Debata k soutěži TOP3

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pajda361, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

Přeji všem krásný večer a moc děkuji za hodnocení. Všechny obrázky jsou moc hezké a je zajímavé se dívat co vše jde vytvořit.
    Přála jsem si zlatý listnáč a tak mě napadlo co třeba provětrat zlaté stáje a prozářit farmu zlatem? Ještě jednou děkuji a všem velká gratulka ;) Téma: Zlatá farma :inlove: věřím, že vykouzlíme další krásné výtvory

2. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Krásný večer všem, gratuluji Zdeničce k výhře a ostatním kteří se společně se mnou umístili na bedně.
    Jojo, zlatá je dobrá, tu mám ráda :inlove:.
    Tož jdeme na to.

PS: Jo a děkuji za bodíky :p

3. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Ahoj :music:i já gratuluji vítězce Zdence a zvolené téma je skvělé aneb budeme se topit ve zlatě ;) Jinak gratuluji všem, co se umístili v Topce stejně jako já a též moc děkuji těm, co mi dali svůj hlas :music: Juchůůů, jdu oslavovat:music:

Naposledy upraveno: 17/7/17
  4. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

I já se připojuji s gratulací Zdence a poděkováním za váš hlas!
    Nejhorší je pro mne vybrat tři nejlepší na umístění, protože se mi většinou líbí všechny a navíc už vím, jaká je s tím práce..
    A ty vaše skvělé nápady..
    Myslím, že by si všichni soutěžící, kteří tomu obětují čas, místo na farmě a fantazii, zasloužili stát na nejvyšším stupínku!!!

5. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahojky,chybka se vloudila.Mám na topce 2 příspěvky.Jen ten druhý je správně.Omlouvám se ani nevím jak se to přihodilo.Děkuji M

Honzulka05 a -Zdenka tohle ocenili.
  6. anvan

anvan Dozorce fóra

Dobré ráno všem pilným farmářům a farmářkám,
    moc děkuji za bodíky, a gratuluji také zároveň hráčům na druhém a třetím místě.
    Přemýšlela jsem o novém tématu, ale je to těžší a těžší, hodně už tu toho bylo a nerada bych něco opakovala.
    Tak zkusíme něco trošku jiného - a sice:

Farma šíleného zahradníka aneb zmatek nad zmatek
    Snad se vám podaří vytvořit nějakou popletenou zahradu, kde je páté přes deváté...

Přeji všem hodně dobrých nápadů a ještě jednou velmi děkuji.

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

anvan - gratuluji k vítězství a díky za super téma - myslím, že třeba takhle po ránu mi to úplně půjde samo :D:DxD

8. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

anvan, gratuluji k vítězství.. :music: téma je skvělé jak napsala skalárka to půjde samo xD Samozřejmě gratuluji všem, co stáli na stupínku.. :music:

9. brnensky-zahradnik

brnensky-zahradnik Aktivní autor

Nové téma: farma šíleného zahradníka,to je přímo pro mě :D
    No jo,jenže v době hlasování budu na dovolené mimo net,tak nebudu moct hlasovat,takže nic-škoda :cry:
    A tak by to mohl být nesoutěžní obrázek jako anvan,že?
    A anvan gratuluji k vítězství ;).

Zrzinka11, anvan a skalara.v tohle ocenili.
  10. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj brnensky-zahradnik,

to je opravdu velmi velká škoda, že tu v době hlasování nebudeš, protože jsem si zrovna tak myslela, že pro tebe je toto téma jako ulité;)... pokud tedy vytvoříš obrázek a budeš ho chtít zveřejnit, označ ho jako nesoutěžní a já ho zařadím do správné kategorie obrázků... přeci tě neošidíme o vyjádření tvůrčí fantaziexD přeji ti fajn hru i hodně fantazie při tvorbě, Natali.

11. lase2

lase2 Magnát fóra

Mám menší problém s vloženým příspěvkem v příslušném vláknu. Vložila jsem tam chybně odkaz na obrázek, ale nejde mi editovat :(
    Dá se s tím ještě něco udělat, nebo případně ty příspěvky sloučit prosím ??

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  12. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj lase2,

chybně vložený obrázek jsem ti opravila tak aby byl správně veliký a všichni jsme dobře viděli co pěkného jsi vytvořila:Dobrázek se ti opravdu povedl;) a dva příspěvky jsem ti sloučila abychom to měli pěkně podle pravidel;) přeji ti fajn hru i hodně úspěchů při hlasování. Natali

lase2 tohle ocenil(a).
  13. lase2

lase2 Magnát fóra

děkuju, vůbec nechápu proč mi nešel editovat a opravit :)

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

lase2 - v TOP3 vlákně provádět úpravy příspěvků nelze ;)

lase2 tohle ocenil(a).
  15. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj skalara.v,

tedy krom moderátora;) proto jsem obrázek lase2 upravila tak abychom byli spokojení všichni:) přeji ti fajn hru i hodně nápadů při tvorbě krásných obrázků, Natali

lase2 a skalara.v tohle ocenili.
  16. lase2

lase2 Magnát fóra

Měla bych ještě dotaz k případným odměnám. Je možné požádat i třeba o Diospyros, který nemá svou verzi XXL, ale je ve hře už 10 měsíců (samozřejmě tedy v základu), nebo se musí vybírat jen z XXL stromů ?? A jak je to s produktovým stromem (Vajíčka, Mléko, Med) ??
    Byla jsem upozorněna sovičkou, že by součástí soutěžního příspěvku měla být i případná odměna, ale nevím co mohu nebo nemohu vybrat ?

17. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj lase2,

ano o Diospyros si můžeš požádat, i když nemá verzi XXL. Produktové stromy nejsou bohužel povolené. U ostatních stromů je podmínkou jejich zavedení do hry nejméně 2 měsíce. Přeji ti hodně úspěchů v soutěži i fajn hru;) Natali

skalara.v tohle ocenil(a).
  18. lase2

lase2 Magnát fóra

No tak pak je to jasné, pokud bych měla hned s prvním obrázkem štěstí, Diospyros mám jen jeden a určitě by se mi ještě jeden hodil. Děkuji za potěšující zprávičku Natali :) Zároveň děkuji za trpělivost, v příštím kole už budu chytřejší a nebudu mít tolik dotazů a snad ani chyby s vložením obrázku;)

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Natali1465, jsou změněná pravidla?
    • Výhru obdrží hráč na 1. místě a může vyhrát XXL upgrade stromu dle vlastního výběru, z výjimkou upgradů zavedených méně jak 2 měsíce před konáním soutěžního kola a upgradů obrovských stromů.
    Produktové stromy vyloučené z výher nevidím, v archivu jsem dohledala, že v šestnáctém kole Lenule0 získala Vajíčkový strom XXL.

20. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Y_n_O,

základní produktové stromy opravdu nesmíme jako výhru udělovat. Co se týká ostatních základních stromů, tak nedávno bylo povoleno udělovat i ty. Bohužel jsem zatím nestihl pravidla přepsat. Ale stále platí to, že úplné novinky vyhrát nelze.

skalara.v a lase2 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.