Debata k soutěži TOP3

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pajda361, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Krásné pondělní dopoledne.Gratuluji všem vítězům a taktéž poraženým za nádherné obrázky.Tentokrát jsem se nezúčastnila, nějak mě nepopadla ta správná múza a když, tak jsem měla zrovna nakrmeno a nechtělo se mi bourat:p.Tentokrát to snad bude lepší.Téma je super tak honem do tvoření :)
    A mambo...máš úplnou pravdu, taky když jsem viděla Pachminy obrázek jsem jen vydechla " Jak to ta holka dělá, že mě její obrázky vždy dostanou?" Ty cibule byli fakt super......doslova mi zkazila chuť něco tvořit :D.....

2. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj Borůvka1972,

také vždy kroutím hlavou kam všichni hráči chodí na ty své nápady;)... ale v tvém případě si myslím, že by tě to spíše mělo nakopnout k tomu aby jsi vytvořila pěkný obrázek, jsem přesvědčená, že fantazie i prostředků máš určitě dost:p... a už nyní se těším nejenom na tvůj, ale na všechny obrázky které vytvoříte nejenom na téma UFO, ale na jakékoliv téma:D.

3. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

..Ahojky..gratuluji vítězkám..moc pěkné a nápadité obrázky..a nejen ty vítězné..vlastně jako vždy..a jako vždy.. bylo rozhodování přetěžké.. Já moc děkuji za ocenění mého obrázku..ačkoliv vzhledem k množství..které jsem za ta léta hraní vytvořila..se mi zdá..že už se jen opakuji.. ale bohužel..mě stále tvoření baví..a i když si pokaždé říkám,..že už obrázek dělat nebudu..tak mě to většinou nedá..

..no jak třeba můžu ignorovat takové pěkné téma od mamby..;)..

Naposledy upraveno: 20/6/16
  4. anvan

anvan Dozorce fóra

Ahoj všichni topkaři,
    moc mě těší, že se mi podařilo opět vyhrát, a tak všem velmi děkuji za poslané hlasy.
    Toto kolo se nás zúčastnilo málo - buď jsou všichni už na prázdninách a dovolených, nebo jsou témata pro někoho třeba náročnější, tak jsem se s dovolením rozhodla, že nabídnu téma lehké, oddychové, časově méně náročné:

Barevná geometrie

Můžete se pokusit vytvořit barevné geometrické obrazce, jaké se vám zlíbí, myslím, že možností je spousta a zvládnou to i hráči v nižších levelech, pokud by se chtěli zapojit.

Omlouvám se Natali, že jsem napsala už dnes, ale zítra tu celý den nebudu, tak ať soutěž zbytečně nezdržuji. Děkuji za pochopení.

5. lacrima

lacrima Titán fóra

astrid888 a Pachmina tohle ocenili.
  6. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Gratuluji všem třem pomyslně stojícím na stupních vítězů a zároveň děkuji za hlasy pro mé UFO.

7. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Ahoj..

tak v prvé řadě gratulace k minulé Top..já to nějak nezvládala..tentokrát díky rychle ukončené stromkové akci..jsem obrázek udělala..a právě vložila..koukám do toho takovou dobu ..jestli je vše v pořádku..a usoudila jsem..že tentokrát není v obrázku žádná chyba..vložení také perfekt..mám tam vše ..co mám mít..a tak jsem to odklikla..a ejhle..nebylo..místo prvního písmenka P a dvojtečky..má tam být Posezení v arboretu..vyjel smajlík ..a jaksi se tam vůbec nehodí..mohla bych poprosit nějakou hodnou/ého admina..aby mi to prosím opravil..asi tam nesmí být ty tečky..

moc děkuji..

:p:)

..jinak co se týká tématu..původně jsem obrázek měla kapku jiný..KLIK..ale po shlédnutí těch dvou od anvan a mahiry..se mi zdálo..že ten můj..je málo geometrický..tak jsem ho trochu spravila..tak snad je to v pořádku..a do tématu zapadám..

Naposledy upraveno: 6/7/16
    astrid888, Pepe4467 a lacrima tohle ocenili.
  8. lacrima

lacrima Titán fóra

astrid888 a lubin1234 tohle ocenili.
  9. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Gratulka všem vítězům.

astrid888, lubin1234 a lacrima tohle ocenili.
  10. Lenule0

Lenule0 Pisálek fóra

Ahoj, chtěla bych se zeptat, už mám 2 dny nachystaný obrázek do Top3, ale nejde mi na poště vyfotit. Čím to může být?

11. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj Lenule0,

teď jsem zkoušela udělat fotku své farmy a vše proběhlo v pořádku;). Po vyfocení farmy ti vyskočí okno s tlačítkem Sdílet fotku. Pokud na něj klikneš tak tě systém přenese k odkazu v pravém dolním rohu, který už jenom zkopíruješ do daného vlákna a fotka se ti normálně zobrazí;).

Pokud ti to nefunguje tak zkus nejdříve restartovat farmu F5 nebo udělat vše pro Bezproblémový chod hry. Důležité - fotku své farmy můžeš udělat vždy po dvou hodinách;).

12. Lenule0

Lenule0 Pisálek fóra

Nešla mi sdílet fotka, nic se neukazovalo. Využila jsem tedy rady v sekci Bezproblémový chod hry. Díky, pomohlo to.;)

13. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Hezký večer Lenule0,

jsem moc ráda, že ti má rada pomohla;). Natali

14. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Pro Natali: Prosím o vyřazení mého soutěžního příspěvku děkuji.

15. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Ahoj Natali1465: Obrázek jsem normálně vkládal přes poštu (Soutěžní fotku prosím vkládejte přes Fotoalbum na Poště ve městě...), vpravo dole jsem zkopíroval link na obrázek a ten jsem poté dal do soutěžního tématu, opravdu nevím, jak jinak by se dalo vkládat přes poštu.

lubin1234 tohle ocenil(a).
  16. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Oběma se velmi omlouvám, přehlédla jsem v odkazu vaše ID... samozřejmě můžete soutěžit dál...;)

17. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

V pořádku, děkuji za odpověď :

18. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Omluva přijata. Nic se neděje. To se může stát každému.

Iwuska tohle ocenil(a).
  19. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Ahojte..hezký nedělní večer..děkuji za hlasy..moc gratuluji ostatním vítězným fotkám..myslím..že tentokrát vyhráli snad skoro všichni.. co soutěžili ..účast byla opravdu malá ..no akce jedna za druhou.. dovolenky..a také to ubíjející vedro..asi to bude tím..
    ... na vybírání tématu nejsem moc dobrá..ale snad tohleto všeobecné..co se v dnešních dnech přímo nabízí ..zaujme více lidí..moje téma je:

"Léto"

..myslím..že k tomu asi nemusím moc dodávat.. vytvořte obrázek..o tom..jak trávíte..či jak byste rádi trávili..tyhle letní dny..dekorek je k tomu myslím spousta..všem přeji hodně nápadů..a příjemné tvoření..

budu se těšit..

Naposledy upraveno: 1/8/16
    anickamalirka, lacrima a lubin1234 tohle ocenili.
  20. lacrima

lacrima Titán fóra

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.