Debata k soutěži TOP3

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pajda361, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamba54

mamba54 Stará škola

Také nemám žádnou dekorku k Valentýnovi, ale nějaký obrázek jsem vytvořila, už jsem ho 2x fotila a ani jednou se mi ve fotkách na poště neobjevil:eek:, můžete mi poradit?
    Díky mamba

Edit Tak jsem ho vložila přes odkaz ze svého fotoalba, nevadí?

Naposledy upraveno: 2/2/17
  2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dámy, vy jste se na mou soukromou anketu vy...sesouvaly. Čtyři obrázky, ani jedna pošta... Ještě že reagují alespoň někteří, co nedávají obrázky, ale čtou diskuze :p

3. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

mamba54 - já to dnes taky zkoušela a přesně jak říkáš, foťák neukládá. Už jsem o tomto tématu založila vlákno v Technických a platebních dotazech. Možná by bylo fajn kdybys tam popsala jak se foťák choval u tebe, ať mají informace z více stran.

mamba54 tohle ocenil(a).
  4. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Hezké dopoledne všem,

děkujeme za upozornění na chybu, která byla už předána k prověření.
    Pro mambu54 - ano, obrázek do soutěže TOP3 může být vložen i takto;)

Děkuji všem za trpělivost a přeji hodně úspěchů nejenom ve hře, Natali.

mamba54 tohle ocenil(a).
  5. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahojky
    vložila jsem obrázek farmy a zapomněla napsat výhru,což je vajíčkovník XXL.Děkuji Majka

6. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

modro.ocko22 - jestli se nemýlím, máš nový podpísek, nebo se mi to plete? Každopádně je moc pěkný, vzbuzuje ve mně chuť jít znova zkouknout Avatara.
    Ale píšu kvůli obrázku farmy do Topky. Čekala jsi s focením u kaček až budou v té poloze co jsou nebo to tak vyšlo náhodně? Já jsem právě chtěla na svém obrázku zachytit ta srdíčka až poletí vzduchem, ale to je kačka zase ještě trochu otočená zády ke mně. Na tom mi nejvíc vadí, že tu má člověk z foťákem v podstatě jen jeden pokus, protože čekat další 2 hodiny se mi pak nechce. Ale to jen tak na okraj. Hlavně mně zajímalo, jestli od tebe byl úmysl vyfotit ty kačenky u srdíček (a měly jsme tím pádem podobný myšlenkový pochod :) nebo to byla čistě náhoda :p).

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  7. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj modro.ocko22,

tvou výhru jsem si zapsala do poznámek a při vyhlašování výsledků v případě výhry zcela určitě nezapomenu uvést do výsledkové listiny... přeji ti fajn hru i hodně úspěchů ve hře i v soutěži;) Natali.

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  8. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahojky Propperka
    signatura nová není je vytvořena zde
    Bagíra77 - Deník
    na str.5.Děkuji moc,že se ti líbí:inlove:
    Čekala jsem,až tam budou obě 2 kačky-Mezitím se mi tam lítá sovička.Většinou čekám aby ta animace na fotce vynikla;)

lacrima tohle ocenil(a).
  9. lena3576

lena3576 Aktivní autor

Velká gratulace Pachmině k 1.místu
    a Mousičce k 3.místu
    ve Valentýnské tvorbě

Jinak všem děkuji moc za bodíky
    a ocen'uji všechny zúčastněné,každý obrázek byl originální a krásný
    vždy je těžké vybírat ty 3 nejlepší
    cenu by měli dostat všichni
    :D

Naposledy upraveno: 12/2/17
  10. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Ahojky ..hezký pozdní večer..
    moc děkuji za hlasy.. gratulace..dárečky i stromeček.. gratulajdu posílám leně a moušičce..

..tak dlouho se zúčastňuji Topky..že vybrat pro mě nějaké téma..které tu ještě nebylo ..asi nedokážu..tudíž i tohle..co mě mmnt.napadlo..tu asi bylo také..nejspíš několikrát..ale myslím že to vůbec nevadí..je tu spousta nových hráčů..kteří na staré téma..stejně vytvoří úplně nové obrázky...také se pokusím vytvořit něco nesoutěžního...na téma:

"Moje nejmilejší zvíře"

..tvořte zcela bez omezení..přeji spoustu nápadů..a krásných obrázků..na které se moc těším..

