Debata k soutěži TOP3

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pajda361, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Milí soutěžící, přeji vám hezký podvečer...

v souvislosti s tímto oznámením - kuk - dojde k odstranění všech vašich doposud vytvořených obrázků přes poštu... nově je bude možno vkládat přes úložiště jak tomu bylo možno i dříve. Velmi se vám za způsobené potíže omlouvám a doufám, že vás to neodradí od další účasti v TOP3. Přeji vám i nadále fajn hru;) Natali

2. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Natali - díky za upozornění, pro mě ještě není pozdě, tak jsem spokojená, ale je mi líto těch co už fotku vložily.

Ale proč píšu. Fotku jsem si před malou chvílí vytvořila přes poštu a takto vyfocenou pak uložila už jen jako obrázek. Jenže tímto způsobem nebude prokazatelné, že jsem fotku opravdu vytvořila na svém účtu. Do zítra již čekat nechci, abych plochu přefotila po aktualizaci, protože nevím kdy proběhne (třeba taky až k večeru). Takže jediná možnost abych splnila podmínky by byla farmu vyfotit přes Printscreen. Tam mám ale problém v tom, že jsou vidět šipky lišt a hlavně značky pro vodu a hnůj na polích a u stromů.

Můj dotaz tedy zní, zda by, vzhledem k nastalé situaci, pro tentokrát nebylo možné vložit obrázek mimo pravidla bez možnosti prokázání odkud byla fotka získána. Je to jen dotaz a chápu že tohle téma není tolik závažné, když to odmítnete, zařídím se podle toho. :music:

-Zdenka tohle ocenil(a).
  3. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj Prepperka i ostatní soutěžící v TOP3,

pokud se obrázek nijak nezmění tak ho lze takto vložit. Takto vložené obrázky jsou ověřené a tím pádem je i prokazatelné, že jste si je opravdu takto před vložením vytvořili. Přeji vám všem hodně tvůrčích nápadů i fajn hru;) Natali

-Zdenka a lacrima tohle ocenili.
  4. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Natali - to je super, díky za odpověď. Ono mi přijde, že i barevně a kvalitou je pořízení fota přes poštu lepší než PrtSc. Možná je to jen můj subjektivní dojem, ale i ten se počítá. Tak jsem ráda, že je to "legální". :inlove:

-Zdenka a lacrima tohle ocenili.
  5. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Ahoj ..přeji hezký nedělní večer...

..moc gratuluji
    Zdence..Leně a Pepé..

..sama moc děkuji za bodíky.. A téma..to je pro mě vždy docela těžké... v současnosti probíhá na farmě šlechtění pávů..a to mě inspirovalo k tématu:

Zámecký park s pávy..

přeji všem hodně nápadů.. a snad i hojnou účast..

6. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Gratulka vítězům topky:

1. místo Lacrima1

2. místo Borůvka1972

3. místo Prepperka

7. lacrima

lacrima Titán fóra

Jaro je tady,... přivítejme tedy blížící se svátky jara i na našich farmách .

Přeji všem hezké jarní dny
    a TOPkařům hodně skvělých nápadů a příjemnou tvorbu na téma :
    Velikonoce

Naposledy upraveno: 27/3/17
  8. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

9. lena3576

lena3576 Aktivní autor

Gratuluji všem vítězům Topky:

1.místo: lacrima

2.místo: Borůvka1972

3.místo: Prepperka

10. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Ahoj, gratuluji Lacrimce za výhru a Prepperce za krásné 3. místo v naší TOPce.
    Také děkuji za bodíky pro mě :).Obrázek pávů jsem dělala na rychlo, předminulou neděli jsem si já trubka totiž zlomila nožku:oops:. Následovala operace a šrouby do nohy.To by člověk nevěřil, jak je to snadné, to byl takový fofr, jen jsem slyšela křup,křup,křup :D.Ještě, že to bylo před panelákem, po břiše jsem se doplazila ke zvonkům, abych zazvonila na děti, páč mobil jsem u sebe neměla, kdyby jste mě vidělixD, teď zpětně si říkám, že to musela být psina, jestli mě někdo viděl.Ve středu mě pustili domů a teď se válím, páč ještě 14 dní nesmím na nohu došlápnout.Je to hrozný, co vám mám povídat.Už ani nevím, jestli mě víc bolí noha, záda, nebo zadnice;). Takže na obrázky teď budu mít dost času a na farmičku taky ..hihihi.
    Doufám, že velikonočních obrázků bude dost a budeme mít z čeho vybírat.
    Já už mám hotovo, tak ostatní šup, šup :)

11. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Zdravím vespolek. Neměla jsem několik posledních dní čas, takže tuhle diskuzi dočítám od vyhlášení výsledků pavího tématu až teď.

Ještě dodatečně chci pogratulovat hráčkám lacrima a Borůvka za krásná umístění a hlavně za jejich krásné paví zahrady.

