Debata k soutěži TOP3

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pajda361, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Gratulka všem vítězům....
    Téma nového soutěžního kola zajimavé,
    tak uvidíme, co se mi v hlavince nakonec vylíhne...

2. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Zdravím všechny, tak mám obrázek hotový a nejspíš budu muset prozradit, že se jedná o seriál Vraždy v Midsomeru (výjev na mém obrázku konkrétně z epizody 81 odehrávající se v lázních), jelikož nevím, jestli to zde někdo zná a jestli by to vůbec někdo z obrázku poznal : ). Ztvárnit takové téma ma farmě nebylo právě jednoduché. Například v trakaři u domu vpravo v originále skutečně nebyly květiny, ale žádný trakař s bezvládným tělem jsem v liště nenašel. Těším se na obrázky ostatních a přeji dobrou noc.

3. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Prajem pekný neskorý večer. Dúfam, že sa môžem zapojiť do témy len slovom. Dievčatá a chlapci, verte, alebo nie, obdivujem vaše krásne výtvory. Ste skutočne šikovní. S tými možnosťami, aké sú, vytvoriť obrázok, ktorý by pripomínal TV program - podľa mňa - nad ľudské sily - ale nie, vy to zvládate úplne s prehľadom. Zase vlákno, kde sa oplatí nakuknúť a potešiť sa. Držím palce.

4. mamba54

mamba54 Stará škola

Už jsem se nechtěla této soutěže zúčastnit, ale nedalo mi to, toto téma mi přišlo tak nemožné ztvárnit,..... ale jak jsem nad ním přemýšlela, přišla jsem na to, že bych mohla udělat i 10 obrázků, tak aspoň jeden ;),.............. a honem zbourat a připravit farmu na novou akci:D

5. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Ahojky..zdravím všechny tvořitele obrázků.. v znovu obnovené Topce..v prvé řadě gratulka všem prozatímním vítězům..minule jsem nestíhala..tak až nyní jsem se pokusila o obrázek v současném tématu od Lacrimky..no bohužel naposledy jsem se koukla na obrázky včera..kdy posledním vloženým obrázkem byl ten od Tomokoca..nebo že by od Tomokoco..a tak jsem nezaznamenala ten od mamby..tak se stalo..že jsem bohužel vytvořila obrázek.. se stejným pořadem..mambo opravdu jsem neopisovala.."Chcete mě".. je mé oblíbené..ovšem kdybych si všimla..tak jsem se pokusila o něco jiného..doufám..že to nijak zvlášť nevadí..nic to neovlivní..a hlavně to není proti pravidlům..ač mám ještě pár nápadů..tak není čas..hlavně kvůli akci..na tvoření dalšího obrázku...

6. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

pajda361 - to by mohl být večerníček :)

7. lacrima

lacrima Titán fóra

pajda361 ... Večerníček, ;)
    Dříve, než vám klesnou víčka těsně před spaním,
    uvidíme Večerníčka, jak se uklání,
    pokud vám není moc, dobrý večer, dobrou noc,
    zamává čepičkou,
    z kouzelných hromádek hází lístky pohádek
    maličkou ručičkou.

8. anvan

anvan Dozorce fóra

no přece Večerníček!!!!!!! skvělé

Jeeee, pajdo, promiň - já jsem to spontánně napsala do špatného vlákna - viď že mi to smažeš, tam to mazat nejde....krásný Večerníček, fakt

Naposledy upraveno moderátorem: 3/2/16
  9. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj anvan - tak jsem ti tvůj příspěvek přesunula kam patří a hned i sloučila ať neporušujeme pravidla;). Je mi jasné, že tvá radost z poznání tohoto krásného seriálu musela být opravdu obrovská;).

lubin1234, evainfo a lacrima tohle ocenili.
  10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Tak Vám všem gratuluji, že jste to z té mé mazanice poznali :D

11. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Zdravím vespolek....
    Tak sem tentokrát zvolila jednoduchost v podobě krtečka,
    na kterého nenechám dopustit ani v dospělosti....
    jeden z mých oblíbených večerníčků( i postaviček)- nejen když sem byla dítětem....
    Jinak Pajdo hezký obrázek večerníčka....

