... velká omluva, mě to vážně nedošlo o_O, až teď ráno. Se nadarmo neříká: "Ráno moudřejší večera". xD Slibuji, že se to už nestane.

11. křeček

křeček Pisálek fóra

S velkým rozechvěním jsem vkládala svůj první obrázek a nakonec koukám, že jsem zapomněla dopsat, co bych si přála za případnou odměnu. Doufám, že nebude moc vadit, pokud to napíši sem.
    Kdyby se můj obrázek líbil a já vyhrála, prosím jako výhru strom Acai palma xxl. Děkuji, vinemist.

12. máťochov

máťochov Stará škola

Zdravím farmáři. Delší dobu jsem na farmě nebyl, tak jsem min. jedno kolo prošvihl. Gratulace těm, jejichž výtvory se líbily nejvíce. Tentokrát už jsem cosi stvořil. Všem přeji prima den.

lacrima, tomokoco a nanyblacks tohle ocenili.
  13. mamba54

mamba54 Stará škola

Přeji hezký slunečný den, tak jsem taky stvořila na poslední chvíli obrázek, a to víceméně proto, že se mi dva obrázky moc líbí, tak abych mohla pro ně hlasovat;), původně jsem měla vymyšlený úplně jiný námět, ale dekorky, které jsem si vybrala, nešly na ostrov vložit, škoda:sleepy:

Naposledy upraveno: 4/3/16
    lacrima, evainfo a tomokoco tohle ocenili.
  14. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Zdravím všechny. S mým tématem jste se poprali skvěle, všechny obrázky se mi opravdu líbily. Gratuluji všem, kteří se umístili na prvních třech místech.

15. máťochov

máťochov Stará škola

Zdravím farmáři. Gratulka farmářům umístěným na stupních i všem ostatním, kteří se zůčastnili. Děkuji za bodíky pro můj výtvor. Nové téma zní:

Zámecký park

Tvořte a bavte se. Prima den všem.​

16. lacrima

lacrima Titán fóra

17. evainfo

Moc se omlouvám, ale prosím první obrázek smazat. Zůstala mi tam boční lišta a tak jsem ho dělala znovu. Moc děkuji evainfo

18. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj evainfo - buď ti ponechám v soutěži první vložený obrázek ( ten s lištou) anebo tě budu muset z tohoto kola vyřadit. Máte na vytvoření soutěžního obrázku dost času aby jste si ho vytvořili k obrazu svému.

Přeji ti příjemnou tvorbu i fajn hru.

19. evainfo

Pokud to jinak nejde, nech mi tam ten první obrázek .. no každý se může spléct.

lacrima tohle ocenil(a).
  20. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj evainfo... děkuji za tvé rozhodnutí, druhý obrázek jsem odstranila abychom nemátly ostatní soutěžící;).

Přeji ti hezký večer i fajn hru.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.