A také se chci sdílet se svou radostí. Že bych někdy v této soutěži skončila na stupních vítězů, jsem ani nedoufala, ostatní hráči se mi zdají mít hezčí obrázky než já (ve všech tématech), takže to 3. místo je pro mě opravdu překvapení a čest a mám z něj radost. Gratulační obrázky jsem si uložila a v nejbližších dnech si je dám do deníčku. Doufám že to autorům nebude vadit.

Borůvka - to je mi moc líto, taková zlomenina je hodně nepříjemná záležitost. Ale těší mě když vidím, že to bereš vcelku s humorem a pozitivně. Jen tak dál a půl je zahojeno. ;) Přeji rychlé zahojení a rozchození, a vlastně je velká výhoda, že tady můžeš farmařit jen s pomocí tlačítek a tu nohu můžeš nechat v klidu, takže na farmě vlastně žádná změna. To je výhoda Farmeramy oproti reálu. :)

12. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

Ahoj vespolek - strašně mooooooc děkuji za bodíky xD a gratuluji Borůvce, Anvan a všem, kdo si dá práci a tvoří překrásné obrázky.
    Je to vždy hrozně těžké vybrat nejhezčí a proto si vašich hlasů moc vážím. :inlove: Přeji krásný večer a veselé V E L I K O N O C E

lacrima tohle ocenil(a).
  13. anvan

anvan Dozorce fóra

Ahoj,
    také všem velice pěkně děkuji za body, které jste mi dali (teda spíše daly, protože chlapi se tu nějak moc nevyskytují). Posílám gratulaci Borůvce a Zdence a jsem moc zvědavá, co spolu holky vymyslí, když jsou na to tentokrát dvě.
    Přeji všem krásný den a ještě jednou díky!

lacrima a -Zdenka tohle ocenili.
  14. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Krásný den všem, právě jsem se vrátila od lékaře, půlka dne pryč a čekají mě jen další tři týdny bez šlapání na nožku, ach jo :sleepy:.
    Takže honem , honem, ať nezdržuji ...chci předně poděkovat za bodíky, pogratulovat Zdeničce a Anvan za umístění na bedně (společně se mnou :))

A tady je nové téma...nápadů bylo více, ale nakonec jsme vybraly se Zdenkou

ROZKVETLÉ STROMY na farmě

Možná to bude trošku oříšek, ale myslím , že si poradíte;).
    Těším se moc na vaše obrázky a zatím páček, ...Borůvka

15. anvan

anvan Dozorce fóra

Ahoj farmáři,
    děkuji vám moc za přidělené body a gratuluji zároveň svým soupeřkám, které se umístily v těsném závěsu - skalara a Twinulka.
    Bohužel nám do další tvorby opět zasahuje pěstovací akce, ale snad se podaří v mezičase nějaký další obrázek poskládat.
    Jako další téma bych navrhla

Motýlí farma

Prosím tedy Natali o oficiální vyhlášení a přeji všem hodně dobrých nápadů a krásných výtvorů.

16. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Gratulka vítězům Top3
    1. místo Anvan
    2. místo Skalara
    3. místo Twinulka

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Gratuluji vítězce anvan a děkuji vám za bodíky :inlove:

anvan a Modro.očko tohle ocenili.
  18. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Děkuji modíkům že prodloužili termín uzávěrky v soutěži do příštího pátku. Jak navazuje jedna akce na druhou a já dokončuju maximálně den před koncem a hned druhý den další akce, jenže mezi tím ještě připravit farmu na první sklizeň vypadávátek.... no prostě Top3 už nezvládám. Snad mi to do příštího pátku faremní povinnosti dovolí a já se budu moci taky zůčastnit. Takže děkuji za tu příležitost s prodloužením.

mamba54 tohle ocenil(a).
  19. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj Prepperka i ostatní TOPkaři,

právě proto, že probíhají 2 akce po sobě následující je naprosto jasné, že je na vytvoření soutěžního obrázku minimální prostor. Proto jsme přistoupili k možnosti prodloužení doby na vložení obrázků, doufám, že toho všichni soutěžící využijete a já i ostatní se budeme moci pokochat vašimi nápaditými dílky, velmi se na ně těším a určitě ne jenom já;).

Přeji vám hodně úspěchů v akcích i hodně inspirace při tvorbě obrázků;) Natali

modro.ocko22, mamba54 a skalara.v tohle ocenili.
  20. KulíšekBrouček

KulíšekBrouček Perspektivní autor

Mohla bych poprosit o vložení odkazu jak udělat screen farmy a vložit obrázek do soutěže, chtěla bych se tentokrát zúčastnit :), děkuji moc :)

Nějak jsem to tam vložila přes fotku z pošty, snad to bude OK.

Naposledy upraveno: 15/5/17
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.