Příjemné farmaření....

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pajdaboss mi vyfouknul plánovaný plodinový obrázek Večerníčka; práce mi krade čas současně s karnevalovou akcí; snad najdu volnou chvíli; pro jistotu jsem se podívala, že ještě zbývá pár dnů do redakční uzávěrky...

evainfo a lacrima tohle ocenili.
  13. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím všechny, téma je velmi zajímavé, ale obrázek, co bych musela vytvořit :D to by asi nikdo nedal, blíží se to Tomokocovým vraždám v Midsomeru, ale ty jsou proti tomu slabý čajíček :D
    Nicméně nakonec sem se rozhodla, že vám to dám za úkol a kdo uhodne, o jaký seriál se jedná, tak ode mě dostane pěkný dárek jen tak :D (vyberu samozřejmě něco pěkného)
    Tak schválně, kdo to dá?

PS:
    mamba54, zasmála sem se, ale klidně ještě přitvrď :D (není to ono, dost špatně se to vyjadřovalo, ale určité dekorace to zcela evidentně představují)

karbar má naprostou pravdu a odměna ho nemine, gratuluju k výbornému odhadu ;)

Milka66 díky za tip, aspoň mám inspiraci na příště :) díky

Naposledy upraveno: 6/2/16
  14. mamba54

mamba54 Stará škola

Že by to byli Chirurgové!?xD Nebo spíš Adamsova rodina či Grim?;):p spojený s masakrem motorovou pilou:D

15. karbar

karbar Vévoda fóra

Já bych typovala Živí mrtví

16. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Mňa napadla "Kupola" - ale či sa ten skvost tak naozaj volal alebo nie, už si nevybavím. Tento typ programov v záujme duševného zdravia nepozerám, ale toto bolo také šialené, že len ukážky a občasné popisy v programe, čo prinesie ďalšia časť ma zaujali, odvahu na pozeranie som však nenazbierala. Mesto bolo tam akoby pod nejakým veľkým zvonom a kto sa priblížil k hranici, tak riskoval, že tie potvory okolo po ňom siahnu ... takže asi tak ;). Možno toto navedie niekoho ďalšieho aj na presný názov (ak je to náhodou ono).

17. mamba54

mamba54 Stará škola

Danda-vnovis
    Ó já hlava dubová, palice děravá, to je úplně jasné, krásně jsi to vystihla, ale když já z hororů jsem zůstala u Červené Karkulky, ostatní znám jen z doslechu:p:D

18. karbar

karbar Vévoda fóra

danda-vnovis Jen tak jsem typovala,viděla jsem jen ukázky ale syn na to koukal.

lacrima a tomokoco tohle ocenili.
  19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkný večer, protože mám ráda jak napětí, tak i romantiku ... jsem si vybrala za téma: „Twilight ságu“, kde mám snad všechny díly pohromadě :D .. vlčí smečku, která přijala Bellu mezi sebe a zamilovaného Jacoba s Bellou, kde si rozumí (na houpačce) a který má rád mašinky (projížďky s Bellou) a taky předvádí Belle se svými bratry vlky skoky do vody ze skály. Zatím co zamilovaný upír Edward přesvědčuje druhé upíry, že Bellu jim nikdy nevydá …. A v lese několik vyšetřovatelů, záhadných úmrtí ….
    Jéé mě to Id nějak ujelo o_O ... se to nenaučím, danda-vnovis prosím, šlo by to nějak srovnat? Děkuji :p

Naposledy upraveno: 8/2/16
    lacrima a nanyblacks tohle ocenili.
  20. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, kouknu a srovnám
    drobná kosmetická úprava dokončena :)
    danda

lacrima a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.