11. lacrima

lacrima Titán fóra

12. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Taktéž se přidávám ke gratulaci pro Pachminu, lenu, mousicku. Moc pěkné obrázky. :inlove:
    Jinak je mi líto, že jsem si nevsadila (kdyby to šlo), měla bych správně všechna 3 místa. :p

A nakonec nové téma. Nejdřív jsem zajásala, že je mnohem jednodušší než to minulé, ale pak jsem se zamyslela co by se dalo použít.... no a......nic mě nenapadlo. Ale to se poddá, seberu tu hozenou rukavici a poperu se s tím, neboť moje KFC mi nedá.

Přeji všem fantastické nápady a těším se na jejich ztvárnění.

13. mousicka1

mousicka1 Pisálek fóra

Ahojík TOPkári a Topkárky :)

Aké milé prekvápko, ďakujem Vám všetkým za bodíky ktoré ma posunuli na krásne umiestnenie, ďalej za krásne gratulácie aj darček :inlove:
    Ale musím priznať, obrázky boli všetky krásne. Čo sa vám nepodarilo minimálne umiestniť, tak nezúfajte, raz to príde ;)

Samozrejme blahoželám aj Pachminke a lena3576 :*
    Prepperka, tak ja by veru to tretie miesto netrafila určite xD ale aspoň tie prvé by som trafila :inlove:

Tak ja zase padám a určite ešte niekedy zablúdim, čakaju ma hekticke dva týždne-tento víkend rodinná oslava a budúci týždeň prázdniny...že jarné...v zime... :oops: kto toto vymýšla by ma zaujímalo :music:
    Tak zatial papá

Naposledy upraveno: 13/2/17
  14. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Ahojky
    tak koukám,že jsem vložila o 3 min později..omlouvám se,když tak to smázněte..měla jsem fofr..nějak mě to nevycházelo..a i obrázek jsem začala šmudlit až po dvanácté..a to jak v přeneseným,tak v pravým smyslu slova..no říkala jsem si..že když jsem to zadávala.tak bych měla také něco vyrobit..měla jsem namyšlené žabky..no zjistila jsem ..že ty už tu jsou od Borůvky..tak narychlo králíci:)..

obr.jsou krásný..je jich sice malounko..ale byl to hektický týden..tak se nedivím..
    Hezký pátek i celý víkend přeji..

15. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj Pachmino,

vzhledem k tomu, že tvůj obrázek je v tomto kole pouze nesoutěžní tak jsem ho ještě do přehledu zařadila. Kdyby byl soutěžní tak bych ho zařadit nemohla. Přeji ti hezký den a fajn hru ;) Natali

lacrima a Prepperka tohle ocenili.
  16. lacrima

lacrima Titán fóra

17. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

lacrima tohle ocenil(a).
  18. lena3576

lena3576 Aktivní autor

Děkuji všem za bodíky :) a gratuliji:
    Borůvce k 1.místu
    Zdence ke 3.místu
    v Topce​

lacrima tohle ocenil(a).
  19. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Sláva vítězům, čest poraženým. Gratuluji všem třem na stupních vítězů. (tady bych dala palec nahoru)
    Tentokrát byla účast trochu nižší, tak doufám že se příště připojí i další, ráda si prohlížím každý obrázek, takže čím víc, tím líp. :music:
    Jsem zvědavá na nové téma a už se na něj těším. :inlove:

lacrima tohle ocenil(a).
  20. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Ahoj všem ve spolek.
    Omlouvám se, že píši dost pozdě, určitě všichni netrpělivě čekáte na nové téma a ono nic :p.
    Vůbec jsem netušila, že jsem vyhrála ( všem moc děkuji za bodíky i gratulace)...a kdyby na mě nečekal poštovní holoubek, snad bych ani nevěděla.Po příchodu z odpolední jsem rychle zaskočila, abych stihla dárek od Kubíka před půlnocí, páč jsem dneska dřív nestíhala a ono tohle.;)
    Takže i já gratuluji Leně a a Zdence za umístění na bedně a samozřejmě všem co vytvořili opět ( jak jinak) krásné obrázky ....děkuji.

Takže nové téma je:

Nejmilejší kytičky

Jistě se najde květinka, nebo kytička, kterou máte na farmě nejraději.
    Může jich být i více, které sázíte bez ohledu na zisk, či potřebu.
    Nebo třeba se vám jen líbí i ve skutečnosti.
    Tak teď máte možnost nám všem ukázat, jaká to je a vykouzlit tu nejkrásnější květinovou zahrádku široko daleko,
    kterou vám budou všichni závidět.

Tak šup, šup...ať je nás co nejvíce :D
    Už se těším na hodně moc krásných obrázků.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.